Меню
Количка

Хотел

Производител: Kela Модел: KELA 22591
Серията за баня Nuria е издържана изцяло в цветовете бяло и сиво, като бялото играе основна роля, а сивото е контрастиращо. Неръждаема стомана 18/10 допълва семплия дизайн на аксесоарите за баня Nuria.Серията за баня Nuria включва четка за тоалетна, дозатор за сапун, сапунерка и чаша.Чашата за баня ..
8 лв. 11 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 22592
Серията за баня Nuria е издържана изцяло в цветовете бяло и сиво, като бялото играе основна роля, а сивото е контрастиращо. Неръждаема стомана 18/10 допълва семплия дизайн на аксесоарите за баня Nuria.Серията за баня Nuria включва четка за тоалетна, дозатор за сапун, сапунерка и чаша.Сапунерката Nur..
8 лв. 11 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 21736
С тази серия за баня винаги сте в крак с модата.Пластмасовите аксесоари за баня с кадифена, леко грапава повърхност, се предлагат в семпли цветове.Кръглата чаша за баня може да се използва по различни начини. Подходяща е за лесно изплакване след миене на зъбите или като поставка за четка за зъби.Тех..
12 лв. 16 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 21741
С тази серия за баня винаги сте в крак с модата.Пластмасовите аксесоари за баня с кадифена, леко грапава повърхност, се предлагат в семпли цветове.Кръглата чаша за баня може да се използва по различни начини. Подходяща е за лесно изплакване след миене на зъбите или като поставка за четка за зъби.Тех..
12 лв. 16 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 21740
С тази серия за баня винаги сте в крак с модата.Пластмасовите аксесоари за баня с кадифена, леко грапава повърхност, се предлагат в семпли цветове.В кръглата сапунерка любимият Ви сапун е винаги под ръка.Технически параметри:Диаметър: 11 смВисочина: 3 смМатериал: ABS пластмасаЦвят: бялПроизводител:&..
12 лв. 16 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 21735
С тази серия за баня винаги сте в крак с модата.Пластмасовите аксесоари за баня с кадифена, леко грапава повърхност, се предлагат в семпли цветове.В кръглата сапунерка любимият Ви сапун е винаги под ръка.Технически параметри:Диаметър: 11 смВисочина: 3 смМатериал: ABS пластмасацвят: черенЗа повече ин..
12 лв. 16 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 22590
Серията за баня Nuria е издържана изцяло в цветовете бяло и сиво, като бялото играе основна роля, а сивото е контрастиращо. Неръждаема стомана 18/10 допълва семплия дизайн на аксесоарите за баня Nuria.Серията за баня Nuria включва четка за тоалетна, дозатор за сапун, сапунерка и чаша.Дозаторът за са..
14 лв. 18 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 31036
Горимият гел се използва за гел факли. Технически особености на продукта:Количество: 1 литърПроизводител: BLOMUS, Германия ВНИМАНИЕ!!! Запалимо Опасен за здравето при поглъщанеЗа повече информация може да направите запитване в чата или на телефон: 0879 437 991..
15 лв. 18 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 31032
Използва се за свещници и лампи, работещи с масло за горенеТехнически особености на продукта:Количество: 1 литърПроизводител: BLOMUS, ГерманияВНИМАНИЕ!!!ЗапалимоОпасен за здравето при поглъщанеЗа повече информация може да направите запитване в чата или на телефон 0879 437 991..
16 лв. 19 лв.
Производител: GEFU Модел: GEFU 16511
Допълнителен охлаждащ пълнител  - охладител за гарафи и бутилки “SMARTLINE“. Преди употреба поставете за няколко часа във фризер.Технически параметри на продукта:Височина: 2,7 см Диаметър: 9,3 смМатериал: пластмасаПоддържа напитката приятно охладена до 2 часаПодходящ за артикул с код 16510..
17 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 68809
Комплектът 2Fix позволява лесен начин за закрепване на продукти за баня от серии AREO, DUO и PRIMO без да е необходимо пробиване на отвори в плочките на стената. Ако е необходимо, монтираните на стената продукти могат да бъдат отстранени, без да оставят следа.  Един комплект е достат..
18 лв. 21 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 20420
В Kela ще намерите много различни дозатори за сапун: специални размери, цветове, форми. Специалната характеристика на серията Per е неплъзгащата се повърхност. Дозаторът за сапун за баня се предлага в 4 цвята, помпата е изработена от ABS пластмаса. Технически характеристики на продукта:Диаметър..
19 лв. 25 лв.
Показва 1 до 12 от 385 (33 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.