Меню
Количка

Диспенсъри за напитки

Производител: Maxima Модел: 09300595
Професионален диспенсър за гореща вода с капацитет 10 литра.  Капакът е снабден с капачка и е изработен от пластмаса. С удобни дръжки за пренасяне. Разполага и с температурен регулатор за настройка на температурата между 30 и 110⁰С. Светлинният индикатор  показва кога водата е достигн..
239 лв. 257 лв.
Производител: Hendi Модел: 211410
Луксозеният затоплящ диспенсър за напитки е проектиран от известния холандски дизайнер Robert Bronwasser с мисъл за вашите клиенти. Уредът е подходящ за всяко място, където се изисква поддръжка на горещи напитки като хотели, ресторанти, кафенета, кетъринг услуги или други заведения.Основата на отопл..
242 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300596
Професионален диспенсър за гореща вода с капацитет 10 литра.  Капакът е снабден с капачка и е изработен от пластмаса. С удобни дръжки за пренасяне. Разполага и с температурен регулатор за настройка на температурата между 30 и 110⁰С. Светлинният индикатор  показва к..
287 лв. 308 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Професионалните електрически диспенсери за напитки могат да ви осигурят гореща вода непрестанно. Моделите са с различна вместимост, но устройството им е еднакво и включва външен нивомер, кранче и 4 крачета. Създадени са от масивна неръждаема стомана. Разполагат с прецизен контролер на температурата. Снабдени са и с удобни дръжки, за по-лесно и безопасно преместване.

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.