Меню
Количка

Фурни

Производител: Maxima Модел: 09362155
Фурна за пица на две ниво, подходяща за 2 пици с диаметър 40см или 8 пици по 20 см. Вътрешната камера съдържа 40 x 40 cm каменни плочи и има вътрешно осветление, удобно за проверка на напредъка на ястието. Регулиране на температурата между 0 и 350ºC. Темп..
884 лв. 930 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370000
Фурна за пица на едно ниво, подходяща за 4 пици по 25 см. Вътрешната камера съдържа каменни плочи и има вътрешно осветление, удобно за проверка на напредъка на ястието. Регулиране на температурата между 0 и 500ºC. Температурата на горната и долната част на кам..
1,571 лв. 1,654 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370010
Фурна за пица на две нива, подходяща за 8 пици по 25 см. Вътрешната камера съдържа каменни плочи и има вътрешно осветление, удобно за проверка на напредъка на ястието. Регулиране на температурата между 0 и 500ºC. Температурата на горната и долната част на каме..
2,065 лв. 2,174 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: FME4
Фурна за пица на едно ниво, подходяща за 4 пици по 30 см, подходяща за изпичане на пици,  хляб и др..  Регулиране на температурата между 50 и 500ºC. Температурата на горната и долната част на камерата се задава индивидуално, така че пиците да излязат с хрупкава осн..
2,350 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370020
Фурна за пица на едно ниво, подходяща за 4 пици по 30 см. Вътрешната камера съдържа каменни плочи и има вътрешно осветление, удобно за проверка на напредъка на ястието. Регулиране на температурата между 0 и 500ºC. Температурата на горната и долната част на кам..
2,392 лв. 2,518 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370040
Фурна за пица на едно ниво, подходяща за 6 пици по 30 см. Вътрешната камера съдържа каменни плочи и има вътрешно осветление, удобно за проверка на напредъка на ястието. Регулиране на температурата между 0 и 500ºC. Температурата на горната и долната част на кам..
2,944 лв. 3,099 лв.
Производител: Hendi Модел: 225479
Фурната с ниска температура е перфектното оборудване за заведение, което цели качествено приготвяне на храна чрез бавен и прецизен процес.С възможност за индивидуално регулиране на температурата в сърцевината, фурната позволява на готвачите да постигнат перфектни резултати при приготвянето на месо, ..
2,970 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374150
Професионална фурна за пица с транспортна лента с капацитет около 30 пици с диаметър 20 см на час. Благодарение на двойното нагряване, всяко със собствен цифров дисплей, перфектната температура се настройва лесно. С помощта на стрелките можете да изберете желаната температура между 50..
3,143 лв. 3,308 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370030
Фурна за пица на две нива, подходяща за 8 пици по 30 см. Вътрешната камера съдържа каменни плочи и има вътрешно осветление, удобно за проверка на напредъка на ястието. Регулиране на температурата между 0 и 500ºC. Температурата на горната и долната част на каме..
3,503 лв. 3,687 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370050
Фурна за пица на две нива, подходяща за 12 пици по 30 см. Вътрешната камера съдържа каменни плочи и има вътрешно осветление, удобно за проверка на напредъка на ястието. Регулиране на температурата между 0 и 500ºC. Температурата на горната и долната част на кам..
4,926 лв. 5,185 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: FGI4
Газова пица фурна на едно ниво, подходяща за 4 пици по 30 см. Преден капак от неръждаема стомана. Огнеупорна повърхност за готвене,  топлоизолация с покритие от минерална вата. Врата с ревизионно стъкло от пирекс. Пиезоелектрическо запалване. Регулиране на тем..
5,700 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: FGI6
Газова пица фурна на едно ниво, подходяща за 6 пици по 30 см. Преден капак от неръждаема стомана. Огнеупорна повърхност за готвене,  топлоизолация с покритие от минерална вата. Врата с ревизионно стъкло от пирекс. Пиезоелектрическо запалване. Регулиране на тем..
6,495 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)

Готварските умения са основните на кухнята, а висококачественото готварско оборудване играят ролята на нейни крайъгълни камъни. Двете трябва да вървят ръка за ръка, за да се предостави истинско потребителско удовлетворение от приготвения краен продукт.

Затова MixHoReCa.com се посвети на дистрибуцията на професионално оборудване за кухни, което да допринесе за повдигане на качеството на българския ХоРеКа бизнес и да донесе значителни улеснения и преимущества за него.

Настоящият раздел е страхотен пример затова, тъй като в него предлагаме един от най-важните уреди в една професионална кухня и това са висококачествените професионални фурни.

Професионална фурна за готвене – необходимост за всеки ХоРеКа бизнес

Няма по-основен кухненски уред от фурната и затова трябва да подходите с особено внимание, когато избирате своята нова професионална фурна за готвене, която ще използвате за осигуряване на винаги перфектни резултати в печенето. Добрата новина е, че сте на място, в което се предлагат само отличен клас готварски уреди, които са заслужили високата си оценка сред потребителите.

Тук работим с марки като fimar, Maxima и HENDI, които са се доказали многократно като надеждно решение за всяка професионална кухня, търсеща максимален пърформанс при минимален разход на енергия, усилия и средства за постигане на пълен бизнес оптимум, носещ най-важното – удовлетворение на клиентите.

В каталога ни поддържаме асортимент от:

Подновяваме го с най-новите попадения на брандовете, чиито стоки предлагаме, за да осигурим необходимото разнообразие и достатъчна широта на избора.

 

Изберете професионални фурни от MixHoReCa

Предложенията ни в този раздел с готварско оборудване са наистина уникални. Осигуряват страхотна затопляща мощ и чудесно равномерно разпределение на горещата струя, водеща до винаги добре и плавно опечени храни.

В готварската индустрия е важно да се спазват оптимални температури на готвене, според спецификите на използваните продукти, така че да се запазят максимално, но и да се подчертаят техните превъзходни вкусови характеристики. Затова нашите фурни са снабдени с уникални термостатни технологии, осигуряващи отлична прецизност в контрола на температурата. Очакват ви още предимства като каменни плочи и двойно атермално остъкляване на вратичката.

Нашите професионални фурни за готвене се отличават с отличните си технически параметри, носещи дълги експлоатационни години при оптимална производителност на уреда. Завършени са в изчистен дизайн с професионална неутрална визия и се вписват чудесно във всяка професионална кухня.

4.57 / 122
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.