Меню
Количка

Диспенсъри /Перколатори за кафе

Производител: Maxima Модел: 09300598
Професионален перколатор с вместимост 10 литра можете да приготвите до 80 чаши кафе в рамките на един час. С външен нивомер който показва колко е пълна машината. Благодарение на дръжките с изолация можете да преместите перколатора за кафе бързо и лесно, без да се изгорите. Капакът е снабден с к..
351 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300599
Професионален перколатор с вместимост 15 литра можете да приготвите до 120 чаши кафе в рамките на един час. С външен нивомер който показва колко е пълна машината. Благодарение на дръжките с изолация можете да преместите перколатора за кафе бързо и лесно, без да се изгорите. Капак..
401 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

С професионални перколатори за кафе от Maxima винаги имате осигурено горещо кафе на разположение. Те разполагат с удобен кран за източване, стъклен манометър и красив дизайн. Подходящи са за използване в заведения за хранене, събития навън или като резервен вариант при по-високо натоварване. Моделите са с различна вместимост, но всички разполагат с температурен индикатор. Създадени са да функционират със сурово кафе или с филтри. 

4.58 / 137
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.