Меню
Количка

AMT Германия

Производител: AMT Германия Модел: AMT 916
Този съд за сос от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна служба..
89 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 620
Този тиган за сос от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна служ..
99 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 720
Този тиган от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна служба..
105 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 428
Този тиган от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна служба..
109 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 226
Този тиган от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна служба..
109 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT E246
Този тиган квадратен от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзо..
115 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 520 - Z20B
Тoзи тиган плитък от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна..
115 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 420 - Z20B
Тoзи тиган плитък от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна..
115 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 816 - Z20B
Този съд за сос от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна с..
125 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 720 - Z20B
Този тиган дълбок от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна..
129 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 2622
Тази тенджера от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна слу..
129 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 1214
Този съд за мляко от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна..
129 лв.
Показва 1 до 12 от 131 (11 страници)

AMT Gastroguss

Немският бранд АМТ Gastroguss създаде най-добрия тиган за готвене, според немската асоциация на готвачите. Брандът се отличава с производството на изключително високо качество съдове за професионална и домашна употреба. Това е и причината досега да са получили безброй награди за продуктите им, сред които и за най-добър тиган, иновации и най-добър продукт.

Ключът за успеха им се крие в това, че използват експертните познания на главните готвачи, като им дават възможността да подобрят процеса на производство на съдовете. Отличното качество на продуктите се потвърждава многократно от независими органи, освен от множеството награди. Освен това, от АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна служба (TUF), което е пълната гаранция за безкомпромисността на производствения процес. Благодарение на това всеки отделен тиган предоставя максимални характеристики.

Всичките съдове, които ще откриете в портфолиото им, са изработени от високо качество алуминий. Впечатляващото е обаче, че процеса на производство е затворен, тоест като се започне от дизайна и се стигне до крайния продукт, всичко е контролирано от бранда АМТ и тяхната прецизност.

Защо тиганите от АМТ са толкова специални?

Тези тигани са ръчно изработени от лят алуминий и притежават дебело дъно, равномерно разпределящо топлината. Тиганите са 100% рециклируеми, подходящи за съдомиялна машина, без PFOA и за всички котлони, включително индукционни. Съдовете са енергиен клас А.

Всички продукти, изработени от AMT, могат да се мият в съдомиялна машина и на ръка. Почистването им на ръка става чрез топла вода и течност за миене на съдове. Нека да разгледаме подробно какво е устройството на съдовете и защо са толкова обичани от всички професионални готвачи в Германия и по света.

Устройство на съдовете

Тиганите на AMT притежават няколко слоя, благодарение на които, тиганът запазва формата си дори при екстремни температурни промени. Това гарантира бърз преход на топлина в тигана и отличното ѝ и равномерно разпределение. Тиганите разполагат с външно плазмено покритие, което е изключително твърдо и устойчиво. Подходящи са за професионални кухни с високо ниво на натовареност. Това означава, че могат да се използват непрестанно и да бъдат затопляни и охлаждане, без това да навреди на доброто им качество.

Много замисъл е вложен и в изработката на самите дръжки към тиганите и съдовете. Те са ергономични и се монтират към основата, благодарение на резбова втулка. По този начин няма как да се откачат по време на готвене или боравене със съда. Дръжките са създадени така, че да издържат на температури до 240 градуса.

Всички съдове разполагат с термофорно дъно, чиято дебелина е от 8 до 14 мм. Запознатите от вас знаят, че това означава дебело дъно, което разпределя добре топлината. Когато се постави храна в съд с дебело дъно, тя бива загрявана отвсякъде, благодарение на акумулирането и провеждането на топлината. Сготвя се по-бързо и по-равномерно. Благодарение и на уникалния процес на леене, съдовете се създават без пори и това им осигурява основа без изкривявания. Само така, готвенето с тях наистина е енергийно ефективно.

След дебелото дъно следва по-тънко, шлифовано. Точно то е онази част от тигана, която е в досег с котлона и е необходимо да бъде идеално равно, за да може контактът с котлона да бъде добър. Последно е нанесено и незалепващо покритие Lotan®, състоящо се от 4 слоя:

  • титанов оксид;
  • антикорозионни материали;
  • керамика;
  • незалепващ материал.

Незалепващото покритие е дело на бранда AMT. Освен че перфектно си изпълнява основната функция и не позволява на остатъци от приготвяната храна да залепнат, то е и създадено да бъде почиствано лесно. Професионалните готвачи знаят колко е важно съдовете да са лесни за поддръжка и хигиенично чисти през цялото време. А когато се използват непрестанно, времето за почистване, трябва да бъде сведено до минимум, за да не се утежни допълнително процеса по изкарване на храната.

Благодарение на всички тези детайли при производството, тиганите и съдовете на AMT притежават 25 години гаранция. Дори серията за индукционни съдове притежава 3 години гаранция за гладкостта на основата.

Видове продукти от AMT

Безспорно, брандът се специализира в създаването на висококачествени тигани. Можете да откриете тигани за професионална употреба с различна дълбочина, тигани за палачинки, за фламбе, за обръщане, както и тигани за задушаване, за риба, барбекю и грил тигани.

От AMT създават и серия съдове за индукционни котлони, отново от лят алуминий и снабдени с незалепващо покритие Lotan®. Освен това брандът предлага тави и тенджери, както за индукционни котлони, така и за обикновени.

Съдовете са с най-различна вместимост, като някои от тях са с мобилни дръжки, които могат да се премахват за по-голямо удобство. Помислили са и за резервни капаци и дръжки, в случай че изгубите оригиналните към вашите съдове.

Да изберете ли AMT за вашите съдове?

Съдовете за готвене AMT са различни от другите марки, заради високото качество, немската прецизност и безкомпромисната технология на работа. AMT предлага широка гама от продукти, но технологията на производство и високият стандарт се прилагат за всеки отделен артикул. Това е и причината, брандът да е известен в цял свят сред професионалните готвачи. 


Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.