Меню
Количка

Диспенсъри за напитки

Професионалните електрически диспенсери за напитки могат да ви осигурят гореща вода непрестанно. Моделите са с различна вместимост, но устройството им е еднакво и включва външен нивомер, кранче и 4 крачета. Създадени са от масивна неръждаема стомана. Разполагат с прецизен контролер на температурата. Снабдени са и с удобни дръжки, за по-лесно и безопасно преместване.

Производител: Maxima Модел: 09300595
Продуктите на Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Професионален диспенсър, в който можете да приготвите и съхранявате до 10 л..
220.00 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300596
Продуктите на Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Професионален диспенсър, в който можете да приготвите и съхранявате до 20 л..
290.00 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.