Меню
Количка

Кафе машини

Производител: Maxima Модел: 08804000
Професионална Кафе машина Elegance Gruppo 1  разполага с голям бойлер от 6L за приготвяне на 240 чаши еспресо на час. С удобните сензорни бутони можете да управлявате машината с голяма лекота.  Има четири дози кафе на група, за да можете да предлагате различни видове кафе. Водата се подава..
4,131 лв. 4,349 лв.
Производител: Maxima Модел: 08804050
Професионална Кафе машина Elegance Gruppo 2  разполага с голям бойлер от 6L за приготвяне на 480 чаши еспресо на час. С удобните сензорни бутони можете да управлявате машината с голяма лекота. 2 групи с директна камера за директно вливане.  Има&..
5,841 лв. 6,149 лв.
Производител: Maxima Модел: 08804100
Професионална Кафе машина Elegance Gruppo 2  разполага с голям бойлер от 11,5L за приготвяне на 480 чаши еспресо на час. Отделен контролен панел за всяка група с лесно сензорно управление 2 групи с директна камера за директно вливане.  Има ..
6,537 лв. 6,881 лв.
Производител: Maxima Модел: 08804150
Професионална Кафе машина Elegance Gruppo 2  разполага с голям бойлер от 17,5L за приготвяне на 720 чаши еспресо на час. Отделен контролен панел за всяка група с лесно сензорно управление 3 групи с директна камера за директно вливане.  Има ..
8,401 лв. 8,843 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Истинското еспресо не идва от кафе автомати. Колкото и удобни да изглеждат компактните кафе машини робот, с тях никога няма да постигнете истинския завладяващ вкус на умело приготвеното еспресо. Нито вкусът, нито ароматът, нито каймакът са същите. А истинските любители на качественото кафе ще разпознаят намесата на неправилното оборудване и техника веднага.

За приготвяне на перфектната ободряваща и любима за мнозина топла сутрешна напитка, освен опитен бариста, е необходима и висококачествена професионална машина за кафе. Ако търсите именно това за своето кафене, бар, заведение, ресторант или хотел, MixHoReCa.com може да ви предложи чудесна колекция с най-доброто от европейския пазар.

Професионални кафе машини за завладяващи еспресо напитки

В нашите каталози наблягаме не на количество, а на качество. Защото когато са ви представени достатъчно добри артикули, няма нужда да разгледате стотици продукти, за да направите правилното решение. А то ви очаква още днес в нашия онлайн магазин с професионално ХоРеКа оборудване.

Разгледайте селекцията ни премиум кафе машини и се запознайте с техните ключови предимства. Разполагаме със серии на нидерландския бранд Максима, които са снабдени с висококачествено масивно бутало с филтър и двойно отцеждане и чудесна система за обработка на смляното кафе до прекрасна еспресо напитка.

Удобен контролен панел, лесен за употреба, въртящо се рамо за пара с автоматично изключване при критично намаляване на нивото на водата и лесна за почистване голяма тава за разливания и остатъчни накапвания за поддържане на перфектна хигиена са само част от уникалните предимства.

За максимална функционалност машините са снабдени и с хромирано кранче за вряла вода за бързо, лесно и удобно приготвяне на чай и други горещи напитки. Това е възможно, благодарение на вградения бойлер в машината.

Разполагаме с няколко различни модела, предлагащи работа с 1, 2 или 3 цедки, в зависимост от натовареността на вашето заведение.

Снабдете се с отлична кафе машина еспресо още днес

Няколко клика ви делят от поръчката на страхотна професионална кафе машина, която е създадена, за да издържи дълги часове експлоатация и натоварване. Предложените от нас решения за ароматно кафе са изработени от уникални висококачествени материали с неръждаеми компоненти и плътни мембрани против пропускане. Те не само работят при уникална ефективност, но и са лесни за почистване и поддръжка.

Предлагаме и гаранционно и следгаранционно обслужване на електроуредите за максимално удобство на бизнеса.

4.61 / 124
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.