Меню
Количка

Затопляне

Производител: Maxima Модел: 09362040
Нагревателните лампа от Maxima са доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Алуминиева нагревателна лампа с инфрачервена топлина за поддържане на ..
284 лв. 298 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300001
Електрическата чиния за подгряване Maxima е стандартен модел, който е идеален за поддържане на топла храна. Освен това можете лесно да я почистите. Този електрически съд на Maxima е със здрава конструкция и се състои от купа и капак от неръждаема стомана, дъното е от черен ABS. По-долу са всички хар..
308 лв. 324 лв.
Производител: Maxima Модел: 09362041
Нагревателните лампа от Maxima са доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Алуминиева нагревателна лампа с инфрачервена топлина за поддържане на ..
371 лв. 390 лв.
Производител: Maxima Модел: 09362042
Нагревателните лампа от Maxima са доказани във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Нидерландската компания е лидер на пазара и гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена! Алуминиева нагревателна лампа с инфрачервена топлина за поддържане на ..
456 лв. 480 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: PC 4754
Нагревателна плоча от неръждаема стомана AISI 304. Регулиране на температурата +30° до +90°C . Подходящ за професионална употреба. Подходяща за 3бр GN 1/1 Компактен размер и лесна за преместване. Технически характеристики:450 WРазмери: Д100 x Ш50 x В0,6 см230V / 50 - 60HzТози артикул е предназначен ..
590 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: PVC 4763
Нагревателно плоча с плот от закалено стъкло. Конструкция от неръждаема стомана AISI 304 - регулируем термостат. Регулиране на температурата +30° до +90°C . Подходящ за професионална употреба. Подходяща за 1бр GN 1/1 (2бр GN1/2) Компактен размер и лесна за преместване. Технически характеристики:600 ..
680 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: PCI 4718
Инфрачервени лампа с нагревателна плоча. Подходяща за 1бр. GN 1/1 (2бр GN 1/2) Конструкция от неръждаема стомана. Регулиране на температурата +30° до +90°C . Надстройка от опушен сив поликарбонат с две нагревателна лампа с инфрачервена топлина за поддържане на храната топла. Подходящ за професионал..
790 лв.
Производител: Forcar- Италия Модел: PCI 4712
Инфрачервени лампи с нагревателна плоча. Конструкция от неръждаема стомана. Регулиране на температурата +30° до +90°C . Надстройка от опушен сив поликарбонат с две нагревателна лампа с инфрачервена топлина за поддържане на храната топла. Подходящ за професионална употреба. Компактен размер и лесна ..
1,190 лв.
Производител: Maxima Модел: 09398625
Отоплител за пържени картофи, подходящ за ежедневна употреба. В уреда можете да изцедите пържени картофи и да ги поддържате топли. Термостат за регулиране на температурата между 110 °C и 190 C. Снабден с инфрачервени нагреватели. Изработен от неръждаема стомана с двойно дъно, като през отворите..
1,439 лв. 1,515 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Във всяка професионална кухня освен да се сервира вкусна и добре приготвена храна е важно тя винаги да е достатъчно топла. За целта съществуват разнообразни уреди, улесняващи работата на персонала и затоплящи храната бързо и ефективно.

Тези уреди са от съществено значение, ако искате да работите бързо и функционално, а всички клиенти да са доволни. Предлагат се разнообразни уреди за затопляне на храна, подходящи както за малките, така и за големите професионални кухни, обслужващи големи групи хора. Тези уреди са от съществено значение за това да върви добре целия процес на работата и да се спести максимално много време.

Какви са предимствата на уредите за затопляне на храна, които предлагаме 

В категорията затопляне на нашия сайт MixHoReCa.com ще намерите богато разнообразие от уреди за затопляне на храна. Ние предлагаме както професионални нагревателни плочи, така и компактни инфрачервени лампи и други съдове за подгряване на храна.

Всичките уреди, които ви предлагаме увеличават продуктивността, тъй като работят бързо и се използват изключително лесно. Те спестяват много време и усилия и затоплят бързо изстиналите ястия, запазвайки вкуса и качествата им.

Те работят на различни градуси и могат лесно да се настроят според това колко трябва да се затопли ястието. Използването на професионални уреди за затопляне на храна запазва всички вкусови качества на храната. Регулирането на температурата и времето за затопляне и възможността да наблюдавате храната, води до получаване на отлични резултати в кухнята.

Може да изберете алуминиеви уреди за затопляне или такива от неръждаема стомана и поликарбонат. Също тъка предлагаме богато разнообразие от размери и капацитет на храните, които могат да поберат. Изберете в зависимост от кухнята и мястото, с което разполагат. Нагревателните лампи, които предлагаме са леки, компактни и могат да се преместват лесно. Но за по-големите кухни, може да изберете по-масивните уреди, които позволяват обработването на повече храна.

Без значение какво изберете всички те улесняват работа и намаляват времето за обслужване на клиентите.

Защо да се доверите при закупуването на уред за затопляне на храна

При закупуването на уред а затопляне на храна е важно дас съобразите неговите размери, вид, покритие и това дали ви трябва да е компактен или не. При нас ще откриете цялото нужно разнообразие, за да изберете перфектния уред за вашата кухня и бизнес.

Уредите за затопляне на храна, които предлагаме съчетават здравина, ефективност и удобство за работа с тях. Работим с доказани производители и се грижим да предоставим най-доброто на нашите клиенти. За качествени, бързи и ефективни работа и обслужване, поръчайте идеалния уред за затопляне на храна от нашия сайт и се уверете сами в качеството!

4.58 / 136
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.