Меню
Количка

Ленени салфетки

Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63728
Независимо дали е декоративно сгъната или с пръстен за салфетки – салфетката LINEO в цвят Moonbeam създава грандиозна визия на празничната трапеза. Издръжливият, но приятно мек ленен плат в елегантен бежов нюанс впечатлява с типичната си, нежно смачкана структура. Инструкции за грижа: Почистете на л..
24 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63727
Независимо дали е декоративно сгъната или с пръстен за салфетки – салфетката LINEO в цвят Magnet създава грандиозна визия на празничната трапеза. Издръжливият, но приятно мек ленен плат в елегантен тъмносив нюанс впечатлява с типичната си, нежно смачкана структура. Инструкции за грижа: Поч..
24 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63726
Независимо дали е декоративно сгъната или с пръстен за салфетки – салфетката LINEO в цвят Agave Green създава грандиозна визия на празничната трапеза. Издръжливият, но приятно мек ленен плат в елегантен пастелен нюанс впечатлява с типичната си, нежно смачкана структура. Инструкции за грижа..
24 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63729
Независимо дали е декоративно сгъната или с пръстен за салфетки – салфетката LINEO в цвят Fungi създава грандиозна визия на празничната трапеза. Издръжливият, но приятно мек ленен плат в елегантен кафяв нюанс впечатлява с типичната си, нежно смачкана структура. Инструкции за грижа: Почисте..
24 лв.
Производител: Blomus Модел: BLOMUS 63730
Независимо дали е декоративно сгъната или с пръстен за салфетки – салфетката LINEO в цвят Micro Chip създава грандиозна визия на празничната трапеза. Издръжливият, но приятно мек ленен плат в елегантен светлосив нюанс впечатлява с типичната си, нежно смачкана структура. Инструкции за грижа: Почистет..
24 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

За впечатляваща визия на празничната маса, несъмнено имате нужда от нашите ленени салфетки. Независимо дали са декоративно сгънати или аранжирани с пръстен за салфетки ще придадат един завършен облик на трапезата. Приятно мекият и издръжлив ленен плат впечатлява с типичната си леко намачкана структура. Подходящи са за пране до 30° С, като може и да сушите в сушилня.

4.60 / 135
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.