Меню
Количка

Индукционни котлони

Производител: Maxima Модел: 09371000
Този висококaчествен индукционен котлон от Maxima за професионална и домашна употреба разполага със стъклен плот, таймер от 0 - 180 минути, защита от прегряване,  сензорен панел, LCD дисплей и таймер, десет степенна настройка на температурата и здрав ABS корпус. Индукционните котлони ..
189 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371070
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествен индукционен котлон за домашна и професионална упо..
386 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371080
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествена котлон за домашна и професионална употребаОборуд..
403 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371040
Индукционните котлони от Maxima са доказали се във времето. С корпус от неръждаема стомана и висококачествен стъклен плот, тези котлони не само изглеждат стилни, но и са много издръжливи. Със сензорен панел, LCD дисплей и таймер, котлонът е лесен за употреба и контрол. Таймерът може да бъде настроен..
479 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371050
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествен индукционен Уок котлон за домашна и професионална..
536 лв.
Производител: Hendi Модел: 239414
Индукционният котлон, който предлагаме, е модерно и функционално решение за вашата кухня. Той разполага с чувствителни на допир контроли, които ви позволяват да регулирате мощността или температурата в 9 стъпки. Котлонът разполага и с функция за усилване, която временно прехвърля мощността от единия..
603 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371030
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествен индукционен котлон за домашна и професионална упо..
689 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371010
Индукционните котлони от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!Висококачествен индукционен котлон за домашна и професионална упо..
1,059 лв.
Производител: Hendi Модел: 237670
Индукционният хокер,  подсилен с рамка от здрава неръждаема стомана, е проектиран за използване с уокове или големи тенджери. Той разполага с индукционен плот от закалено стъкло с размери 340х340 мм и дебелина 5 мм, осигуряващ здравина и издръжливост.Този хокер предлага до 60% икономия на енерг..
1,714 лв.
Производител: Hendi Модел: 239346
С този двоен индукционен котлон можете да се насладите бързо и прецизно готвене в удобството на вашия дом или професионална кухня. Той е създаден с издръжлив корпус от неръждаема стомана. Модел разполага с два котлона, което позволява готвене на няколко ястия едновременно.Предният котлон разполага с..
1,999 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398200
Индукционните котлони направиха революция в начина, по който готвим в съвременните кухни, предлагайки подобрена ефективност, контрол и лекота на почистване. В професионалните кухни, където бързината, издръжливостта и надеждността са от решаващо значение, наличието на здрав и високопроизводителен инд..
2,253 лв.
Производител: Maxima Модел: 09371012
Индукционната печка с 2 котлона представлява най-доброто в иновацията на готварските уреди. Той обединява енергийна ефективност, организация на работното място и лесно управление, което го прави идеален избор за професионални кухни. С издръжливата си конструкция и множество функции за контрол и безо..
3,293 лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)

Индукционните котлони използват електромагнитна индукция за директно нагряване на съдове за готвене. Когато котлонът се включи, електрическият ток протича през намотка под повърхността на котлона, създавайки бързо променливо магнитно поле. Когато поставите съвместим с индукционния котлон магнитен съд за готвене върху зоната, това магнитно поле индуцира електрически ток в съда за готвене, който генерира топлина чрез съпротивително нагряване.

Тази технология на директно загряване на съдовете за готвене позволява изключително прецизен контрол на температурата. Професионалният индукционен котлон е ефективен, безопасен и загрява много по-бързо в сравнение с традиционните чугунени и керамични котлони. Затова и се предпочита в бързооборотни кухни и на места, където прецизният контрол на температурата на готвене е от ключово значение за постигането на търсения отличен резултат.

Котлон с индукция – бъдещето на всяка професионална кухня (и не само)

Индукционната технология превзе кулинарния свят и има защо това да е така. За разлика от традиционните котлони, индукцията директно нагрява съда за готвене, осигурявайки бързо и особено равномерно разпределение на топлината.

Това довежда до скъсяване на времето за готвене, намалена консумация на енергия и предотвратява прекомерното загряване на самото помещение от остатъчната топлина на котлоните. Всичко това превръща индукцията в идеалния избор за всяка професионална кухня.

Първоначално може да ви се стори, че за индукция котлон цената е доста по-висока, но дългосрочната инвестиция в по-ефективно готварско оборудване е това, на което трябва да обърнете внимание. А в дългосрочната битка, индукцията има много по-добри показатели.

Професионален индукционен котлон с висок клас от MixHoReCa

MixHoReCa.com ви предлага отлична гама с висококачествени индукционни котлони, сред които професионални и за класически кухни. В нея се отличават няколко специфични вида като:

  • Единичен индукционен котлон;
  • Двоен индукционен котлон;
  • Индукция котлон с 4 зони за нагряване;
  • Индукционни хокери;
  • Индукционен уок котлон.

Те се отличават с устойчиви на тежка експлоатация неръждаеми корпуси, отлични технически характеристики, висок клас лесен за почистване стъклен плот, прецизен температурен контрол и изключителна мощност и ефективност. С всички необходими защити и допълнителни улеснения за удобно боравене с уреда, тези котлони ще ви донесат търсеното удовлетворение.

Изпитайте прецизността, енергийната ефективност и издръжливостта, на които разчитат професионалните готвачи в цял свят. Тук инвестирате не просто в уред, а в успеха и растежа на вашия бизнес. Оборудвайте кухнята си още днес, за да видите невероятната разлика утре.

4.59 / 127
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.