Меню
Количка

Хладилни маси

Производител: Maxima Модел: 09400410
Саладет с две врати от неръждаема стомана и луксозно завършена дъска за рязане, изработена от здрава пластмаса, която е полезна за рязане на отворени хлебчета или за нарязване на зеленчуци. С капацитет 257 литра и е подходяща за гастронорм съдове, но поръчват допълнително. Температурен диапазон..
1,676 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400200
Ако имате пицария, ресторант или друго заведение в което се предлагат прясно приготвени пици, то непременно ви трябва удобно място, където да съхранявате продуктите за тях.Тази хладилна маса, която MixHoReCa.com ви представя разполага с две врати, гранитен плот и място за съхранение на всичките ви с..
1,820 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400420
Хладилна маса с две врати и долен компресор от неръждаема стомана и  капацитет 257L. Температурата се регулира с помощта на цифровия температурен контролер между 0 и 10ºC. Охлаждаща система с вентилатор. Благодарение на уникалния цикъл на охлаждане на този хладилник, образуването на лед е намал..
1,890 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400207
Хладилна маса за пици с две врати и стъклена надстройка. С гранитен плот и надстройка за 5 х GN 1/6, изработена от неръждаема стомана и капацитет 285L. Температурата се регулира с помощта на цифровия температурен контролер между 0 и 10ºC. Охлаждаща система с вентилатор. Благодарение на уникалния цик..
1,890 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400415
Саладет с три врати от неръждаема стомана и луксозно завършена дъска за рязане, изработена от здрава пластмаса, която е полезна за рязане на отворени хлебчета или за нарязване на зеленчуци. С капацитет 400 литра и е подходяща за гастронорм съдове, но поръчват допълнително. Т..
2,390 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400400
Хладилна маса с две врати и десен компресор от неръждаема стомана и  капацитет 314L. Температурата се регулира с помощта на цифровия температурен контролер между -2 и 10ºC. Охлаждаща система с вентилатор. Благодарение на уникалния цикъл на охлаждане на този хладилник, образуването на лед е нама..
2,576 лв.
Производител: INOXit Модел: S903 TOP SS
Хладилната маса с 3 врати е висококачествено охлаждащо устройство, идеално за комерсиални обекти, като ресторанти и супермаркети. Тя е оборудвана с компресор, разположен в долната част, който осигурява ефективно охлаждане на всички отделения.Масата използва статично охлаждане, което се подпомага от ..
2,580 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400205
Хладилна маса за пица с луксозна довършена конструкция от неръждаема стомана с гранитна работна площ. Капацитет за 8 x 1/6 GN.3 здрави врати от неръждаема стоманаС гранитна работна площКапацитет за 8 x 1/6 GNВключително регулируеми рафтове (по една на врата)Вместимост 400LЦифров контрол на температу..
2,589 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400208
Хладилна маса за пица с луксозна довършена конструкция от неръждаема стомана с гранитна работна площ. Капацитет за 8 x 1/6 GN. Снабден със стъклена витрина.С 3 здрави врати от неръждаема стоманаС гранитна работна площКапацитет за 8 x 1/6 GNВключително регулируеми рафтове (по една на врата)Вмест..
2,690 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400435
Хладилна маса с три врати и долен компресор от неръждаема стомана и  капацитет 400L. Температурата се регулира с помощта на цифровия температурен контролер между 0 и 10ºC. Охлаждаща система с вентилатор. Благодарение на уникалния цикъл на охлаждане на този хладилник, об..
2,755 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: G-UGN2100TN
Хладилна маса, ниска с две врати и десен компресор от неръждаема стомана и  капацитет 170L. Температурата се регулира с помощта на цифровия температурен контролер между -2 и +8ºC. Охлаждаща система с вентилатор.  Автоматично размразяване с електрически нагревателен елемент. Твърда защ..
2,800 лв.
Производител: Maxima Модел: 09400390
Фризер маса с две врати и вместимост от 314л. Температурен диапазон  между -10 и -20ºC. Конструкцията е изработена изцяло от неръждаема стомана, включително работен плот от неръждаема стомана. Рафтовете във фризера са с регулируема височина От дясната страна на плота, е изградена..
2,960 лв.
Показва 1 до 12 от 25 (3 страници)

Имате пицария, в която залагате на висококачествени продукти с изключителна свежест, приготвени пред очите на клиентите? Предлагате салатен бар с уникални пресни салати в страхотни комбинации, които доставят чудесно изживяване за потребителя? Ако все още не сте се снабдили с удобна хладилна маса, време е да обмислите този подход.

Къде е подходящо да се използват хладилни маси

Класическите хладилни маси разполагат с удобни хладилни шкафове, разположени под плота, които се охлаждат постоянно. Това позволява в тях да се съхраняват необходимите за приготвяне на пицата, салатата или друга бързо приготвяща се храна продукти директно върху плота. Специфичното хладилно оборудване е изключително подходящо за бързото приготвяне на храната директно пред клиента.

Това носи много позитиви откъм удобство, практичност, ефективност и допълнително предимство – презентация на приготвянето на храната.

Този тип професионално оборудване за кухня е подходящо за пицарии, студени кухни, заведения за скоростно приготвяне на здравословна храна, както и всякакви ХоРеКа бизнеси, в които се цели пълна оптимизация на процесите и достигане до най-високо ниво на практичност и удобство.

Какви типове хладилни маси може да закупите тук

Каталогът ни разполага с изключително качествени модели хладилни витрини, произведени от европейските лидери в индустрията. В него включваме няколко типа оборудване, от които изпъкват висок клас:

  • Хладилни маси за салати;
  • Хладилна маса за пица;
  • Хладилна маса с чекмеджета;
  • Хладилна маса тип база;
  • Саладет.

В достатъчно богатия ни асортимент ще откриете висококачествени хладилни витрини с 2, 3, 4 врати или с чекмеджета. Повечето от предложенията ни тук са изработени от уникално издръжлива и практична неръждаема стомана. За създаване на автентичен стил и хармонично прилягане в изискани интериори, можем да предложим и дървена хладилна витрина със страхотен рустикален цвят.

Ако търсите хладилна маса за пица, имате избор измежду класическа и такава с гранитен плот. Гранитеният плот е много удобен за разстилане на тестото и допринася за бързото и лесно моментно приготвяне на уникални италиански печива.

Предлагаме и охлаждащи се маси с надстройки – от стъкло или неръждаема стомана – в които могат да се разположат различни топинги и добавки за салатите, пиците или сандвичите. Стъклото се предпочита при презентиране приготвянето на храната пред клиентите.

Изберете висококачествена професионална хладилна маса цената на която отговаря напълно на качествата, издръжливостта и практичността ѝ.

MixHoReCa.com – никога не е било по-лесно да направите правилния избор.

4.61 / 126
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.