Меню
Количка

Газова готварска печка - 5 котлона с електрическа фурна

Газова готварска печка - 5 котлона с електрическа фурна
Газова готварска печка - 5 котлона с електрическа фурна
Газова готварска печка - 5 котлона с електрическа фурна
Газова готварска печка - 5 котлона с електрическа фурна
Газова готварска печка - 5 котлона с електрическа фурна
Газова готварска печка - 5 котлона с електрическа фурна

Това е готварска печка, която е подходяща за използване с природен газ. В комплекта е включен и преобразувател за газ пропан, който позволява превключване на горелките за използване с различен вид газ.

Плотът на печката е снабден с общо 3 големи горелки, всяка с мощност от 3,0 kW. Това ви осигурява достатъчна мощност за бързо и ефективно получаване на различни видове храни. Допълнително, има 1 малка горелка с мощност 1,8 kW и 1 горелка за уок с висока мощност от 3,5 kW. Така можете да се справите с различни готварски предизвикателства, без значение от техния обем и интензивност.

В комплекта също така има поставка за тигани от три части, изработена от чугун, която осигурява стабилна и равномерна подложка за готвене.

Печката предлага и допълнителен горен елемент с мощност от 2,5 kW, който е предназначен за печене на скара или други грил ястия.

Оборудвана е с пиезо запалване и термодвойка, които гарантират лесно и безопасно запалване на горелките, както и автоматично спира газовото захранване, ако пламъкът изгасне по някаква причина. Това гарантира вашата безопасност и предпазва от евентуални рискове.

Конвекторната фурна на печката е с голям капацитет с размер 1/1 GN и мощност от 2,7 kW. С двата вентилатора и термостата до 275°C, фурната осигурява равномерно разпределение на топлината и изключителни резултати при печене. Вграденият таймер ви дава възможност да програмирате времето на готвене. В комплекта има включени и 2 решетки.

Интериорът и вътрешната врата на фурната са изработени от неръждаема стомана, което не само осигурява издръжливост и дълготрайност на печката, но и се улеснява почистването след употреба.


Технически параметри:

  • Размери(Ш х Д х В): 65,5 х 90 х 90 см.
  • Тегло: 74 кг.
  • Мощност: 2900W
  • Мощност на газ: 14,3 kW

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност


HENDI е нидерландска марка, специализирана в разработката и производството на широка гама оборудване за готвене, кухненски инструменти, прибори за хранене и други аксесоари за хотелиерството. Основана 1934 година, HENDI има складове в Холандия, Австрия, Полша, Румъния, Гърция, Италия и Хонконг.


Някои от най-важните неща за HENDI са:

1. Широка гама продукти: HENDI предлага над 4000 продукта за кетъринг кухнята. Продуктите са разнообразни и включват както електрическо, така и неелектрическо оборудване за кухнята и предната част на ресторанта. Всичко необходимо на готвачите.

2. Уникален дизайн: HENDI се стреми да създава продукти, които се отличават. Това се постига чрез включване на дизайнери и потребители в процеса на разработка на продуктите. Продуктите им трябва да бъдат лесни за използване, да предоставят максимален контрол и да имат уникален външен вид.3. Наличност: Всички артикули се доставят директно от складовете на HENDI, което гарантира бърза доставка на инструментите на готвачите. Затова компанията разполага със складове в различни държави в Европа, с обща площ от над 40 000 квадратни метра.

4. Надеждност: HENDI отделя голямо внимание на подобряването на техническата функционалност на инструментите си. Техническите отдели оценяват всеки апарат, за да се открият възможни проблеми преди производството. Това внимание към детайлите е намалило неизправностите на продуктите им до по-малко от 2%.След като направите поръчка, ще се свържем с Вас за потвърждение по телефона! За допълнителна информация можете да се обадите на телефонния номер +359 87 943 7991 в интервал 09:00 - 17:00, ние сме готови да предоставим допълнителна информация. Наличната стока ще бъде доставена до 24 часа, цена за доставка до офис на Еконт е 10 лв, до адрес за сметка на клиента. 


Когато продуктите не са налични, след поръчката Ви, ще бъдат поръчани от основния склад в Нидерландия и ще бъдат доставени веднага след пристигането им в нашия склад. Доставката отнема от 1 до 2 седмици. 


MixHoreca си запазва правата да откаже поръчка и всяка сделка която не се потвърди с издадена и съответно платена авансово фактура не се смята за сключена


Газова готварска печка - 5 котлона с електрическа фурна
  • Наличност: с доставка 3-4 седмици
  • Производител: Hendi
  • Модел: 225707
3,597 лв.
Поръчай

Запитване

Ние ще Ви позвъним с информация за доставка, наличности и поръчка на продукта

Партньор на


Безплатна доставка на всички покупки над 399 лв.
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.