Меню
Количка

Газова готварска печка Kitchen Line 4 котлона с конвекторна електрическа фурна GN 1/1

Газова готварска печка Kitchen Line 4 котлона с конвекторна електрическа фурна GN 1/1

Тази готварска печка с комбинация от газови котлони и конвекционна фурна предлага висока производителност, надеждност и функционалност за готвене в професионални кухни, ресторанти, хотели, кетъринг компании и други заведения за хранене. 

Разполагате с четири горелки - две с мощност 3,5 kW и две с мощност 6 kW. Това ви дава възможност да използвате различни размери според интензитета на готвене в зависимост от вашите нужди.

За вашето удобство и стабилност при готвене, в комплекта са включени чугунени поставки за тигани с размер 335х300 мм. Всяка горелка разполага със собствена поставка за тиган, която улеснява и оптимизира процеса на готвене.

Освен това, уредът е оборудван с термодвойка, която предпазва от евентуални непредвидени прекъсвания в подаването на газ и осигурява безопасност при работа с горелките.

Конвекционната фурна е с размер GN 1/1 и разполага с електрическа мощност от 3 kW. Камерата на фурната е изработена от неръждаема стомана и разполага с 4 нива за GN 1/1 тави. Разстоянието между релсите отговаря на 75 мм, което позволява поставянето на няколко тави или грил на различните нива. В комплекта е включена и решетка с размер GN 1/1.

Термостатът на фурната контролира и поддържа желаната температура по време на готвене, осигурявайки перфектни резултати.


Технически параметри:

  • Температурен диапазон: от 50 до 270 C
  • Мощност: 3000 W
  • Размери(Д х Ш х В) : 80 х 70 х 90 см
  • Тегло: 82кг


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност


HENDI е нидерландска марка, специализирана в разработката и производството на широка гама оборудване за готвене, кухненски инструменти, прибори за хранене и други аксесоари за хотелиерството. Основана 1934 година, HENDI има складове в Холандия, Австрия, Полша, Румъния, Гърция, Италия и Хонконг.


Някои от най-важните неща за HENDI са:

1. Широка гама продукти: HENDI предлага над 4000 продукта за кетъринг кухнята. Продуктите са разнообразни и включват както електрическо, така и неелектрическо оборудване за кухнята и предната част на ресторанта. Всичко необходимо на готвачите.

2. Уникален дизайн: HENDI се стреми да създава продукти, които се отличават. Това се постига чрез включване на дизайнери и потребители в процеса на разработка на продуктите. Продуктите им трябва да бъдат лесни за използване, да предоставят максимален контрол и да имат уникален външен вид.3. Наличност: Всички артикули се доставят директно от складовете на HENDI, което гарантира бърза доставка на инструментите на готвачите. Затова компанията разполага със складове в различни държави в Европа, с обща площ от над 40 000 квадратни метра.

4. Надеждност: HENDI отделя голямо внимание на подобряването на техническата функционалност на инструментите си. Техническите отдели оценяват всеки апарат, за да се открият възможни проблеми преди производството. Това внимание към детайлите е намалило неизправностите на продуктите им до по-малко от 2%.След като направите поръчка, ще се свържем с Вас за потвърждение по телефона! За допълнителна информация можете да се обадите на телефонния номер +359 87 943 7991 в интервал 09:00 - 17:00, ние сме готови да предоставим допълнителна информация. Наличната стока ще бъде доставена до 24 часа, цена за доставка до офис на Еконт е 10 лв, до адрес за сметка на клиента. 


Когато продуктите не са налични, след поръчката Ви, ще бъдат поръчани от основния склад в Нидерландия и ще бъдат доставени веднага след пристигането им в нашия склад. Доставката отнема от 1 до 2 седмици. 


MixHoreca си запазва правата да откаже поръчка и всяка сделка която не се потвърди с издадена и съответно платена авансово фактура не се смята за сключена


Газова готварска печка Kitchen Line 4 котлона с конвекторна електрическа фурна GN 1/1
  • Наличност: с доставка 3-4 седмици
  • Производител: Hendi
  • Модел: 225882
4,502 лв.
Поръчай

Запитване

Ние ще Ви позвъним с информация за доставка, наличности и поръчка на продукта

Партньор на


Безплатна доставка на всички покупки над 399 лв.
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.