Меню
Количка

Преси за сандвичи

Производител: Maxima Модел: 09300430
Професионален контактен грил включва чугунени оребрени плочи с размер 22см. . С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC. Удобният индикатор показва кога е достигната правилната температура и можете да започнете да готвите. Контактната..
455 лв.
Производител: Hendi Модел: 263501
Контактният грил е идеално решение за приготвяне на вкусни ястия в домашни условия. Той разполага с повърхност на скарата с размери 220х230 мм и оребрен дизайн, който го прави перфектен за печене и затопляне на хляб, парчета месо, колбаси, зеленчуци и други продукти.Емайлираните чугунени скари на гр..
468 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300436
Професионална контактен грил включва чугунени оребрени плочи с размер 33,5см. . С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC. Удобният индикатор показва кога е достигната правилната температура и можете да започнете да готвите. Контактна..
506 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374170
Професионална преса за сандвичи подходяща за бързо производство на 2 сандвича  С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC.  Скарата е с високо качество и е подходяща за професионална употреба за хранителната индустрия и сладкарниците. ..
507 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300435
Професионална контактен грил включва  две чугунени оребрени плочи с размер 22см. . С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC. Удобният индикатор показва кога е достигната правилната температура и можете да започнете да готви..
724 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300437
Професионална контактен грил включва чугунени гладки плочи с размер 22см. . С променливия термостат можете да настроите правилната температура между 0 и 300ºC. Удобният индикатор показва кога е достигната правилната температура и можете да започнете да готвите. Контактната с..
756 лв.
Производител: Hendi Модел: 263907
Контактният грил с две плочи съчетава високо качество на изработка, функционалност, удобство при почистване и предлага разнообразни възможности за приготвяне на различни видове храни. Това го прави идеален за професионално използване в ресторанти, кафенета и други хранителни заведения.Грилът е перфе..
762 лв.
Производител: Hendi Модел: 263709
Този двоен контактен грил се отличава със своите удобни и функционални характеристики, идеален е за използване в различни заведения, като ресторанти, кафенета, бързо хранене и други. Той е оборудван с два независимо регулируеми термостата, което позволява индивидуално настройване на температурата за..
792 лв.
Производител: Hendi Модел: 263624
Контактният грил XXL е идеален за професионални обекти като ресторанти, барове и кетъринг компании. С едновременно набраздени горна и долна скари, този грил предлага перфектни възможности за печене и затопляне на на хляб, месо, колбаси, зеленчуци и други различни видове храна.С неговото нетно тегло ..
800 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Професионални контактни грилове, единични и двойни с чугунени плочи. 

Уредите, които предлагаме отговарят на всички правни изисквания в рамките на Европейския съюз по отношение на безопасността, здравето и околната среда. Продукти са тествани и инспектирани преди изпращане, за да се гарантира качество и безопасност. 

4.60 / 142
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.