Защо да си вземем ловератор?

 

Ловератора е уред който затопля чинии. Изработен е от метална конструкция. Могат да бъдат отворени с едно или две гнезда върху които се нареждат чиниите или като шкаф. Те са предназначени с различен капацитет и събират различни по диаметър чинии. Затова може да направите избор между това какъв какъв размер са ви чиниите и кой вид ще бъде по - подходящ за кухнята ви.

 

Ловераторите са силно популярни в множество заведения, поради редица свои ползи и ценни характеристики. Но ако се чудите защо да си купите такъв за заведението, е, ние имаме своя отговор.

 

С тяхна помощ предоставяме на клиентите вместо студени ,топли чинии. По този начин храната се запазва топла равомерно и по-дълго време, а това доставя удовлетворение на клиента. Както добре знаем, съвършенството се крие в дребните детайли. В случая, един дребен детайл като затоплената чиния може да означава значително по-добро мнение на клиента за вашето заведение. Особено важно е това, ако по принцип съхранявате чиниите на място, което се характеризира с доста по-студена температура. Ловераторът е силно полезен инструмент, който може да оптимизира производствения процес на вашия ресторант в крайните му стъпки – поднасяне и консумация на храната.

 

Ловераторите обикновено са подвижни, което позволява лесното им придвижване и дори сервирането директно от тях, когато подготовката се прави предварително. Често колелата могат да имат спирачки, което премахва опасността уредът да се плъзне под собствената си тежест. По този начин се осигурява безопасността на персонала и клиентите.

 

Така, освен че се използва за затоплянето на чиниите, той може да се ползва и за пренасянето му. По този начин служи на още една задължителна част от функционирането на заведението ви. С него сервитьорите ви ще открият, че вече е много по-лесно да подготвят масите, а клиентите ще намерят топли чинии, които ще им оставят много по-добро впечатление.

 

Хубавото при тези уреди е че могат да бъдат с различна вместимост и различна големина, като така може да изберете най-правилния модел според вашата кухня. Дали ще бъдат като шкаф или отворени, употребата им е лесна и удобна при различни условия на работа. Могат да се поставят навсякъде в кухнята, така че да ви бъдат под ръка винаги, когато имате нужда от тях. Затова този тип уред ще бъде чудесен помощник за персонала във вашето заведение.


Връзка към източник:                                                                                                                                           www.slamka.com