Меню
Количка

Конвекторни фурни

Производител: Maxima Модел: 09300417
В съвременната гастрономия времето е от съществено значение, а това важи още повече за пекарните и кетъринг услугите. Професионалната конвекторна фурна, която ви представяме е незаменим помощник в тази област. Нейната ефективност и многофункционалност съкращават времето за приготвяне на ястия в срав..
1,239 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300420
Конвекторна фурна с капацитет до 4 тави, подходяща е за затопляне, печене и готвене на тестени изделия, закуски, гювечи, пайове, хрупкави пайове,  сочни месни ястия и още много. Благодарение на горещия въздух, който се разпределя от двата вентилатора, получавате ястия, които се приготвят р..
1,328 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300418
Превъзходството в готварските изживявания достига нови върхове с нашата професионална Конвекторна фурна с 4 тави, грил и пара - до 300ºC, 2 вентилатора, таймер до 120мин. Съчетавайки иновация и лукс, този кулинарен инструмент не само оптимизира времето за приготвяне, но и предоставя богатство от въз..
1,670 лв.
Производител: Maxima Модел: 09362250
Конвекторна фурна с капацитет до 4 тави, подходяща е за затопляне, печене и готвене на тестени изделия, закуски, гювечи, пайове, хрупкави пайове,  сочни месни ястия и още много. Благодарение на горещия въздух, който се разпределя от двата вентилатора, получавате ястия, които се приготвят равном..
2,790 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300419
Конвекторна фурна с капацитет до 4 тави, подходяща е за затопляне, печене и готвене на тестени изделия, закуски, гювечи, пайове, хрупкави пайове,  сочни месни ястия и още много. Благодарение на горещия въздух, който се разпределя от двата вентилатора, получавате ястия, които се приготвят равном..
2,890 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Искате да увеличите ефективността на своята професионална кухня? Класическата конвекторна фурна осигурява поне 25% по-бързо загряване, в сравнение с обикновените фурни. А MixHoReCa.com ви представя нещо още по-добро – професионални конвекторни фурни с отличаващо се европейско качество.

Основната разлика между конвекторната фурна и класическата е, че тук топлината се разпределя чрез конвекция – въртящи се вентилатори, които разпространяват равномерно топлината и осигуряват еднаква температура във всяко местенце в камерата на фурната. От конвектомата пък се различават и по своите големина и капацитет. Предпочитат се от бизнеси, в които е необходимо бързо и ефикасно печене на по-малки количества храна или на специфични ястия и сладкиши.

Професионални конвекторни фурни – бързо загряване, равномерно опичане

Търсите фурна, която с лекота да ви осигури професионалните резултати, които целите и вашите клиенти очакват? Разгледайте каталога ни с професионални конвекторни фурни, в който сме селектирали отличаващите се на пазара марки и модели готварско оборудване за ресторанти, заведения, сладкарници и закусвални.

Асортиментът ни разполага с няколко различни модела, които се отличават с различен капацитет и функции. Разполагат с качествени компоненти от неръждаема стомана, чието лесно почистване осигурява отлична хигиена, а здравината ѝ – дълъг експлоатационен живот на професионалния електроуред.

Термостатът им достига до много високи температури и предоставя прецизност при управление и настройване на конкретната температура на готвене. Вратичките са със здраво закалено стъкло, през което може да се наблюдава готовността на ястието. Повечето идват в комплект с подходящи по размер тавички.

Може да изберете и фурна с допълнителни функции като печене на грил и пара.

Конвекторната фурна като ефективен помощник в професионалната кухня

Професионалните конвекторни фурни са идеални за подготвяне на сладки и бисквити. Освен за опичане на тестени храни и други печива, меса, зеленчуци и сладкиши, може да се използват и за претопляне на храната при запазване на нейните хранителни и вкусови качества. Метода на разпределение на топлината позволява едновременното печене на няколко нива.

Уредът е задължителен за съвременната професионална кухня, търсеща максимална оптимизация на процесите чрез тяхното ускоряване, увеличаване на ефективността и всичко това при запазване на икономичното използване на ресурсите чрез ефективно потребяване на енергията.

Изберете MixHoReCa.com и поръчайте лесно и удобно, осигурявайки на своя бизнес професионално качество и професионални резултати със завидна лекота.

4.58 / 148
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.