Меню
Количка

Конвектомати за GN 2/3

Конвектоматите от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения и гарантират най-добрата покупка спрямо качество - цена! Конструкцията е много здрава, изцяло изработена от неръждаема стомана със заоблени ъгли.  Конвектоматите за тави GN 2/3 могат да бъдат с програми или с механично управление.

Производител: Maxima Модел: 08560210
Конвектомат за професионална кухня с масивна, здрава конструкция, изцяло изработен от неръждаема стомана със заоблени ъгли. Оборудвана с вентилатор с реверсивна функция и двоен атермичен стъклопакет. Вратата е много лесна за регулиране, а уплътнението на вратата е направено от хранителен с..
4,093 лв. 4,219 лв.
Производител: Maxima Модел: 08560250
Конвектомат за професионална кухня с масивна, здрава конструкция, изцяло изработен от неръждаема стомана със заоблени ъгли. Цифрово управление и автоматична диагностична система, вентилатор и функция за обръщане, LCD индикатори за влажност, температура и време за приготвяне, предварително загря..
4,335 лв. 4,469 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.