Меню
Количка

Диспенсъри /Перколатори за кафе

С професионални перколатори за кафе от Maxima винаги имате осигурено горещо кафе на разположение. Те разполагат с удобен кран за източване, стъклен манометър и красив дизайн. Подходящи са за използване в заведения за хранене, събития навън или като резервен вариант при по-високо натоварване. Моделите са с различна вместимост, но всички разполагат с температурен индикатор. Създадени са да функционират със сурово кафе или с филтри. 

Производител: Maxima Модел: 09300598
Продуктите на Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Професионален перколатор, в който можете да приготвите и съхранявате до 10 ..
260.00 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300599
Продуктите на Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Професионален перколатор, в който можете да приготвите и съхранявате до 15 ..
299.00 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.