Меню
Количка

Парни казани

Производител: Maxima Модел: 09398060
Парните казани са основен инструмент в кухните, където се изисква бързото приготвяне на големи количества храна за изхранването на много хора. С него ефективно и без разхищаването на енергия, вие ще можете да варите, сотирате и поширате различни ястия. Приготвянето на бульони, супи, сосове и десерти..
6,736 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398140
Парният казан е голям съд за готвене, който се използва в професионалните кухни, той е основен инструмент и осигурява ефективно и икономично готвене на големи количества храна. Това е чудесен съд, който може да се справи с различни задачи като варене, сотиране и поширане. С него можете да приготвяте..
6,843 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398050
Парният казан с капацитет от 50 литра представлява незаменим инструмент в големите професионални кухни. Този тежък и издръжлив съд за варене е специално проектиран, за да се справи с интензивните нужди на готвачите, които готвят в големи количества.Ето някои от основните характеристики на парният ка..
7,519 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398643
Парен казан с вместимост 100л е подходящ за приготвяне на голямо количество храна. Директа система за вода, с максимална температура до 110°C. Голям изпускателен кран за източване на съдове с течност  и лесен за четене манометър.  Дроселните клапи и системата за запалване се упра..
7,609 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398720
Този казан за варене не само удовлетворява изискванията на професионалните кухни, но и предоставя висококачествено изпълнение и функционалности, които правят готвенето по-лесно и ефективно. С него може да се справяте с разнообразни кулинарни предизвикателства и да приготвяте ястия по ваш вкус и стил..
9,169 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398644
Парен казан с вместимост 160л е подходящ за бързо приготвяне на голямо количество храна. С единична стена, като източникът на топлина е директно под казана за нагряване до 110 С.  Голям изпускателен кран за източване на течността, както и големи контролни бутони и лесен за ч..
9,326 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398646
Парен казан с вместимост 100л за бързо приготвяне на голямо количество супи, кремове, бульони и други. Индиректна система за нагряване с наситена пара достигаща до 110°C. Оборудван с голям изпускателен клапан за източване  с течността, както и големи контролни бутони и лесен..
9,549 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398647
Парен казан с вместимост 160л е подходящ за бързо приготвяне на голямо количество супи, кремове, бульони и други. Максимална температура до 110°C. Оборудван с голям изпускателен клапан за източване na течността, както и големи контролни бутони и лесен за четене манометър. Дв..
10,159 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398641
Парен казан с вместимост 160л е подходящ за бързо приготвяне на голямо количество храна. Индиректна система за нагряване до 110°C с двойна стена. Голям изпускателен кран за източване на течността, както и големи контролни бутони и лесен за четене манометър. С дроселни клапи ..
10,333 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398640
Парен казан с вместимост 100л идеален за приготвяне на голям обем храна. Индиректна система за нагряване до 110°C. С двойна стена, която може да се напълни с вода. Голям изпускателен кран за източване на храната. Работи на газ и има дроселни клапи, които системата за запалва..
10,853 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398645
Парен казан с вместимост 250л е подходящ за бързо приготвяне на голямо количество течни ястия. Директна система за отопление достигаща до 110°C. Голям изпускателен кран за източване, както и големи контролни бутони и лесен за четене манометър. Оборудван с външен клапан за изпускане на изли..
11,249 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398722
Парен казан с вместимост 250л е подходящ за бързо приготвяне на голямо количество супи, кремове, бульони и други. Индиректна система за нагряване с наситена пара до 110°C. Оборудван с голям изпускателен клапан за източване  na течността, както и големи контролни бутони и лес..
12,039 лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)

Парният казан е голямо функционално кухненско оборудване, което служи за приготвяне на големи количества варена храна. Използва се за правене на яхнии, супи, сосове, варене на зеленчуци и зърнени като ориз, леща, боб и пр. Сервират едно основно предимство – бързото и ефективно приготвяне на голям обем варена храна, при осигуряване на страхотен вкус и запазване на хранителната стойност на продукта.

Това ги прави подходящи за всякакви обществени и професионални кухни, работещи в наистина големи количества. А в MixHoReCa.com представяме страхотен набор от висококачествени професионални парни казани, които могат да се впишат идеално във всяка високооборотна кухня, подсигурявайки бързия темп на работа при пълна ефикасност.

Видове професионални парни казани и техните предимства

Парните казани като професионално готварско оборудване могат да предложат различни характеристики и предимства. В нашия онлайн магазин може да разгледате парни уреди за варене с различни вместимости, осигуряващи няколко работни капацитета. Това позволява да изберете точния модел спрямо обема на течната храна, която приготвяте на дневна база.

Няколко са въпросите, на които трябва да си отговорите при избора. Основните са 2 – дали да изберете електрически професионален парен казан или такъв работещ на газ и дали да заложите на казан с индиректно или директно нагряване.

Казаните с директно нагряване са едностенни. При тях източникът на топлина се намира директно под съда, в който храната се вари. Предпочитат се при варене на зеленчуци, ориз, месо и наденици.

Казаните с индиректно нагряване се отличават с двустенна композиция. Между двете стени обикновено има гореща вода или пара, които нагряват вътрешната стена и така се осигурява по-деликатен процес на затопляне. Ефектът се сравнява с бен-мари приготвянето на водна пара. При този вариант се намалява значително рискът от загаряне на приготвяната храна. Котлите с индиректно нагряване се препоръчват за приготвяне на супи, кремове, сосове и бульони.

Заложете на качествени парни казани от MixHoReCa

Изберете висококачествените професионални парни казани на MixHoReCa.com и си осигурете сигурен помощник във варенето, бланширането и поширането, който ще ви помогне да завършите всяка операция с лекота и при функционална оптималност.

Заложете на парни казани, изработени от здрав и хигиеничен кухненски инокс, с допълнителни предимства като двуслоен капак с противотежест за лесно отваряне и затваряне, прецизен манометър за наблюдение на налягането и дренажен клапан за източване с лекота.

Уредът е идеален за за хотели, ресторанти, заведения за хранене, детски градини, производствени фабрики, студентски и ученически столове.

4.59 / 120
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.