Меню
Количка

Обслужващи колички

Обслужващите колички предоставят много по-лесен начин за сервиране и отсервиране в ресторантьорството. Maxima предлага гама от висококачествени колички за сервиране и колички за тави на достъпна цена. Те са на различни нива и са подходящи за различна бройка табли. Снабдени са със спирачки за безопасно придвижване и стоене на едно място, дори и на места под наклон. Изработени са от масивна неръждаема стомана и са със заоблени ръбове.

Производител: Maxima Модел: 09300545
Количка за сервиране на две нива, лесна за сглобяване и за почистване. Всеки плот може да носи до 40 кг, а краката са с брони. С 4 колела, 2 от които са със спирачки. Ъгловите шевове са заварени и полирани. Много лесен монтажОборудвана с 2 работни нива от неръждаема стоманаРаботните листове имат зао..
389 лв. 401 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300546
Количка за сервиране на три нива, лесна за сглобяване и за почистване. Всеки плот може да носи до 40 кг, а краката са с брони. С 4 колела, 2 от които са със спирачки. Ъгловите шевове са заварени и полирани. Много лесен монтажТехнически параметри на продукта Нето тегло: 12 кг Размери (ш х д х в): 95 ..
436 лв. 449 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.