Меню
Количка

Грил Дюнер

Производител: Maxima Модел: 09370175
Когато имате Дюнерджийница, прецизното рязане на месо определено е една от най-трудоемките и отнемащи време задачи. С Електрически нож за дюнер за - 60 кг месо на час от MixHoReCa.com вие ще режете месото за вашите специалитети бързо, качествено и без да се изисква влагане на много усилия.Какви са о..
299 лв.
Производител: Hendi Модел: 267257
Акумулаторен електрически нож за дюнер е надежден помощник, който ви позволява да приготвяте вкусни и професионално нарязани дюнер кебап, гирос и други месни продукти във вашата кухня или ресторант. Съчетавайки качество, безопасност и удобство, той е отличен избор за всеки, който търси ефективност и..
499 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370200
Професионален грил за дюнер с 1 газова горелка със защитна мрежа от неръждаема стомана вместимост 10кг месо.  Шишът трябва да се върти ръчно. За перфектно приготвяне, грил шишът е регулируем и може да се върти наляво и надясно. Шишът се върти веднъж на минута. Освен това&nbs..
563 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370205
Висококачествен грил за дюнер  с 2 газови горелки  със защитна мрежа от неръждаема стомана вместимост  20 кг. месо. Температурата на всяка горелка може да се регулира самостоятелно. Шишът може да се върти на двете страни. Включва корпус, шиш, плоча за месо, тава и мрежа изра..
1,506 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370225
Висококачествен дюнер машина на газ  с 3 горелки  със защитна мрежа от неръждаема стомана вместимост  30 кг. месо. Температурата на всяка горелка може да се регулира самостоятелно. Шишът може да се върти на двете страни. Включва корпус, шиш, плоча за месо, тава и мрежа ..
1,819 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370210
Висококачествен грил за дюнер  с 3 газови горелки  със защитна мрежа от неръждаема стомана вместимост  40 кг. месо. Температурата на всяка горелка може да се регулира самостоятелно. Шишът може да се върти на двете страни. Включва корпус, шиш, плоча за месо, тава и ..
1,899 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370230
Висококачествен грил за дюнер  с 4 газови горелки  със защитна мрежа от неръждаема стомана вместимост  50 кг. месо. Температурата на всяка горелка може да се регулира самостоятелно. Шишът може да се върти на двете страни. Включва корпус, шиш, плоча за месо, тава и ..
1,909 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370215
Висококачествен грил за дюнер  с 4 газови горелки  със защитна мрежа от неръждаема стомана вместимост  70 кг. месо. Температурата на всяка горелка може да се регулира самостоятелно. Шишът може да се върти на двете страни. Оборудвана с ваничка за отцеждане от неръжд..
1,993 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370275
Професионален дюнер грил  с 5 електрически реотана и защитно стъкло Robax, двигател отгоре с капацитет за 80 кг. месо. месо. Едно завъртане в минута. Температурата на всяка горелка може да се регулира самостоятелно. Шишът може да се върти на двете страни...
2,103 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370240
Професионален дюнер грил  с 2 електрически реотана и защитно стъкло Robax, двигател отгоре с капацитет за 20 кг. месо. месо. Едно завъртане в минута. Температурата на всяка горелка може да се регулира самостоятелно. Шишът може да се върти на двете ст..
2,153 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370260
Професионален дюнер грил  с 2 електрически реотана и защитно стъкло Robax, двигател отгоре с капацитет за 20 кг. месо. месо. Едно завъртане в минута. Температурата на всяка горелка може да се регулира самостоятелно. Шишът може да се върти на двете страни. Включва корпус..
2,173 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: GYR60M
Грил за дюнер на газ - 6 реотана - до 30 кг месо е първокласно оборудване, предназначено за бързо и ефективно приготвяне на големи количества месо на шиш. Този уред от MixHoReCa.com е изработен от неръждаема стомана и предлага здравина, издръжливост и лесна поддръжка. Функциите и предимствата на тоз..
2,190 лв.
Показва 1 до 12 от 18 (2 страници)

За хубав дюнер са необходими няколко неща, сред които основно място заемат качественото месо и качественото оборудване за дюнери. Дюнерът е царят на бързото хранене и винаги е печелившо решение за бизнеса. За да изпъкнете сред конкуренцията, MixHoReCa.com ви предлага висококачествено професионално оборудване, което да ви помогне да приготвяте завладяващата арабска бърза храна по най-добрия възможен начин, който клиентите ви да оценят.

Професионално оборудване за дюнери от висок клас

Започвате нов fast food бизнес и се насочвате към приготвянето на майсторски дюнери? Или от дълги години се занимавате с това и процъфтяващият ви бизнес изисква закупуването на нови и по-големи машини за дюнер? Тук имаме всичко, което би ви осигурило страхотно клиентско удовлетворение и ще ви помогне винаги да реализирате бързи и качествени поръчки с любимата експресна храна.

Предлагаме професионално оборудване за дюнерджийница като:

  • Висококачествени машини за дюнер;
  • Грил дюнер - професионален или за дома;
  • Ножове за дюнери - електрически или акумулаторен.

В каталога ни ще откриете мощни грилове за дюнер на газ, както и електрически грилове с различен капацитет и функционалности. Те се различават и по броя реотани – 1, 2, 3, 4, 5, както и по разположението на двигателя, който може да бъде горен или долен. Изработени са от масивна неръждаема стомана с дълъг експлоатационен живот, предлагаща по-голяма лекота при почистване и поддръжка на грила.

Подбраното от нас оборудване за дюнери е сертифицирано и безопасно. То е от професионален клас и е пуснато на пазара след многократни тестове и инспекции. Освен голяма издръжливост, предлага уникална производителност.

При избора преценете капацитета според килограмите месо, което искате да приготвяте на грила, размерите и възможността за въртене и в двете посоки

Качествено европейско производство за успешен старт на бизнеса

Не пропускайте възможността да оборудвате своето заведение за бързо хранене с висококачествени уреди, които да спомогнат за приготвянето на качествена храна, печелеща ви още нови и нови клиенти.

Предлагаме гаранционно обслужване в рамките на година от закупуването на професионално кухненско оборудване, както и сервизни услуги в следгаранционен период. За всяка поръчка над 399 лв. получавате и безплатна доставка. Не се колебайте да изберете качествени европейски професионални уреди за ХоРеКа бизнеси с дългогодишен опит в производството и на браншовия пазар. Maxima и Hendi са с доказано качество и заслужават вашето доверие.

4.58 / 148
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.