Меню
Количка

Конвектомат, за 11 тави размер 1/1 GN, аналогово упавление, хранителен силикон

Конвектомат, за 11 тави размер 1/1 GN, аналогово упавление, хранителен силикон
Конвектомат, за 11 тави размер 1/1 GN, аналогово упавление, хранителен силикон
Конвектомат, за 11 тави размер 1/1 GN, аналогово упавление, хранителен силикон
Конвектомат, за 11 тави размер 1/1 GN, аналогово упавление, хранителен силикон
Конвектомат, за 11 тави размер 1/1 GN, аналогово упавление, хранителен силикон
-7 %
Конвектомат, за 11 тави размер 1/1 GN, аналогово упавление, хранителен силикон
Конвектомат, за 11 тави размер 1/1 GN, аналогово упавление, хранителен силикон
Конвектомат, за 11 тави размер 1/1 GN, аналогово упавление, хранителен силикон
Конвектомат, за 11 тави размер 1/1 GN, аналогово упавление, хранителен силикон
Конвектомат, за 11 тави размер 1/1 GN, аналогово упавление, хранителен силикон

Висококачествен конвектомат  с капацитет 11 x 1/1 GN тави.  Разполага 5 нива на пара: 20% - 100%, Оборудван с 2 вентилатора с функция за обръщане. Oборудван с мощни нагревателни елементи от неръждаема стомана, които осигуряват пълно и ефективно разпределение на топлината. Можете лесно да регулирате вратата, а освен това тя е оборудвана с двойно атермично стъкло, за да не си изгорите ръцете при отваряне или докосване. Уплътнението на вратата е изработено от силикон за хранителни цели. Парата, температурата и таймерът се настройват с аналоговите бутони. Възможно е да избирате температури между 100 и 270ºC, а таймерът може да се настройва до 120 минути. Конструкцията е много здрава, изцяло изработена от неръждаема стомана със заоблени ъгли. Ексклузивна програма за предварително загряване. Светлинни индикатори за температурата Превключвател за безопасност срещу прегряване. С осветление във вътрешната камера. Стои на 4 регулируеми по височина крачета. Лесен за почистване и поддръжка.  Вид защита: IPX4 За тави с размер 53 х 32,5 см

  Технически параметри на продукта

  • Нетно тегло: 114 kg
  • Размери на вътрешната камера: Ш53 x Д32,5 x В70 cм
  • Размери: Ш73 x Д85,5 x В113 cм
  • Капацитет за: 11 x 1/1 GN контейнери
  • Обща електрическа мощност: 15,4kW
  • 400V/50Hz/3фази 15400W 
  • Разстояние на тавите 6,8 см

   Този продукт се доставя без щепсел

   По избор: Рамка от неръждаема стомана

   Проба за температура на сърцевината Delta-T

   Този артикул е предназначен за големи ресторанти, барове и заведения, със среден и голям клиентски поток. 

   Можете да направите запитване за него на телефон: 087 943 7991

   Конвектоматите от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! 

   Най-добрата практика да съхраните конвектомата е да почиствате камерата за готвене всеки ден. Честото и правилно почистване гарантира максимална експлоатация на уреда. Освен това е превенция срещу опасността от случайно запалване поради всякакви мазнини и остатъци от храна натрупани във времето.

   Ръчно почистване на камерата за готвене.

   За да улесните почистването, премахнете страничните решетки. Почистващите препарати не трябва да съдържат абразивни вещества или вещества с киселинна/разяждаща природа. При липса на подходящи почистващи препарати е достатъчно да почистите камера за готвене с гъба, напоена с топла сапунена вода или топла вода и малко оцет. Изплакнете с много вода (използвайте душ, ако има такъв) и подсушете добре с мека кърпа. Страничните решетки трябва да се почистят отделно и да се поставят обратно. Когато почистването приключи, оставете леко вратата на конвектомата отворена.

   Полуавтоматично почистване

   Напръскайте обезмаслител за неръждаема стомана върху вътрешните стени на камерата за готвене, върху странични решетки, върху капаците на вентилатора (не пръскайте върху вентилаторите през решетката) и върху вътрешно стъкло на вратата.

   Оставете продукта да действа около 20 минути при затворена врата. включете фурната, като регулирате температурата на 100-120°C. Изпълнете цикъл със 100% пара (автоматичен овлажнител в позиция "5") за около 15 минути.

   След приключване на цикъла изключете фурната, оставете камерата за готвене да изстине и я изплакнете с много вода (използвайте душ, ако има такъв). Изсушете чрез цикъл на нагряване, регулирайки температурата на 180-200°C за около 10 минути (повторете цикъла, ако е необходимо). Когато почистването приключи, оставете вратата на фурната леко отворена.

   Почистване на вентилаторите

   Вентилаторите трябва да се почистват редовно с подходящи продукти за отстраняване на котлен камък. Всички техни части трябва да бъдат старателно почистена, елиминирайки всякакъв варовик. Капакът на вентилатора трябва да бъде свален за достъп до вентилаторите. Кога почистването е завършено, поставете капака обратно в обратен ред.

   Технологията зад конвектоматите е сравнително нова. През последните 15 години обаче тя беше широко възприета в професионалните кухни и придоби популярност в ресторанти, хотели и всякакви видове заведения, в които се приготвя храна. Много от днешните топ готвачи разчитат на конвектоматите.

   Конвектоматите на Maxima, позволяват приготвянето на продукти с висока ефективност и висок контрол на топлината и влагата. При 100% относителна влажност ще можете да готвите на висока температура, без да изгаряте или да изсушавате хранителните продукти. Истинското предимство на конвектоматът е, че контролира влажността, като поддържа точно желаната атмосфера, намалява свиването и загубата на тегло, като същевременно подобрява времето за готвене и запазва вкуса.

   В конвектоматите могат да се приготвят печено месо, зеленчуци, пилета на грил, торти, кейкове, сладкиши и да се готви на пара. Месото не става сухо, а нежно и ароматно, сладкишите - хрупкави и добре надути. Готвенето на пара не позволява на зеленчуците да загубят от хранителната си стойност и е високо ценено от хората, които обичат да се хранят здравословно. 

   Напишете мнение

   Забележка: HTML не се поддържа!
   Лош Добър


   Кухненско оборудване Maxima - високо качество и престиж


   Едно от най-важните неща, когато управлявате ресторант, бар или заведение за хранене, е да разполагате с оборудване, което улеснява дейността ви. Качествена храна и напитки могат да се приготвят не само, когато продуктите са добри, ами и когато уредите, които използвате за направата им, са безкомпромисни откъм качество. Всеки предприемач знае, че добрите инвестиции имат добра възвръщаемост и когато става въпрос за ресторантьорство, инвестицията в кухненското оборудване трябва да бъде поставена на първо място.

   Само по този начин, вашите готвачи ще могат да разгърнат потенциала си, ще могат да съхраняват стоката без проблеми с охлаждането, температурата, ще могат да приготвят храна, без да се притесняват от недостатъчно качествено оборудване. Вкусната храна и напитки изискват високо качество кухненско оборудване.

   Maxima Kitchen Equipment е марка професионално кухненско оборудване от висок клас, която съществува повече от 40 години. Брандът е символ на качество и лесна употреба. Част от тяхната философия е да осигуряват на своите клиенти не просто качествени уреди, а такива, които се използват лесно. По този начин, стойността на цената на уредите се изравнява с усещането за удовлетворение от кухненското оборудване.


   В основата винаги стои партньорството с клиентите

   Да осигуриш един или два добри продукта никога не е достатъчно. Днес, едно от нещата, които всеки бранд трябва да приеме като задължителни е непрестанната промяна и развитие. Maxima Kitchen Equipment се стремят да предложат високо качество на достъпни цени. Политиката на компанията е обвързанa с постоянни подобрения вдигащи качеството.

   Всички техни продукти отговарят на строгите изисквания за безопасност и на най-новите европейски стандарти. Това води до висококачествена продукция, хигиенична и безопасна за употреба.


   Луксозни уреди за интензивна употреба

   Марката Maxima се свързва с луксозно кухненско оборудване за търговски кухни и кетъринг индустрията. Всички техни продукти са подходящи за интензивна ежедневна употреба и се предлагат на достъпна цена. А когато сте собственик на ресторант или заведение за хранене няма как да не се нуждаете от уреди, на които можете да имате доверие, че няма да ви предадат, точно когато потреблението е най-високо и са ви най-необходими.

   Разгледайте луксозните предложения от Maxima. Всички продукти са прецизно тествани и са се доказали с времето.

   Maxima предлагат луксозно оборудване за барове и аксесоари. Уредите са изработени от материали с най-високо качество. Те са лесни за използване и надеждни. Освен това са и лесни за почистване. Независимо дали търсите блендер, ледогенератор, автоматична сокоизстисквачка, преса за портокали или машина за трошене на лед, Maxima ще ви го осигурят.

   В продуктовият асортимент на бранда, ще откриете хладилници и фризери с мощни охлаждащи елементи и прецизен контрол на температурата. Някои от тях са снабдени с колела за по-лесно придвижване, метални корпуси или такива, изработени от неръждаема стомана. Продуктите им обаче не свършват до тук.

   Maxima кухненско оборудване включва широка гама от фурни, грилове и фритюрници. Всички уреди са снабдени с мощни нагревателни елементи, които за нула време достигат правилната температура, за да можете всеки път да сервирате перфектно приготвена храна.

   Продуктовата гама на Maxima включва и висококачествени работни маси от неръждаема стомана със или без защита от пръски, както и колички за сервиране, гастронорми, дори и съдомиялни машини и аксесоарите към тях. Разполагат с достъпни, но мощни съдомиялни машини в множество версии, със или без помпи за сапун и дренаж.

   От Maxima са помислили и за запазването на пресните съставки свежи, заради това изработват и професионални машини за вакуумно опаковане. Тези машини са идеални за ежедневна употреба, за да могат да опаковат и замразяват продукти бързо и лесно. Освен това и настройките им могат да се персонализират. В продуктовите им предложения ще откриете и миксери за тесто, чайниците за супа, месомелачки и други.

   Както сами забелязвате, Maxima създават широк спектър от висококачествено кухненско оборудване, което няма аналог на пазара. Когато качеството е на първо място, то и изработката, и материалите, и технологията са от съществено значение.


   След като направите поръчка, ще се свържем с Вас за потвърждение по телефона! За допълнителна информация можете да се обадите на телефонния номер +359 87 943 7991 в интервал 09:00 - 17:00, ние сме готови да предоставим допълнителна информация. Наличната стока ще бъде доставена до 24 часа, цена за доставка до офис на Еконт е 10 лв, до адрес за сметка на клиента. 


   Когато продуктите не са налични, след поръчката Ви, ще бъдат поръчани от основния склад в Нидерландия и ще бъдат доставени веднага след пристигането им в нашия склад. Доставката отнема от 1 до 2 седмици. 


   MixHoreca си запазва правата да откаже поръчка и всяка сделка която не се потвърди с издадена и съответно платена авансово фактура не се смята за сключена


   Конвектомат, за 11 тави размер 1/1 GN, аналогово упавление, хранителен силикон
   • Наличност: с доставка 1-2 седмици
   • Производител: Maxima
   • Модел: 08560601
   10,201 лв.
   10,969 лв.
   Поръчай

   Запитване

   Ние ще Ви позвъним с информация за доставка, наличности и поръчка на продукта

   Част от


   Безплатна доставка на всички покупки над 399 лв.
   12 Месеца гаранционен сервиз на територията на България
   Дългосрочен следгаранционен сервиз, наличност на части!
   Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.