Меню
Количка

Котлони

Производител: Maxima Модел: 09398200
Индукционните котлони направиха революция в начина, по който готвим в съвременните кухни, предлагайки подобрена ефективност, контрол и лекота на почистване. В професионалните кухни, където бързината, издръжливостта и надеждността са от решаващо значение, наличието на здрав и високопроизводителен инд..
2,253 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398205
Керамичните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Изградена изцяло от масивна неръждаема стомана с хромирани ко..
2,736 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398560
Керамичен котлон с инфрачервен плот с две горелки. Нагревателният елемент се състои от кръгли зони с диаметър от 21-30 см. Керамичната повърхност с дебелина 6 мм. Температурата се регулира между 50 и 300°C, като всяка зона се настройва индивидуално. Оборудван с термостат с предпазен превкл..
3,289 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398201
Индукционните котлони са иновация в технологиите, която променя начина на готвене и прави работата в кухнята много по-лесна, безопасна и удобна. Тези уреди предлагат редица предимства пред традиционните електрически и газови котлони, затова стават все по-популярен избор в професионалните кухни. Инду..
3,696 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398555
Индукционен котлон, единичен с 2 големи стъклокерамични плочи. Индукционната технология гарантира, че се активира само частта, върху която стои тиганът, като по този начин се предотвратява загубата на топлина. С термостат между 50 - 300 ° C, регулиращ двете зони индивидуално.  "З..
3,923 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398206
Този керамичен котлон от MixHoReCa.com е висококачествено и издръжливо оборудване за готвене, проектирано специално за взискателните нужди на професионалните кухни. С четири инфрачервени нагревателя, изработен от неръждаема стомана и керамика, този котлон предлага стабилност, издръжливост и лесна по..
4,386 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398556
Индукционните котлони, двоен с 4 големи стъклокерамични плочи, които разпределят топлината по почти цялата повърхност.  Индукционната технология гарантира, че се активира само частта, върху която стои тиганът, като по този начин се предотвратява загубата на топлина. Стъкленият плот се почи..
5,893 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398561
Керамични котлони изработени от керамично стъкло с дебелина 6 мм в корпус от неръждаема стомана, което я прави подходяща за ежедневна интензивна употреба. Инфрачервена отоплителна система осигурява директен пренос на топлина от плота към тигана.По-този начин тигана загрява бързо. Нагревателният елем..
7,526 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Започнали сте мечтания бизнес и предстои да оборудвате неговата професионална кухня, в която ще започнат да се случват кулинарни чудеса? Или пък от дълги години сте в бранша и отново е дошъл моментът за обновяване на вярно служилото ви готварско оборудване с нови съвременни попълнения?

MixHoReCa.com има пълен набор от кухненски уреди за изграждане на една уникална професионална кухня, в която процесите са оптимизирани, а клиентското удовлетворение е на най-висок пиедестал. В настоящия раздел представяме страхотен каталог с професионални котлони, които се използват ежедневно в ХоРеКа кухните и през които преминава почти всяко издадено ястие.

Висококачествени котлони за професионални кухни на изгодна цена

Уредите, които включваме в нашите каталози, са създадени да осигуряват превъзходна производителност за максимално дълго време при висока ежедневна натовареност. Затова са си заслужили определението „професионални“ и заедно с него своето място в нашия онлайн магазин.

Не претъпкваме каталозите ни с прекалено много предложения, но включваме достатъчно разнообразие, така че всеки да може да намери най-добрата конфигурация за нуждите на своя ХоРеКа бизнес. Ето и какви са предложенията ни в този раздел:

  • Електрически котлони;
  • Котлони на газ, включително газови хокери (с хромирани горелки);
  • Професионални керамични котлони;
  • Класически чугунени котлони;
  • Котлони за палачинки;
  • Котлонни плочи.

Професионалният електрически котлон бързонагряващ поставените върху него съдове с продукти осигурява скоростното започване на готвенето и позволява експресната смяна на температурата на готвене. Това има ключово значение за правилната обработка на продуктите и максимално ефективно използване на енергията в готвенето.

Предлагаме най-различни конфигурации, сред които единични котлони, двойни, четворни, петорни и шесторни (с едно, 2, 4, 5 или 6 гнезда, горелки или плочи). Тук ще откриете перфектния базов кухненски уред за малката, средна и голяма професионална кухня, който ще осигури бързо приготвяне на ястията и ще позволи на готвача да работи с още по-голяма прецизност.

Имаме и специални уок котлони – на газ или индукционни, които са специално разработени да осигурят оптимално нагряване на автентични уок съдове за готвене за предлагането на автентични азиатски ястия.

Газови, индукционни, керамични и електрически котлони от MixHoReCa

Нашите електрически котлони се отличават с уникална мощност и сигурни защити от прегряване, прецизни настройки за температурен контрол, изработка от висококачествени неръждаеми елементи и чудесна практичност, функции и ефективност. Поръчайте още сега своя професионален електрически котлон бързонагряващ и се възползвайте от безплатната доставка над 399 лв.

4.55 / 131
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.