Меню
Количка

Преса за хамбургери

Производител: Maxima Модел: 09300591
Професионална преса за хамбургери с порционираща плоча Ø 130 мм, подходяща за приготвяне на хамбургери, пилешки бургери, рибни бургери, зеленчукови бургери и веган бургери. Количеството съставки, които поставяте в пресата за хамбургер, определя дебелината на вашия хамбургер.  Пре..
383 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300590
Професионална преса за хамбургери с порционираща плоча Ø 100 мм, подходяща за приготвяне на хамбургери, пилешки бургери, рибни бургери, зеленчукови бургери и веган бургери. Количеството съставки, които поставяте в пресата за хамбургер, определя дебелината на вашия хамбургер.  Пресата за хамбург..
403 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Когато обслужвате хора и правите храна за тях е важно освен с вкус, храната да впечатлява с външния си вид. Това важи и за бързите храни, като например хамбургерите. При тях е от значение е каймата, която използвате да е идеално кръгла и симетрична форма, а това трудно може да се постигне без помощни средства.

Пресите за бургери са точно тези средства. Бързи и ефективни, с които може да постигнете съвършенство. Пестят време, усилия и са идеални за обслужването на много хора. С тях се работи лесно, а резултатът винаги е отличен.

Какви са предимствата на използването на преса за хамбургери и какво ще откриете при нас

В котерията преса за хамбургери на нашия сайт можете да разгледате разнообразни преси, с които да улесните правенето на перфектните бургери. Те са снабдени с резервоар за кайма, оформящ месото в идеално кръгла форма. Управляват се лесно, а дебелината на полученото кюфте зависи изцяло от количеството кайма, което поставите. С тях можете да оправите и веган, зеленчукови бургери на същия принцип.

Ще получите идеално кръгла форма с еднакви диаметър и дебелина. Предлагаме различни модели с различен размер на плочата, оформяща кюфтето за бургера. Моделите ни да изработени от неръждаема стомани алуминий и разполагат със стабилни гумени кранчета за захващане.

Те са лесни са почистване и поддръжка и са удобни са пренасяне. С тях ще можете да оформите месото с дебелина, избрана от вас само с натискането на лоста на пресата. Осен, че осигуряват равномерност на продукта, те спестяват и много време. Особено, когато трябва за кратко време да обслужите много хора, независимо дали сте в закусвалня, ресторант или на събитие.

Удобни са за работа и да изключително ефективни. С тях ще можете да улесните хатата, приготвящи храната и да зарадвате максимално много клиенти за кратко време. По-малко усилия и повече хамбургери, осигурете си удобство, качество и ефективност.

Всичките ни продукти в категорията са на атрактивни цени и със сигурност ще може да ги използвате дълго време, благодарение на качествената им изработка и доказани производители, на които разчитаме.

Защо да ни се доверите при избора на преса за хамбургер

В нашия онлайн магазин MixHoReca.com освен, че ще намерите богато разнообразие, ще получите и нужното качество. Оборудването ни се отличава с перфектна изработка и ефективност, нужни за всяка професионална кухня.

С пресите, които предлагаме, ще можете да създавате перфектните хамбургери на всяко място и събитие, оставайки всички доволни. Доверете се на качеството и изберете идеалната преса за вас от нашия сайт.

4.60 / 130
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.