Меню
Количка

Машини за паста

Производител: Hendi Модел: 224830
С тази машина можете да приготвите висококачествена и свежа прясна паста с минимални усилия у дома.В комплекта включва три ролки/резачки от алуминиева сплав: валяци за тесто, нож за талиатели и нож за фетучини. Тези резачки ви позволяват да създавате различни форми, като гарантира перфектно нар..
138 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374140
Машината е изработена неръждаема стомана със заоблени ъгли за лесно почистване Доставя се стандартно с 2 здрави кошници за паста от неръждаема стомана с фина перфорацияЕфективните нагреватели осигуряват бързо нагряване Оборудван с предпазен термостат 30 - 110 ºC Много издръжлива конструкция и ергоно..
413 лв.
Производител: Hendi Модел: 224847
Ако искате да приготвите перфектната прясна паста, то този уред е идеален за вас. Подходящ e за използване както в професионална кухня, така и в домашни условия.Тази машина разполага с 3 форми - валяци за тесто, нож за талиатели с ширина от 6,25мм и нож за феточини с ширина от 2мм. Със своите 7 степ..
498 лв.
Производител: Maxima Модел: 09374141
Машината е изработена неръждаема стомана със заоблени ъгли за лесно почистване Доставя се стандартно с 2 здрави кошници за паста от неръждаема стомана с фина перфорация Ефективните нагреватели осигуряват бързо нагряване Оборудван с предпазен термостат 30 - 110 ºC Много издръжлива конструкция и ергон..
519 лв.
Производител: Maxima Модел: 09391660
Сега можете да създадете най-вкусните ястия с паста само за няколко минути, благодарение на Електрическа машина за паста, с 3 кошници, 40х60см. Уредът е отличен избор за заведения, които търсят бързина, ефективност и гъвкавост в едно. Независимо дали става въпрос за класически италиански ястия или н..
1,599 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398100
Всички машини за паста са оборудвани с предпазен термостат и притежават издръжлива конструкция, благодарение на която могат да бъдат използвани в професионалните кухни. Налива им се студена вода, която може да бъде загрята до 110°, което е предостатъчно за приготвянето на паста.Машините се различава..
2,183 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: CP11N
Електрически паста кукър с капацитет 11л. Корпус и кошници от неръждаема стомана. Купа от неръждаема стомана AISI 316 с дебелина 15/10. Регулиране на температурата от 20 до 100 градуса.  Дръжки на кошницата от изолационен материал. Бронирани нагревателни елементи от неръждаема стомана inco..
2,740 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398617
Електрически паста кукър с капацитет 1 гнездo по 40 литра. Доставя се с три кошници, изработени от неръждаема стомана. Благодарение на тези кошнички и фината им перфорация можете да готвите няколко вида паста едновременно. В тази готварска печка можете да готвите не само паста, но и други неща като ..
4,166 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398615
Газов паста кукър с  капацитет за 1 x 40 литра вода и три кошници за макаронени изделия от неръждаема стомана, Подходяща за различни видове паста, както и други хранителни продукти като ориз, картофи, зеленчуци или юфка. Резервоарът за вода може да се напълни ..
4,629 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: CPM30
Електрическi паст кукър с капацитет 30л. Корпус и кошници от неръждаема стомана. Купа от неръждаема стомана AISI 316 с дебелина 15/10. Регулиране на температурата от 20 до 100 градуса.  Дръжки на кошницата от изолационен материал. Бронирани нагревателни елементи от неръждаема стомана incol..
5,350 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398618
Електрически паста кукър с капацитет 2 гнезда по 40 литра. Доставя се с шест кошници, изработени от неръждаема стомана. С повърхност  предназначена за оттичане повърхност. Функция за автоматично отстраняване на нишестето. С подсилени нагреватели. С предпазния термостат можете да ..
7,009 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398616
Газов паста кукър с  капацитет за 2 x 40 литра вода и шест кошници за макаронени изделия от неръждаема стомана, Подходяща за различни видове паста, както и други хранителни продукти като ориз, картофи, зеленчуци или юфка. Резервоарът за вода може да се напълни..
7,186 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

Майсторската паста има своите тънкости – тя трябва да бъде приготвена на място и сварена правилно при оптимални условия. За да осигурите на своите клиенти истинско италианско паста преживяване, което да ги накара отново и отново да се връщат във вашия ресторант, трябва да се снабдите с необходимите помощници за овладяване на тези хитрини.

На помощ идва MixHoReCa.com с всички необходими машини за паста, с които професионалната кухня трябва да бъде оборудвана, за да осигури необходимото качество. Предлагаме ви ги на достъпна цена, напълно съответстваща на страхотните характеристики на висококачественото ни готварско оборудване за ХоРеКа бизнеса.

Какви машини за паста може да закупите тук

В този каталог включваме професионални решения за приготвяне на паста в следните категории:

  • машина за обработка на тесто и изрязване на паста от него – машини за прясна паста;
  • машина за варене на паста и нудълс;
  • паста кукър модул с различен брой отделения.

Предлагаме както ръчни машини за прясна паста, така и електрически модели автоматична машина за паста, според изискванията на бизнеса и предпочитанията на готвача, приготвящ храната. Професионалните ни машини са предназначение да осигурят бързина и мощност, но и прецизна обработка, която дава винаги очаквано перфектни резултати.

Работим основно с модели на Fimar Италия, Hendi и Maxima Нидерландия, които изпъкват на европейския пазар за професионално готварско оборудване с качество, издръжливост, функционалност, разнообразие и страхотни цени, отговарящи на предложените характеристики.

В каталога ни ще откриете машини за разточване и изрязване на различни видове прясна паста, без които задачата на майстор готвача би била много по-времеемка, а това ще ви лиши от ценния му готварски ресурс. Вече ще приготвяте много по-бързо любимите на гостите на вашето заведение, ресторант или хотел майсторски фетучини, талятели и лазаня.

Предлагаме паста кукъри, осигуряващи бързо и мощно загряване за достигане до момента на варене, на които може да разчитате за винаги перфектно ал денте приготвени спагети.

Ключът на вкусната паста е в качеството на нейното приготвяне

А за да си го гарантирате, не трябва да правите компромиси с оборудването, което използвате за целта. Водени от тази мисъл, ние от MixHoReCa включваме в каталозите ни само уреди, които пасват на професионалната кухня и ѝ осигуряват търсената ефективност, производителност, практичност, удобство и най-важното – клиентско удовлетворение, благодарение на така постигнатото качество, с помощта на качествена професионална машина за паста.

4.66 / 138
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.