Меню
Количка

Охладителни витрини за вино

Производител: Hendi Модел: 237588
Охладителят за вино е модерно и функционално устройство, предназначено за съхранение на вино при оптимални температурни условия. Той предлага достатъчно място за съхранение на до 46 бутилки вино с общ обем от 133 литра. С 5 дървени рафта, изработени от устойчива на колебания в нивото на влажнос..
1,724 лв. 1,814 лв.
Производител: Hendi Модел: 237557
Охладителят за вино, който предлагаме е висококачествено устройство, предназначено за съхранение и охлаждане на вино. Той предлага широк температурен диапазон от 5 до 22˚C и има капацитет за до 72 бутилки, с общ обем от 232 литра. Деветте издърпващи се дървени рафта, изработени от букова дървесина, ..
2,541 лв. 2,675 лв.
Производител: Hendi Модел: 237564
Охладителят за вино е модерно и функционално устройство, предназначено за съхранение на вино при оптимални температурни условия. Този модел разполага с две охлаждащи зони и позволява на потребителя да настрои различни температури за всяка от тях. Има широк температурен диапазон от 5 до 22˚C и енерги..
3,358 лв. 3,535 лв.
Производител: Hendi Модел: 237595
Охладителната витрина за вино е модерно устройство, предназначено за съхранение на до 160 бутилки вино с полезен обем от 450 литра. С две охлаждащи зони и възможност за настройка на различни температури, витрината осигурява идеални условия за съхранение на вината.Тя разполага с 15 дървени рафта, изр..
3,658 лв. 3,850 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Хубавото вино трябва да бъде подобаващо поднесено. То се сервира при определена температура в зависимост от вида му, тъй като тя влияе значително върху вкуса, аромата и цялостното изживяване на дегустатора. Правилната температура може да подобри качествата му, а неправилната – да отнеме от удоволствието.

За да имате винаги перфектно охладените вина MixHoReCa.com предлага професионални охлаждащи витрини за вино от висок клас, които се вписват хармонично в интериора на всеки съвременен винарски магазин, ресторант и бар.

Професионален охладител за вино за винаги перфектно охладени вина

Представяме ви отличен каталог с качествени витрини за вино, които ще послужат за перфектното излагане на специално подбраната колекция от качествени вина във вашия HoReCa обект. Разполагаме с охладители в няколко различни размера и капацитет, които да отговорят на нуждите на вашия бизнес. Подбрали сме ги в стилен дизайн, който да подхожда и на най-модерните заведения, в които се предлага ферментирал гроздов сок за истински ценители.

Нашите хладилни витрини са оборудвани с усъвършенствани системи за контрол на температурата, гарантиращите че вашите специални напитки винаги ще бъдат съхранявани и презентирани при най-подходящите условия. Това ще ги запази в перфектно състояние за по-дълго време и ще активира качествата на напитката за максимално удовлетворение на клиентите.

Всяка хладилна витрина за вино, която е представена тук се отличава с висока степен на надеждност, здравина и издръжливост. Те разполагат и с екологични охлаждащи компоненти, премиум дървени рафтове от дървесина от бук и здрави и термоустойчивви врати от закалено стъкло. Предлагат практичността и красивата визия на приглушената LED светлина и удобството на автоматичните функции.

Поддържат се лесно и се почистват с лекота. Предлагат лесни за манипулация подвижни части, което гарантира удобството при редовно почистване и поддържане на витрината в безупречно състояние.

Елегантният и модерен дизайн на висококачествените ни витрини за вино подобрява визуалната привлекателност на винената селекция. С внимателно изработената им естетика те ще могат да се интегрират безпроблемно в атмосферата на вашето заведение, създавайки привличаща фокусна точка, улавяща вниманието на всички любители на хубавото вино.

Изберете подходящия размер витрина за вино от магазина за барово оборудване MixHoReCa.com и съчетайте функционалност, практичност и визия в перфектния уред за съхраняване и презентиране на питието за ценители, поддържащ всяка бутилка в перфектно състояние и в готовност да бъде насладена.

4.59 / 103
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.