Меню
Количка

Кухня

Производител: Maxima Модел: 09376000
Уредите от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Диспенсърът за ръце е лесен за презареждане, само трябва да отворите капака и ..
85 лв. 89 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300575
Електрически супник с капацитет от 10л.  Може да се използва директно за сервиране на супа или за самообслужване. Вътрешният съд и капакът с панти са изработени от неръждаема стомана. Корпуса е с устойчивото прахово покритие. Температурата се регулира между 30 и 90⁰С. Светлинният индикатор пока..
267 лв. 281 лв.
Производител: Maxima Модел: 09362040
Нагревателните лампа от Maxima са доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Алуминиева нагревателна лампа с инфрачервена топлина за поддържане на ..
284 лв. 298 лв.
Производител: Maxima Модел: 09370175
Електрически нож за дюнер кебап от ,,Maxima''. Ножът е подходящ за ежедневна интензивна употреба. С диаметър 100 мм, до 2600 обор. в минута. Острие от неръждаема стомана - диаметър 10 см. Производство максимум 60 кг на час. Лесно регулируема дебелина на рязане от 0 мм до 8 мм. Ножа за дюнер е с..
284 лв. 299 лв.
Производител: Maxima Модел: 09362041
Нагревателните лампа от Maxima са доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Алуминиева нагревателна лампа с инфрачервена топлина за поддържане на ..
371 лв. 390 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300045
Професионален тостер за 4 филийки, изработен отнеръждаема стомана с заоблени ръбове. Приготвяте тостове и сандвичи бързо и лесно, включва тава за трохи. Тостерът е оборудван с копче за управление, което ви позволява да включвате всички слотове или само част тях. Таймер, за да изпичате филиите както ..
375 лв. 394 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365100
Професионален гофретник  с форма на сърце или класически модел гофрети. Корпус от неръждаема стомана и лесна за почистване повърхност, чугунена форма за печене с незалепващо покритие и контрол на температурата от 50 - 300° C. Гофретникът загрява бързо, благодарение на м..
375 лв. 395 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300545
Количка за сервиране на две нива, лесна за сглобяване и за почистване. Всеки плот може да носи до 40 кг, а краката са с брони. С 4 колела, 2 от които са със спирачки. Ъгловите шевове са заварени и полирани. Много лесен монтажОборудвана с 2 работни нива от неръждаема стоманаРаботните листове имат зао..
381 лв. 401 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300580
Професионална Хот-дог машина за нагряване на кренвирши. Нагревателят за хот дог е изработен от неръждаема стомана и има капак, за да не се губи топлината, докато колбасите са вътре. Светлинният индикатор показва точно кога водата е с правилната температура и колбасите м..
402 лв. 423 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300460
Професионална пълначка за месо с капацитет на пълнене 3 литра. С вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре затворе..
409 лв. 430 лв.
Производител: Maxima Модел: 08410000
Професионален пасатор с ергономична приставка, подходящ за  смесвате, пасирате, блендирате, смилате и разбивате.  С включена приставка с дължина 150мм, което ви позволява  да разбъркате всичко добре. Изработена от неръждаема стомана с остри стоманени остриета. Идеален за инт..
413 лв. 435 лв.
Производител: Maxima Модел: 09365159
Професионална електрическа скара, с гладка плоча с размери 36 х 39 см. Има гладка плоча от 8 мм стомана със сатенено покритие. Регулиране на температурата между 0ºC и 300ºC. Оборудвана със светлинен индикатор за температурата. Подходяща за интензивна ежедневна упот..
423 лв. 446 лв.
Показва 1 до 12 от 227 (19 страници)

Професионалната ви кухня има нужда от ново оборудване? Или за пръв път изграждате кухнята на своето HoReCa заведение и искате да я оборудвате с всичко необходимо още от самото начало, за да зададете активен старт на бизнеса? Нека MixHoReCa.com бъде вашият надежден снабдител с качествено професионално кухненско оборудване, което да ви служи вярно, дълго и ефективно.

Разполагаме с всичко необходимо за една съвременна професионална кухня, която е центрирана около ефективността и увеличаване на клиентското удовлетворение. Изграждаме богато портфолио с професионално оборудване за кухни, в което всеки хорека бизнес може да открие с няколко клика най-подходящите помощници и да поръча удобно дистанционно през нашия сайт.

Какво кухненско оборудване ще откриете тук

В богатия ни каталог разполагаме с уникален европейски клас висококачествени ел уреди за кухня и професионално кухненско оборудване за организиране на една удобна и функционална модерна кулинария.

Тук ще откриете отлично качество класически уреди за обработка на храната като тостери, кутери, картофобелачки, индукционни уреди, планетарни миксери. Предлагаме също и необходимото помощно оборудване от хладилници, съдомиялни, фризери, витрини за зреене на месо, хладилни маси, ловератори, дозатори за тесто, кухненски везни.

За изключителните кулинари включваме и уреди за специални техники на приготвяне на храната като сувид машини и вакуумиращи машини.

Всичко това завършваме с всички необходими аксесоари и помощници за дезинфекция.

Професионално оборудване за кухня с вкус и ориентация към резултати

MixHoReCa.com е мястото, в което всеки кулинарен бизнес може да се снабди с необходимото кухненско оборудване от висок клас, който да отговори на стандартите на фирмата и очакванията на клиентите. С нашите професионални кухненски уреди ще може да изградите една истински ефективна, практична и консистентна кухня.

В основата на добрите резултати стои оптимизацията на използвания човешки ресурс и максималната рационализация на процесите. Затова нашите кухненски уреди за готвене са специално подбрани да осигурят необходимата производителност, посрещаща високо ежедневно натоварване, да намалят разходите и в крайна сметка да увеличат удовлетворението на клиентите.

Използвайте качествено професионално оборудване за кухни и изградете практична, удобна и интуитивно подредена кухня за бързо приготвяне на храната и намаляване на времето за чакане на гостите в заведението.

С професионално оборудване от такъв клас ще можете винаги да предоставяте консистентни резултати на крайния потребител. Те предлагат автоматизация, позволяваща постигането на едни и същи перфектни резултати при всяко приготвяне на храната, така че крайният ѝ вид да е като от кулинарно списание.

4.48 / 162
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.