Меню
Количка

Перколатори за кафе

Производител: Maxima Модел: 09300598
Професионален перколатор с вместимост 10 литра можете да приготвите до 80 чаши кафе в рамките на един час. С външен нивомер който показва колко е пълна машината. Благодарение на дръжките с изолация можете да преместите перколатора за кафе бързо и лесно, без да се изгорите. Капакът е снабден с к..
273 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300599
Професионален перколатор с вместимост 15 литра можете да приготвите до 120 чаши кафе в рамките на един час. С външен нивомер който показва колко е пълна машината. Благодарение на дръжките с изолация можете да преместите перколатора за кафе бързо и лесно, без да се изгорите. Капак..
293 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Диспенсърите / Перколаторите за кафе представляват устройства за приготвяне и съхранение на кафе. Те са особено популярни и използвани с ресторанти, заведения на самообслужване, барове и кафенета.

Поддържането и съхраняването на голям обем кафе ги прави удобни и практични за обслужването на големи групи хора. Перкулаторите са едни от основните диспенсъри за кафе. Перкулаторите представляват устройства, използващи непрекъснато циркулираща вода. Те могат да бъдат намерени с различен капацитет, спрямо нуждите на потребителите и големината на мястото, което ще обслужват.

Какви са предимствата им и какви диспенсъри/перкулатори за кафе можете да разгледате при нас

В категорията диспенсъри/перкулатори за кафе нас нашия сайт ще намерите богато разнообразие от продукти в категорията. Всички те ще улеснят клиентите ви и персона, защото могат да се използват за направата на големи количества кафе.

Те ще осигурят винаги горещо и ароматно кафе, а лесната работа с тях ги прави изключително практични и желани. Можете да ги използвате в ресторант, заведение или за различни събития. Всичките ни модели са с красив, луксозен дизайн и разполагат с температурен индикатор, за да сте сигурни, че кафето винаги ще е перфектно.  

Продуктите, които предлагаме могат да работят със сурово кафе  или с филтри, а изборът зависи от вас! Имат различна вместимост спрямо нуждите ви и спрямо броят клиенти, които ще обслужвате.

Друго предимство е, че с тях кафето винаги ще има богат и интензивен вкус и ще е достатъчно горещо. Големите количества кафе, които приготвят за кратко време ги правят най-удобния вариант. Те освен, че спестяват ,много време и усилия,. Спестяват и пари, защото с инвестицията в тях получавате дълъг живот на машината и качество на кафето.

Удобни са и за почистване и поддържане, а дръжките, с които са оборудвани позволяват да ги премествате лесно и удобно, където пожелаете! Изработени са от качествени материали, като голяма част от продуктите ни са изцяло от неръждаема стомана, за да ви осигурим нужното качество и да им се радвате дълго време. 

Можете да разгледате различни продукти, с различни цени и вместимост и да се доверите на страхотните им функции, които със сигурност ще улеснят всички.

Защо да поръчате от нашия сайт MixHoReca.com

Ние предлагаме за вас разнообразие от качествени и ефективни продукти. Нашите диспенсъри/перколатори за кафе са практични и ефективни устройства, които ще осигурят на клиентите ви страхотен вкус на кафето, достъпно и бързо и използване и ще ви спестят време.

Доверете се на професионализма и разгледайте продуктите в категорията, за да изберете най-подходящия за вас!

4.58 / 137
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.