Меню
Количка

Витрини

Производител: Maxima Модел: 09404000
Елегантна мини хладилна витрина подходяща за поставяне под плот е с капацитет 50л. Температурен диапазон 0° и +10°C.   С LED осветление вътре и с промоционален панел с фонова светлина. Снабден и с два регулируеми рафта от неръждаема стомана и ефективна система за охлаждане с..
782 лв. 806 лв.
Производител: Maxima Модел: 09404010
Професионална хладилна витрина  с капацитет 80л. Температурен диапазон 0° и +10°C.  С вътрешно LED осветление и с светлинен промоционален панел. Доставя се с два рафта  от неръждаема стомана регулируеми във височина и система за охлаждане с вентилатор. &n..
863 лв. 889 лв.
Производител: Hendi Модел: 273999
Отоплителната витрина за храна съчетава функционалност и елегантен дизайн създадена, за да предложи идеални условия за съхранение и изложение на хранителни продукти в търговски обекти като ресторанти, кафета, пекарни и други.Тя е изградена с висококачествени материали, включително корпус от неръждае..
940 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400900
Професионална подплотова хладилна витрина  с капацитет 142л. Температурен диапазон 0° и +12°C.  Dixell цифров регулатор на температурата. Снабден и с два регулируеми рафта. Въздушно охлаждане с вентилатор. Снабден с два регулируеми рафта.  С LED..
1,205 лв. 1,242 лв.
Производител: Maxima Модел: 09405006
Добре дошли в света на функционалните и стилни решения за съхранение на пресни продукти с MixHoReCa.com! Нашият хладилник ви предоставя не само пространство за съхранение, но и удобство и гъвкавост в използването. От регулируемите рафтове до електронния контрол на температурата, този хладилник обеди..
1,326 лв.
Производител: Maxima Модел: 09405008
Добре дошли в света на функционалните и стилни решения за съхранение на пресни продукти с MixHoReCa.com! Нашият хладилник ви предоставя не само пространство за съхранение, но и удобство и гъвкавост в използването. От регулируемите рафтове до електронния контрол на температурата, този хладилник обеди..
1,326 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400836
Хладилна настолна витрина с капацитет 100L, бяла с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите се врат..
1,374 лв. 1,417 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400831
Настолна хладилна витрина с капацитет 100L с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н. Разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите се врати в зад..
1,382 лв. 1,425 лв.
Производител: Maxima Модел: 09405010
Добре дошли в света на функционалните и стилни решения за съхранение на пресни продукти с MixHoReCa.com! Нашият хладилник ви предоставя не само пространство за съхранение, но и удобство и гъвкавост в използването. От регулируемите рафтове до електронния контрол на температурата, този хладилник обеди..
1,438 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400905
Професионална хладилна витрина подходяща за поставяне под плот е с капацитет 227л. Регулиране на температурта с Dixell цифров регулатор   0° и +12°C. Въздушно охлаждане с вентилатор. Снабден с два регулируеми рафта и вътрешно осветление. Стените са покрит..
1,461 лв. 1,506 лв.
Производител: Hendi Модел: 235829
С тази хладилна витрина се предоставя възможност за перфектно съхранение и представяне на вашия асортимент от напитки и продукти, като същевременно се гарантира икономична и устойчива работа.Какви са характеристиките на тази витринаХладилната витрина разполага с четири хромирани рафта, предоставяйки..
1,482 лв. 1,560 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400847
Хладилна настолна витрина с капацитет 120L с 2 решетки. Подходяща за торти, сандвичи, закуски и т.н Хладилната витрина разполага с преден прозорец, който е в извита форма. Благодарение на LED осветлението вътре и четирите ѝ прозореца, продуктите са атрактивно представени. Плъзгащите с..
1,645 лв. 1,696 лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)

Хладилните витрини имат 2 основни функции: на първо място те имат чисто практично значение за съхраняването на напитки и храни на подходящата температура и на второ – да послужат като привлекателна презентация пред гостите на заведението, ресторанта или хотела. И в двата случая е важно да заложите на качествено професионално кухненско оборудване, което да съхрани съдържимото в оптимална свежест за повече време и същевременно ще подхрани интереса на клиентите.

MixHoReCa.com е довереният снабдител с висококачествени хладилни витрини на всеки HoReCa бизнес, който иска да се развива динамично и успешно. Ако динамиката и кривата нагоре са предпочитани параметри в организацията на вашето хорека заведение, нашите витрини за охлаждане и презентиране са точно за вас!

Професионални хладилни витрини за всеки проспериращ бизнес

За да отговорим на различните нужди на нашите клиенти, сме създали каталог със специално подбрани решения за охлаждане, които предлагат нужните специфики, според организацията на конкретния бизнес. В добре снабдения ни с различни професионални предложения продуктов асортимент разполагаме с висококачествени:

Търсите висок клас хладилна витрина за напитки, която да използвате в своята сладкарница, закусвалня или кафене? Прегледайте каталога ни и изберете тази с най-подходящ капацитет и предпочитан температурен контрол.

Качествено професионално решение, което си заслужава

Разполагаме с предложения в различни цветове, вместимост, достъп с предно или задно отваряне, по-компактни практични витрини, средни размери и големи опции за съхранение и презентация на цели торти и обемисти сладкиши. При избора трябва да се съобразите и с оптималната температура, при която трябва да се съхраняват съответните продукти, така че тяхната свежест и отличните им хранителни качества да се запазят за максимално дълго време.

Когато става въпрос за качествена хладилна витрина ценителите знаят – професионалната техника е това, от което един бизнес има нужда и компромисите с нея може да доведат до първоначална икономия, но неустойчивост в дългосрочен аспект. Затова предложената за хладилна витрина цена тук е замислена така, че да отговаря на качествата и характеристиките на уреда, посрещайки и изискванията за продължителна професионална употреба и винаги очаквано отлични резултати.

Заложете на сигурното и качественото – заложете на MixHoReCa и оборудвайте своя бар с функционални, изпитани, ефективни и дълготрайни решения в подкрепа на неговия успех сред клиентите.

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.