Меню
Количка

Втасватели

Производител: VIGEVR Модел: WG 13 C
Електрически втасватeл за 13 тави с размер 60х40 см. Вертикален с една врата. Температурата и влагата се регулират с помощта на терморегулатор. Изработен от неръждаема стоманаТехнически параметри на продуктаРазмери на уреда: 500/680/1625Мощност: 2.6kW /230V ..
928 лв.
Производител: VIGEVR Модел: WG 16 C
Електрически втасватeл за 16 тави с размер 60х40 см. Вертикален с една врата. Температурата и влагата се регулират с помощта на терморегулатор. Изработен от неръждаема стоманаТехнически параметри на продуктаРазмери на уреда: 500/680/1890Мощност: 2.6kW /230V ..
1,027 лв.
Производител: Fimar - Италия Модел: FOALCMP4GP
Електрически втасватeл за 8 тави с размер 60х40 см  с една врата. Температурата се регулира с помощта на терморегулатор от  0 до 60°C . Изработен от неръждаема стомана. Съд за вода в долната част.Технически параметри на продуктаРазмери на уреда: 800 x 690 x 860(h) ммВътрешн..
2,200 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Втасвателят е специален уред за втасване на тесто, който създава контролирана среда за развиване на ферментационния процес при приготвяне на различни видове теста. Във втасвателя се поддържат оптимални условия откъм температура и влажност, които насърчават активността на дрождите и образуването на глутен, които са от съществено значение за правилното надигане и достигане до желаната пухкава текстура на печивото.

Използването на професионални втасватели е ключово за постигане на най-добри резултати в кухнята на сладкарници и пекарни, където постоянството и предвидимостта са от съществено значение за удовлетворението на потребителите.

Представяме ви внимателно подбраната колекция на MixHoReCa.com с професионални уреди за ресторанти за втасване, които могат да помогнат на бизнеса ви да постига оптимални резултати при минимално усилие.

Висок клас професионални втасватели – ползи и предимства

Втасването е ключов процес, който има пряко значение за качеството на крайния хранителен продукт. Неслучайно този етап е и един от най-притеснителните за много домакини, решили се да направят първия си домашен козунак. Е, професионалният втасвател ще ви накара да забравите за тревогите относно надигането на тестото и неговата пухкавост веднъж завинаги.

Пухкави кифлички, ароматен хляб, мек козунак и въздушен тутманик – нищо няма да се опре на вашата професионална кухня, която е внедрила в сърцето си качествен уред за втасване от MixHoReCa.com.

Нашите професионални втасватели позволяват фин контрол върху температурата с прецизен термостат, осигуряващ настройване на идеалния градус за втасване. Повечето рецепти за тесто с мая изискват втасване на температура от 24 до 29°C, която трудно се осигурява в кухня, в която процесите врят и кипят постоянно.

Контролът на влажността е с оглед предотвратяване преждевременното образуване на коричка при процеса на втасване. Правилната вентилация също е от решаващо значение, тъй като поддържа стабилитета в средата и осигурява еднакви условия във всяко кътче в камерата на втасвателя.

Изберете перфектния професионален втасвател в MixHoReCa

В каталога ни ще откриете няколко модела професионални уреди за втасване с различен капацитет и функции, което позволява да изберете перфектното решение за вашия бизнес, според обема на производителност, който търсите и разнообразието на печивата, които приготвяте. Предлагаме втасватели с 8, 13 и 16 тави в класически размери, които пасват идеално на професионалното готварско оборудване в неутрален стил.

Поръчвайки от онлайн магазина ни залагате на издръжливост, здравина, качество и ползотворност от ново поколение, доставено в европейски клас електроуреди за професионална употреба.

4.60 / 136
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.