Меню
Количка

Индукционни фритюрници

Производител: Maxima Модел: 09371090
Представяме ви един от най-висококачествените и иновативни фритюрници на пазара – Индукционен фритюрник 8 литра - LED дисплей, студена зона и таймер. Този модерен уред съчетава елегантен дизайн и първокласна производителност за да отговори на вашите нужди. Той е идеален за приготвяне на вкусни пърже..
856 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371095
Представяме ви нашия първокласен двоен фритюрник с капацитет 2 х 8 литра, оборудван с иновативната технология за индукционно нагряване. Това модерно устройство предлага прецизен контрол върху температурата, позволявайки ви да постигнете перфектни резултати при пържене. Подходящ за ресторанти, бързо ..
1,360 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Изтънчено панко, ефирна темпура и хрупкави пържени картофки – какво е обединяващото? Че е необходим наистина добър фритюрник, който загрява бързо и поддържа перфектната температура, за да приготви тези хрупкави изкушения, които всички обичаме. А MixHoReCa.com отново има най-доброто решение за бизнеса – професионални индукционни фритюрници от висок клас европейско производство, които с лекота вършат работата вместо вас.

Представяме ви най-доброто от европейския пазар, което ще преобрази професионалното ви кухненско оборудване и ще осигури на клиентите ви това, което обичат най-много – вкусна и качествена прясно приготвена храна.

Професионални индукционни фритюрници от неръждаема стомана

Търсите ефикасен кухненски помощник, с който процеса на дълбоко пържене в кухнята ви да бъде оптимизиран ефективно? Попаднали сте на правилното място, защото нашите професионални индукционни фритюрници са създадени да правят точно това.

Благодарение на индукционния модел на работа, те бързо осигуряват настроената температура на пържене и поддържат равномерно затопляне, гарантиращо консистентните резултати. С тях пърженето на големи количества картофки, месни и зеленчукови хапки се превръща в бърз и лесен процес, осигуряващ удовлетворение на крайния потребител.

В MixHoReCa.com предлагаме професионални индукционни фритюрници, чиито компоненти са изработени от качествен инокс с дълъг експлоатационен живот и перфектна хигиена. Те са снабдени с кранче за удобно източване на мазнината и по-лесно почистване. Може да изберете фритюрник с едно или няколко гнезда за пържене.

Предлагат температурен обхват от 60 до 190 градуса, който се достига с помощта на 11 степени.

Защо да предпочетете индукционен фритюрник

Индукцията е иновация, която осигурява по-малка загуба на топлина и много по-ефективно загряване по цялото протежение на контейнера за пържене. Това означава, че температурното разпределение е много по-равномерно и осигурява скоростно нагорещяване и стабилно задържане на желания градус.

С индукционния фритюрник се достига по-бързо до желаната температура, пържи се по-бързо, осигурява се по-равномерно готвене и по-бързо изстиване на съда. Освен това енергията се използва по-ефективно, а всичко това рефлектира върху по-икономичното производство.

Позволява прецизно регулиране на температурата, което помага на готвача да постигне желания резултат с лекота и това да се случва всеки път. Липсата на нагревателно тяло вътре в самия съд улеснява и неговото удобно почистване. Освен това тук има по-малки елементи, които могат да се повредят, а това увеличава живота на професионалния индукционен фритюрник, превръщайки го перфектното готварско оборудване.

4.60 / 138
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.