Меню
Количка

Конвектомати за GN 2/3

Производител: Maxima Модел: 08500200
Професионалната комбинирана фурна на пара, предлагана от MixHoReCa.com, представлява перфектното решение за професионални кухни. Съчетавайки уникална гъвкавост в готвенето, прецизен контрол и лесна поддръжка, този иновативен уред отговаря на изискванията на всеки готвач. Защо Да Изберете Конвек..
2,767 лв. 2,975 лв.
Производител: Tecnoeka Модел: EKF523NUD
Конвектомат с вместимост 5 GN 2/3 с малка ширина от 55 см, можете да я поставите дори и в най-ограничените пространства, като магазин или бензиностанция.Разполага с 1 вентилатор с автоматично реверсиране, което осигурява равномерно разпределение на топлината в камерата и подобрява резултатите от го..
4,700 лв.
Производител: INOXTREND - Италия Модел: PK DA 304E
В днешния забързан свят ефективността и гъвкавостта са от решаващо значение, особено в кухнята. Заведения като барове, заведения за бързо хранене, камиони за храна и малки кухни често се борят с ограниченото пространство. Тук идва ролята на професионалния компактен конвектомат, който предлага оптима..
5,998 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Конвектоматите от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения и гарантират най-добрата покупка спрямо качество - цена! Конструкцията е много здрава, изцяло изработена от неръждаема стомана със заоблени ъгли.  Конвектоматите за тави GN 2/3 могат да бъдат с програми или с механично управление.

4.61 / 100
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.