Меню
Количка

Преси за сандвичи

Производител: Maxima Модел: 09300436
Професионална контактен грил включва чугунени оребрени плочи с размер 33,5см. . С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC. Удобният индикатор показва кога е достигната правилната температура и можете да започнете да готвите. Контактна..
416 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300430
Професионален контактен грил включва чугунени оребрени плочи с размер 22см. . С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC. Удобният индикатор показва кога е достигната правилната температура и можете да започнете да готвите. Контактната..
455 лв.
Производител: Hendi Модел: 263501
Контактният грил е идеално решение за приготвяне на вкусни ястия в домашни условия. Той разполага с повърхност на скарата с размери 220х230 мм и оребрен дизайн, който го прави перфектен за печене и затопляне на хляб, парчета месо, колбаси, зеленчуци и други продукти.Емайлираните чугунени скари на гр..
468 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374170
Професионална преса за сандвичи подходяща за бързо производство на 2 сандвича  С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC.  Скарата е с високо качество и е подходяща за професионална употреба за хранителната индустрия и сладкарниците. ..
479 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300435
Професионалният Двоен контактен грил - 2 х 22 см - оребрен - променлив термостат е незаменим инструмент в натоварените заведения за бързо хранене, кафенета и столове. Този уред за готвене позволява бързото приготвяне на голямо разнообразие от ястия, като сандвичи, тостове, хамбургери и дори риба, ме..
589 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300437
Професионална контактен грил включва чугунени гладки плочи с размер 22см. . С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC. Удобният индикатор показва кога е достигната правилната температура и можете да започнете да готвите. Контактната с..
629 лв.
Производител: Hendi Модел: 263907
Контактният грил с две плочи съчетава високо качество на изработка, функционалност, удобство при почистване и предлага разнообразни възможности за приготвяне на различни видове храни. Това го прави идеален за професионално използване в ресторанти, кафенета и други хранителни заведения.Грилът е перфе..
762 лв.
Производител: Hendi Модел: 263709
Този двоен контактен грил се отличава със своите удобни и функционални характеристики, идеален е за използване в различни заведения, като ресторанти, кафенета, бързо хранене и други. Той е оборудван с два независимо регулируеми термостата, което позволява индивидуално настройване на температурата за..
792 лв.
Производител: Hendi Модел: 263624
Контактният грил XXL е идеален за професионални обекти като ресторанти, барове и кетъринг компании. С едновременно набраздени горна и долна скари, този грил предлага перфектни възможности за печене и затопляне на на хляб, месо, колбаси, зеленчуци и други различни видове храна.С неговото нетно тегло ..
800 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Пресите за сандвичи са практични уреди, използващи се за приготвянето на сандвичи, чрез загряването на две плочи и поставянето на сандвича между тях. Осигуряват хрупкавост, топлина и перфектното разтапяне на някои от съставките в сандвича, правейки го неустоимо вкусен.

Могат да се използват както в професионални кухни, така и в домашни условия. И са особено популярни заради ефективността, бързината на работа и удобството, което предлагат.

Защо да използвате преси за сандвичи и какви преси ще откриете в категорията

Използването на преси за сандвичи, както в домашни условия, така и в професионални кухни носи редица предимства, както за вкуса на сандвичите, така и за самото им приготвяне. Пресите за сандвичи позволяват да приготвяте бързо и лесно топли, вкусни сандвичи. Бързото им приготвяне пък позволява да ги правите в големи количества, което е предимство при обслужването на големи групи от хора.

В нашата категория можете да откриете разнообразни преси за сандвичи, по-малки или по-големи, за два или за множество сандвичи в зависимост от това къде ще ги ползвате. Може да изберете между тостер преса за сандвичи или грил преса за сандвичи, Според резултата, който търсите. Без значение какво изберете, всички продукти, които ще откриете при нас гарантират, че сандвичите ви винаги ще са перфектно изпечени.

Можете да разгледате единични или двойни преси с чугунени плочи, гарантиращи здравина и равномерно нагряване. Специалните плочи, осигуряващи нагряването на сандвича и от двете страни води до равномерното разпределение на топлината и по-стабилното сглобяване на съставките. Температурата се регулира, според това колко искате да е изпечен продукта и за какво време.

Пресите с плочи пък позволяват освен сандвичи да печете на тях и различни зеленчуци, месо или друг вид хляб. Всички преси се почистват лесно и удобно и позволяват да се използват както вътре, така и навън, в градината на барбекю например. Те са удобни за пренасяне, а по-малките модели подходящи за домашни условия, гарантират, че ще паснат във всяка кухня и ще можете лесно да ги носите където си поискате.

Защо да поръчате от нашия сайт MixHoReca.com

В нашия сайт ще намерите богато разнообразие от преси за сандвичи, с които да си осигурите нужните удобство и ефективност. Удобни, практични и достъпни, с пресите за сандвичи, ще правите страхотни сандвичи за нула време, както вкъщи, така и в професионална кухня.

Работим с доказали се производители, предлагащи изключително здрави и качествени продукти, с които да получите всички онова, което търсите. Разгледайте и изберете най-подходящия продукт за вас и целите ви.

4.60 / 142
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.