Меню
Количка

Шокови фризери

Производител: Maxima Модел: 09400923
Професионален шоков охладител с вместимост 3 тави - 2 x 2/3 GN и 1 x 1/1 GN тави, пълни с храна. Той ще охлади бързо или замрази вашите продукти. Заради компактният си размер може да се използва във всяка кетъринг кухня, кухня в хотели, ресторанти, кафенета или пък столове. Можете да го изп..
2,586 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: G-T3
Професионален шоков охладител с вместимост 3 x GN2/3 с максимална дълбочина 65мм пълни с храна. Той ще охлади бързо или замрази вашите продукти. Заради компактният си размер може да се използва във всяка кетъринг кухня, кухня в хотели, ресторанти, кафенета или пък столове. Електронен контрол на т..
3,300 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400925
Професионален шоков охладител има вместимост 5 x 1/1 или 40 x 60 GN тави, пълни с храна. Той ще охлади бързо или замрази вашите продукти. Заради компактният си размер може да се използва във всяка кетъринг кухня, кухня в хотели, ресторанти, кафенета или пък столове. Със самозатваряща се вра..
4,369 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400924
Професионален шоков охладител има вместимост 3 x 1/1 GN или 40 x 60 GN гастронорми тави, пълни с храна. Той ще охлади бързо или замрази вашите продукти. Заради компактният си размер може да се използва във всяка кетъринг кухня, кухня в хотели, ресторанти, кафенета или пък столове. Със самозатваря..
4,442 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: G-D5A
Професионален шоков охладител с вместимост 5 x GN1/1 с максимална височина 65 или тави 60/40 пълни с храна. Той ще охлади бързо или замрази вашите продукти. Заради компактният си размер може да се използва във всяка кетъринг кухня, кухня в хотели, ресторанти, кафенета или пък столове. Електронен ..
4,850 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: G-AB1203
Професионален шоков охладител с вместимост 3 x GN1/1 с максимална височина 65 или тави 60/40 пълни с храна. Той ще охлади бързо или замрази вашите продукти. Заради компактният си размер може да се използва във всяка кетъринг кухня, кухня в хотели, ресторанти, кафенета или пък столове. Електронен ..
5,150 лв.
Производител: Hendi Модел: 232163
Шоковият охладител за охлаждане и замразяване на готови ястия е идеалното решение за ресторанти, хотели, кетъринг услуги и други хранителни заведения. С неговата помощ, вие можете да осигурите бързо и ефективно охлаждане или замразяване на вашите готови ястия, запазвайки вкуса, качеството и свежестт..
5,537 лв. 5,828 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400930
Нашата машина не е просто охладител. Това е интелигентен инструмент, който гарантира, че вашите ястия и продукти ще запазят най-доброто си качество и вкус. Независимо дали сте в сферата на ресторантьорството или производството на хранителни продукти, този шоков охладител е необходим за вашия успех.З..
6,292 лв.
Производител: Hendi Модел: 232170
Шоковият охладител е високопроизводително устройство, предназначено за бързо охлаждане и замразяване на готови ястия. Снабден с камера с капацитет да приеме до 3 пълни GN 1/1 или 600x400 мм тави, като вътрешните и размери осигуряват достатъчно пространство за съхранение на големи количества храни.Въ..
6,599 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: G-AB4010
Професионален шоков охладител с вместимост 10 x GN1/1 с максимална височина 65 или тави 60/40 пълни с храна. Той ще охлади бързо или замрази вашите продукти.  Електронен контрол на температурата. Изпаряване на водата и автоматично размразяване.  Сонда за измерване включена темпе..
8,600 лв.
Производител: Hendi Модел: 232194
Шоковият фризер е професионално оборудване, предназначено за бързо охлаждане или замразяване на хранителни продукти. Със своя капацитет и функционалност той е идеален за ресторанти, кетъринг услуги, хранителни заведения или други места, където се съхраняват големи количества храна.Основните характер..
10,301 лв. 10,843 лв.
Производител: Hendi Модел: 232187
Шоков фризер е идеален избор за професионални кухни, тъй като осигурява бързо охлаждане и замразяване на готови ястия, като запазва тяхната свежест и качество.С капацитет за 10 x GN 1/1 или 10 x 600x400 mm тави, фризерът осигурява достатъчно пространство за съхранение на големи количества храна. Вът..
10,840 лв. 11,411 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)

Шоковият фризер е специализиран професионален готварски електроуред, който изключително бързо понижава температурата на храната до много ниско ниво, обикновено под температурата на замръзване, с оглед тяхното бързо охлаждане или замразяване.

Те намаляват температурата много по-бързо от стандартните фризери и могат да работят на екстремно ниски градуси. Бързото и дълбоко замразяване по този метод предпазва от образуване на големи ледени кристали, които влошават текстурата и качеството на храната.

Използват се като верен помощник в наистина професионалните кухни и осигуряват значимо предимство на бизнеса. Ето защо MixHoReCa.com предлага отличен каталог от висококачествени професионални шокови фризери, готови да се включат в професионалния арсенал на всяка топ кухня.

Шокови фризери и охладители за мигновени смразяващи резултати

Шоков фризер или замразител може да се използва както за мигновеното замразяване на храни, така и за тяхното бързо охлаждане, когато времето ви притиска, а следващият процес на обработка на храната изисква тя да е напълно охладена.

Висококачествените професионални шокови фризери осигуряват охлаждане или замразяване на предпочитаната температура за минути. Така например някои модели са способни за 60 секунди да намалят температурата на храната с 10 градуса, а други – дори и по-бързо. Прецизното контролиране на бързината на замразяване до определена температура ще ви помогне да постигнете перфектен резултат, според предпочитанията.

Машини за шоково замразяване с различен капацитет и предимства

MixHoReCa.com ви осигурява разнообразието, от което се нуждаете. В асортимента ни включваме най-различни капацитети машини за шоково замразяване, така че да изберете подходящия уред според натовареността на вашата професионална кухня. Това ще ви помогне да съкратите разхода и да оптимизирате използването на енергия при гарантиране на винаги отличен резултат.

Предлагаме и луксозни шокови охладители и фризери, които се отличават с изключително качество, функционалност, издръжливост и здравина. Повечето модели имат собствена система за размразяване и премахване на излишната вода, което улеснява тяхната поддръжка и удължава експлоатационния им живот.

Изберете сигурно европейско качество и уникална функционалност в лицето на нашите професионални уреди на разумна цена. Възползвайте се от безплатната доставка при достигане на сума в количката от над 399 лв. Имате сигурността на продължително гаранционно и следгаранционно обслужване и части в наличност, при необходимост от подмяна.

MixHoReCa.com – време е бизнесът ви да изпъкне и да заеме водещата позиция, която заслужава.

4.57 / 141
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.