Меню
Количка

Саламандър

Производител: Maxima Модел: 09300059
Професионален Саламандър подходящ за печене, грил, размразяване, затопляне и глазиране на ястия. Нагревателните елементи са издръжливи, а уредът е оборудван с температурен индикатор. Решетката е изработена от неръждаема стомана, върху която могат да се поставят продукти, съдове и храна. В ..
629 лв. 662 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300058
Професионален Саламандър подходящ за печене, грил, размразяване, затопляне и глазиране на ястия. Нагревателните елементи са издръжливи, а уредът е оборудван с температурен индикатор. Решетката е изработена от неръждаема стомана, върху която могат да се поставят про..
825 лв. 869 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300061
Професионален лифт саламандър с грил решетка с размери 44X32см. Саламандърът е с регулируема височина и има здрав американски дизайн. Подходящ за печене на скара, гратениране, глазиране, затопляне или размразяване на храни и продукти. Благодарение на равномерната топлина, ко..
1,064 лв. 1,120 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300062
Професионален лифт саламандър с грил решетка с размери 59X32см. Саламандърът е с регулируема височина и има здрав американски дизайн. Подходящ за печене на скара, гратениране, глазиране, затопляне или размразяване на храни и продукти. Благодарение на равномерната топлина, ко..
1,333 лв. 1,403 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300063
Професионален лифт саламандър с грил решетка с размери 79X32см. Саламандърът е с регулируема височина и има здрав американски дизайн. Подходящ за печене на скара, гратениране, глазиране, затопляне или размразяване на храни и продукти. Благодарение на равномерната топлина, ко..
1,742 лв. 1,833 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Саламандрите са вид скари, използвани в професионалните кухни, заради редицата си ползи, улесняването на работата, начина на приготвяна на храна и удобството, което предлагат. Те се използват често в ресторанти, заведения за бързо хранене, закусвални и други подобни обекти. Подходящи са за приготвяне на разнообразна храна, а това че приготвят бързо храната по уникален начин ги правят особено предпочитани.

С тях ще намалите времето за чакане на клиентите, а те със сигурност ще останат доволни от храната си. Саламандрите са подходящи уреди за печене, гриловане, размразяване, затопляне и глазиране на ястия.  

Какви саламандри предлагаме и защо да ги използвате

Всички саламандри, които ще намерите на нашия сайт са изработени от висококачествени материали и разполагат с всички европейски сертификати. Те се предлагат в различни размери, като можете да намерите такива с регулируем размер за максимално удобство  при използване.

С регулируема температура и работещи така, че да приготвят равномерно всяко ястие, правейки го изключително вкусно. Уредите с категорията саламандър са оборудвани и с тави от неръждаема стомана за събиране на хранителни остатъци от готвенето, което ги оправи още по-удобни.

Този тип скари освен, че могат да се използват за готвене на разнообразни продукти с различни техники, също така позволяват на готвачите да наблюдават и премества храната по време на готвене. Те  поддържат температурата и разстоянието до източника на топлината под контрол.

Равномерното им нагряване и възможността за поддържането на постоянно ниска температура по време а на готвене, пък гарантира че храната няма да изгори, да е сурова ли недопечена. Също така равномерното готвене води до запазване на сочността и  влагата в храната и не я прави суха и неприятна за ядене.

Компактните им размери спестяват пространство и ги прави подходящи одри за малки кухни. А някои от моделите могат и да с закачат на стена, което би било още по-практично за персонала ви. Те се почистват лесно след използване, а качествените материали, от които са изработени гарантира, че ще останат здрави и ефективни дълго време.

Защо да закупите саламандър от нас

Професионалните саламандри за готвене, които предлагаме на нашия сайт предлагат качество, разнообразие и функционалност. С тях работата ще е по-удобна за всеки готвач, храната по-вкусна, а времето за приготвянето ѝ ще е значително намалено, заради бързата и работа.

Използват се лесно и пасват на всяка кухня, те са устойчиви и подходящи за приготвяне на различни ястия, а с тях определено ще повишите ефективността си и ще имате повече доволни клиенти от вашия бизнес!

4.59 / 110
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.