Меню
Количка

Конвектомати за GN 2/3

Производител: Maxima Модел: 08560210
Конвектомат за професионална кухня с масивна, здрава конструкция, изцяло изработен от неръждаема стомана със заоблени ъгли. Оборудвана с вентилатор с реверсивна функция и двоен атермичен стъклопакет. Вратата е много лесна за регулиране, а уплътнението на вратата е направено от хранителен с..
4,334 лв. 4,469 лв.
Производител: Tecnoeka Модел: EKF523NUD
Конвектомат с вместимост 5 GN 2/3 с малка ширина от 55 см, можете да я поставите дори и в най-ограничените пространства, като магазин или бензиностанция.Разполага с 1 вентилатор с автоматично реверсиране, което осигурява равномерно разпределение на топлината в камерата и подобрява резултатите от го..
4,700 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Конвектоматите от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения и гарантират най-добрата покупка спрямо качество - цена! Конструкцията е много здрава, изцяло изработена от неръждаема стомана със заоблени ъгли.  Конвектоматите за тави GN 2/3 могат да бъдат с програми или с механично управление.

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.