Меню
Количка

Фритюрници

Производител: Maxima Модел: 09364950
Представяме ви нашия 6 литров фритюрник с регулируем термостат и студена зона. Той предлага не само превъзходно качество, но и впечатляваща функционалност, безопасност и лекота на почистване. Перфектен за приготвяне на пържени картофи и други вкусотии той е подходящ избор, както за заведения за хран..
233 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365211
Всяка кухня, която работи с пържени храни, има нужда от надежден и ефективен фритюрник за приготвяне на вкусни картофи, риба, хапки и други хрупкави специалитети. Ние от MixHoReCa.com ви предлагаме този Фритюрник 4 л - електрически със студена зона - 50 °C до 200 °C. Той е подходящ за използван..
313 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300410
В съвременните кухни, ефективните и надеждни уреди са от първостепенно значение за създаването на възхитителни ястия. Фритюрникът е един такъв уред, без който никое заведение не може. В него можете бързо да приготвяте вкусни хрупкави картофи, хапки или риба за вашите клиенти.Ние от MixHoReCa.com ви ..
319 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365215
Фритюрниците от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Фритюрника е изработен  изцяло от неръждаема стомана, със заобл..
389 лв.
Производител: Maxima Модел: 09364951
Всяка професионална кухня се нуждае от надежден и качествен фритюрник. Ние от MixHoReCa.com ви предлагаме този Фритюрник 2 x 6 л - електрически - студена зона - 0°C до 200°C , с който ще приготвяте вкусни пържени специалитети за своите клиенти с лекота. Качествената изработка и впечатляващите му фун..
393 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300415
В днешния забързан свят, където удобството и ефективността са от първостепенно значение, наличието на надеждни и многофункционални уреди във вашата кухня може значително да подобри готвенето ви. Един такъв уред е фритюрникът, който позволява бързо и лесно приготвяне на различни закуски, пържени карт..
416 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365230
Фритюрниците от Maxima са доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Фритюрника е изработен  изцяло от неръждаема стомана, със заоблени ъг..
426 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365010
Представяме ви нашия революционен 16-литров дълбок фритюрник, проектиран специално за взискателните нужди на професионалните кухни. Този усъвършенстван уред съчетава елегантен дизайн и функционалности, правещи пърженето по-лесно, по-бързо и по-здравословно. Независимо дали става въпрос за хрупкави п..
439 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365212
Представяме ви нашия революционен Фритюрник 2 x 4 л - електрически със студена зона - 50 °C до 200 °C, предназначен да отговори на нуждата на малките заведения да увеличат производителността си. Със своя капацитет от 2 x 4 литра, той може да приготвя два пъти повече пържени картофи, пиле и риба от е..
439 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365228
Фритюрниците от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Фритюрника е изработен  изцяло от неръждаема стомана, със заобл..
449 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365226
Фритюрниците от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Фритюрника е изработен  изцяло от неръждаема стомана, със заобл..
460 лв.
Производител: Hendi Модел: 205853
Висококачествен професионален електрически фритюрник с капацитет 2х6 литра за олио. Изцяло изработен от неръждаема стомана. Двоен, като всяко гнездо има собствено захранване. Функция за изключване при сваляне. Подвижен контейнер за олио. Температурата до 190°C, с индикатора лампа при ..
499 лв.
Показва 1 до 12 от 47 (4 страници)

Пържените картофки са вечната гарнитура, която присъства не само в заведенията за бързо хранене, но и в изискани ресторанти в подобрени вариации като акомпанимент на традиционни и не толкова ястия.

Бързото им и качествено приготвяне изисква както необходимото знание, така и употребата на правилните уреди. За тази цел в MixHoReCa.com създадохме цял каталог с различни модели професионални фритюрници за приготвяне на уникални хрупкави картофки, допълващи чиниите с любимата на клиентите храна.

С какво се отличават нашите професионални фритюрници

В каталога включваме всички необходими разновидности на професионалния уред за готвене на пържени картофки, които може да отговорят на нуждите на различни бизнеси. От fast food заведения, през барове, дискотеки, хотели и луксозни ресторанти – всеки ХоРеКа бизнес се нуждае от един качествен професионален фритюрник за приготвяне на ароматни хрупкави картофки.

В каталога ни ще откриете единични и двойни професионални фритюрници и може да изберете измежду електрически модели и такива на газ. Предлагаме и модели с различна вместимост, според конкретните количествени измерения на нуждите на вашия бизнес.

Висококачествените ни предложения разполагат с всички важни характеристики като прецизна регулация на температурата с термостат между 50 и 200 градуса, студена зона, защити срещу претоварване, термоустойчиви компоненти за безопасна употреба и пр. Предлагаме и модели със специално кранче за източване на използваната мазнина, с подвижни кошове, както и луксозни модели, подходящи за най-иновативните кухни.

Уредите са изработени от висококачествена неръждаема стомана от европейски производители, лидери в бранша като Fimar, Hendi и Maxima.

Като търговци на професионални фритюрници ценим изключително качеството, тъй като знаем че бизнесът се нуждае от ефективни, издръжливи, здрави, функционални и дълготрайни решения, които с години да осигуряват перфектни резултати и пълно клиентско удовлетворение. Затова сме безкомпромисни при подбора на фритюрници за каталога ни и го попълваме само с професионално оборудване, които настина си заслужава вниманието на търговеца.

Създайте функционална, бърза и качествена кухня с MixHoReCa

Нашата мисия е да осигурим на българския ХоРеКа бизнес най-качественото готварско оборудване, което да стане част от прогреса в бранша. Затова предлагаме артикули с професионално качество и висока производителност на цена, която отговаря на осигурените характеристики.

При нас може да се възползвате и от възможността за купуване на изплащане с разсрочените планове на банката партньор.

4.46 / 163
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.