Меню
Количка

Тостери

Професионалните тостери Maxima са проектирани специално за интензивно натоварване в заведения, кафенета, ресторанти на самообслужване и др. Някои от моделите могат да се използват за препичане на хляб, месо, риба или пък зеленчуци. Те са създадени с корпус от неръждаема стомана и чугунен плот за печене. Моделите пък изработени само за препичане на хляб притежават огромното предимство всяка филийка да се препича независимо от останалите, пестейки енергия. 

Производител: Maxima Модел: 09300045
Професионален тостер за 4 филийки, изработен отнеръждаема стомана с заоблени ръбове. Приготвяте тостове и сандвичи бързо и лесно, включва тава за трохи. Тостерът е оборудван с копче за управление, което ви позволява да включвате всички слотове или само част тях. Таймер, за да изпичате филиите както ..
368 лв. 379 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300050
Професионален тостер за 6 филийки, изработен от масивна неръждаема стомана с кръгли ръбове. Предназначен е за работа в професионална кухня и отговаря на всички европейски правни изисквания. За вкусна закуска, обяд или брънч, приготвяте тостове и сандвичи бързо и лесно, включ..
421 лв. 434 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300055
Професионален ролков тостер с капацитет за 150 филийки на час, също така подходящ и за кифлички. Разполага с копче за регулиране на скоростта на пътеката, с което може да се регулира скоростта. Светлинният индикатор за температурата показва, когато тостерът достигн..
954 лв. 983 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300056
Професионален ролков тостер с капацитет за 300 филийки на час, също така подходящ и за кифлички. Разполага с копче за регулиране на скоростта на пътеката, с което може да се регулира скоростта. Светлинният индикатор за температурата показва, когато тостерът достигн..
1,155 лв. 1,191 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300057
Професионален ролков тостер с капацитет за 450 филийки на час, също така подходящ и за кифлички. Разполага с копче за регулиране на скоростта на пътеката, с което може да се регулира скоростта. Светлинният индикатор за температурата показва, когато тостерът достигне пра..
1,227 лв. 1,265 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.