Меню
Количка

Омекотители за вода

Производител: Maxima Модел: 09351100
Омекотителят за вода е необходимо устройство за подобряване на качеството на водата, което се използва в професионални кухни. Този модерен електрически омекотител е проектиран за премахване на минералните отлагания и котлен камък от водата, за да предпази техниката.Омекотителят използва синтетични с..
999 лв.
Производител: Maxima Модел: 09351105
С омекотителя за вода с автоматична регенерация, вие можете да се насладите на по-добра и качествена вода, която ще подобри работата на вашите кухненски уреди и ще увеличи техния живот. Освен това, ще спестите време и усилия, тъй като като уредът извършва автоматично почистването си и регенерацията...
1,203 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Представяме ви професионални омекотители за вода, които се използват в дома, бизнес сгради или в ресторанти с цел подобряване на качеството на водата. Тяхната основна функция се изразява в премахването на минерални соли, най-вече калций и магнезий, от съдържанието на водата.

В нашия асортимент ще намерите мощни омекотители за вода, които са предназначени за използване в оборудването на професионални кухни на ресторанти, хотели и заведения от всякакъв тип.  Устройствата, които ви предлагаме гарантират поддържането на високо качество на водата и изчистването ѝ от минерални отлагания и котелен камък.

Омекотяването на водата е от огромно значение за подобряване на качеството на водата чрез отстраняване на йоните на твърдостта и премахване на желязото и мангана от съдържанието ѝ.

Тези устройства са уникални помощници в поддържането на качеството на водата и намаляване на негативните ефекти, които твърдата вода може да има върху оборудването, тръбопроводите и здравето на хората.

Професионални омекотители за вода – основни функции

Водните омекотители са устройства, които намират своето приложение в професионални кухни, където служат за пречистване на големи количества вода. Вече загатнахме за някои от техните основни функции благодарение, на които тези уреди стават задължителни за използване в ресторантьорския и хотелиерския бизнес.

Представяме ви списък основните функции на професионалните омекотители за вода:

  • Защитават домакинските уреди от появата на котлен камък

Тези уреди изчистват водата от солите, които се натрупват и образуват котлен камък и корозия. По този начин домакинските уреди и тръбопроводите остават незасегнати от негативния ефект на котления камък и корозията и могат да се използват много по-дълго време.

  • Икономия на енергия

Използването на професионални омекотители помага за намаляване на разходите за електроенергия и потребление на почистващи препарати.

  • Подобряване на човешкото здраве

Консумацията на вода, която не съдържа твърди частици, минерални соли, желязо и манган е полезна за хора с кожни проблеми.

  • Подобряване на качеството на водата

Омекотителите за вода подобряват вкуса и мириса на водата, защото успешно отстраняват неприятните вкусове и аромати, които твърдата вода има.

Професионалните омекотители, които се предлагат от MixHoReCa.com работят чрез използването на различни методи за омекотяване на водата. Най-разпространеният от тях йоннобмяната. Този метод намалява концентрацията на калций и магнезий във водата, което помага да се намали образуването на варовик по тръбопроводите и електродомакинските уреди.

4.61 / 110
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.