Меню
Количка

Преса за хамбургери

Производител: Maxima Модел: 09300590
Професионална преса за хамбургери с порционираща плоча Ø 100 мм, подходяща за приготвяне на хамбургери, пилешки бургери, рибни бургери, зеленчукови бургери и веган бургери. Количеството съставки, които поставяте в пресата за хамбургер, определя дебелината на вашия хамбургер.  Пресата за хамбург..
374 лв. 403 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300591
Професионална преса за хамбургери с порционираща плоча Ø 130 мм, подходяща за приготвяне на хамбургери, пилешки бургери, рибни бургери, зеленчукови бургери и веган бургери. Количеството съставки, които поставяте в пресата за хамбургер, определя дебелината на вашия хамбургер.  Пре..
398 лв. 428 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

При правенето на хамбургери най-голямото предизвикателство е да получите идеално кръглата форма. От Maxima предлагат преси за хамбургери с резервоар за кайма, оформящ месото в кръгла форма с еднакви диаметър и дебелина. Различните модели притежават различен размер порционираща плоча. Изработени са от неръждаема стомана и анодизиран алуминий. Разполагат със стабилни гумени крачета. Лесни са за почистване и ежедневна поддръжка.

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.