Меню
Количка

Планетарни Миксери

Планетарните миксери от Maxima са универсални уреди, които могат да месят, смесват и разбиват съставки. Разполагат с мощен, но тих двигател, както и със здрав корпус и изчистен дизайн. При нас ще откриете модели с различна вместимост и с различни скорости. Подходящи са за приготвянето на тесто, сметана, пюрета и дори крем супи. Изработени са от неръждаема стомана и се почистват бързо и лесно.

Производител: Maxima Модел: 09300160
Професионален планетарен миксер подходящ за производството на хляб, вкусни пици и сладкиши във вашия ресторант, пицария или пекарна. Максималното количество тесто за пица което може да обработите наведнъж е 5 кг и 3,5 кг тесто за хляб. Минималното количество тесто за хляб е 1 кг. Лесен за работ..
1,799 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300165
Мощен планетарен миксер, подходящ за приготвяне на домашен хляб у дома  или вкусни пици и сладкиши за ресторант, пицария и пекарна. Максималното количество тесто за пица което може да обработите наведнъж е 10 кг или 7 кг тесто за хляб. Минималното количество тесто за хл..
1,929 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300170
Планетарните миксери от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! За разбъркване, месене и смесване с три различни скорости: 110, 2..
2,366 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300175
Планетарните миксери от Maxima са  доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! За разбъркване, месене и смесване с три различни скорости: 80, 16..
4,409 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300180
Подходящ е за приготвяне на домашен хляб, както и за производство на вкусни пици и сладкиши във вашия ресторант, пицария или пекарна. Максималното количество тесто за пица което може да обработите наведнъж е 30 кг и 24 кг тесто за хляб. Минималното количество тесто за хляб е 7 кг. Лес..
8,329 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.