Меню
Количка

Котлони

Производител: Hendi Модел: 147801
Газовият хокер Kitchen Line е идеален избор за заведения и професионални кухни. Той е специално проектиран, за да отговори на нуждите на интензивното готвене и да осигури ефективност и надеждност.С модела Kitchen Line можете да използвате газови източници като пропан бутан, а също така с включеният ..
662 лв.
Производител: Hendi Модел: 147276
XL хокерът представлява надеждно и висококачествено решение за вашите готварски нужди, като ви осигурява функционалност, безопасност и удобство в едно компактно и стилно изпълнение. Моделът работи на пропан-бутан, но е снабден с преобразуватели, за да може да бъде използван и с природен газ. Ра..
910 лв.
Производител: Maxima Модел: 09391560
Газовите котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Изграден изцяло от неръждаема стомана с чугунено гнездо, за инте..
1,211 лв. 1,260 лв.
Производител: Maxima Модел: 09391510
Газовите котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Изградена изцяло от неръждаема стомана с хромирани котлони, за е..
1,286 лв. 1,326 лв.
Производител: Hendi Модел: 147108
Независимо дали сте професионален готвач, кулинарен ентусиаст или просто търсите надежден и удобен хокер за вашия дом, нашият газов котлон е идеалният избор. Съчетавайки качество, функционалност и безопасност, той ще ви помогне да постигнете великолепни резултати при готвенето и да се насладите на г..
1,368 лв.
Производител: Maxima Модел: 09396016
Този двоен газов котлон е създаден да бъде издръжлив и надежден в тежки готварски условия. Изработен от дебела неръждаема стомана, със здрави компоненти, предназначени за интензивна употреба, той предоставя стабилност и производителност дори в най-натоварените кухни.Газовият котлон разполага с ..
1,534 лв.
Производител: Maxima Модел: 09396004
Газовите котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Изградена изцяло от неръждаема стомана с чугунено гнездо, за еже..
1,571 лв. 1,620 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398545
Уок котлон с една горелка с чугунен пръстен с Ø28,5 cm. С тава за оттичане на водата, която се отстранява и почиства лесно. Оборудван с пилотен пламък и предпазен газов клапан с термодвойка. Регулиране на мощността до 14kW с помощта на предпазния термостат. Изработен от..
1,689 лв. 1,742 лв.
Производител: Maxima Модел: 09396017
Двойният газов котлон е проектиран за тежки условия и интензивна употреба дори в най-натоварените кухни.  Елегантният корпус изцяло от неръждаема стомана не само придава на устройството изящен външен вид, но също така гарантира неговата изключителна здравина и устойчивост на всякакви удари..
1,746 лв.
Производител: Maxima Модел: 09396001
Газовите котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Изградена изцяло от масивна неръждаема стомана с хромирани котло..
1,755 лв. 1,810 лв.
Производител: Maxima Модел: 09391520
Газовите котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Изградена изцяло от неръждаема стомана с хромирани котлони, за е..
1,876 лв. 1,935 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398515
Професионален газов котлон с 2 горелки. Решетките са изработени от чугун, а хромираните газови горелки осигуряват висока мощност и бързо изгаряне. Снабден с пилотен пламък. Плотът е изработен със заоблени ъгли. Горелките са оборудвани с пилотна лампа и има газов предпазен клапан ..
2,081 лв. 2,146 лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)

При нас ще откриете огромно разнообразие от готварски, газови професионални котлони, индукционни котлони, единични, двойни, за палачинки, двойни керамични котлони и уок. Различават се по функционалност и начин на загряване. Всички модели са изработени да задоволят нуждите на една професионална кухня със средно или високо натоварване. Изработени са от материали с безкомпромисно качество и притежават красив дизайн. 

Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.