Меню
Количка

Мерителнa чашкa - 40мл.

Мерителнa чашкa - 40мл.
Мерителнa чашкa - 40мл.
Мерителнa чашкa - 40мл.
Мерителнa чашкa - 40мл.
Мерителнa чашкa - 40мл.
  • Наличност: Доставка до 72 часа
  • Производител: GEFU
  • Модел: GEFU 14454
8.00 лв.
Безплатна доставка на всички покупки над 399 лв.
12 Месеца гаранционен сервиз на територията на България

Мерителни чаши с черна скала, за бързо измерване и отчитане на малки количества течности.

  • Топлоустойчива до 95º С
  • Размери: Ø 5,1 х 6 см (h)
  • Максимална вместимост: 40 мл
  • Материал: стъкло

Подходяща за съдомиялна машина

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър


GEFU е
немска марка, символ на иновативни продукти, високо качество, надеждност и устойчива полза за клиентите. Брандът набляга не само на прецизната функционалност на своите продукти, ами и на удоволствието от готвенето и от храната. GEFU имат изградена огромна мрежа от клиенти, търговци, бизнес партньори и служители. Създадена е през 1945 година и до днес продуктите ѝ се продават в над 50 страни по света.


Кухненските инструменти, предлагани от GEFU, са лесни за използване, улесняват приготвянето на храната и спестяват ценно време. Брандът разделя продуктите по тяхната функционалност – за рязане, за пресоване, за пържене, за кафе и чай. Ясно организираният и структуриран асортимент предлага на кулинарите всичко, от което биха могли да се нуждаят в една професионална кухня.


В богатия асортимент на GEFU, ентусиазираните готвачи и гастрономи, не само ще намерят всичко много лесно и бързо, но и едновременно с това ще могат да се вдъхновят от нови идеи и тематични възможности. Причината се крие в разнообразието. В продуктовите линии на марката съществуват кухненски инструменти за всяко събитие - за официален обяд, за неделно барбекю, за консервиране на плодове, готвене на пара, печене и тн. Всеки един артикул е детайлно изработен и носи типичния почерк на немската точност.
С какво се отличава GEFU?


Висококачествените кухненски инструменти на GEFU са разпознаваеми заради своята отлична функционалност и първокласно качество и дизайн. Именно това потребителите намират за изключително привлекателно. Кухненските инструменти са лесни за употреба, надеждни при прилагане, усещат се и изглеждат добре. Тази атрактивна комбинация от функционалност, удобство и красота се оценява не само от кулинарите в Германия, но и осигурява нарастващ брой доволни клиенти в международен план.  


На този етап колекцията на GEFU вече включва над 500 кухненски инструмента, съдове и аксесоари, които се изнасят в 55 държави. От брандът не крият, че искат да увеличат държавите, към които изнасят продукти, както и асортимента си в бъдеще. Непрестанно внедряват иновации в производството си и предлагат на пазара красиви съдове.Продуктовият дизайн е от съществено значение


Елегантният, функционален дизайн и любовта към детайла са с най-висок приоритет в GEFU. Страстта към това, се усеща в целия екип от разработчици и създатели. Идеята за нов продукт обикновено започва със спонтанна идея и няколко първи и груби скици.


Този творчески процес може да отнеме седмици, а понякога дори месеци. През цялото време се правят нови и нови скици на новия продукт. В края на краищата екипът се интересува не само от функционалността и привлекателността, но и от това да придаде на всеки продукт собствен характер, онова нещо, което всеки техен клиент възприема като сигурното усещане, че е избрал правилният бранд.


Перфектно функциониране, високо качество, първокласен дизайн и осезаема емоция са четирите крайъгълни камъка на продуктовата философия на GEFU. Брандът е оценен не само от кулинарите, но и от най-важните журита в бранша при присъждането на престижни награди за иновации и дизайн.


Списъкът на наградените кухненски инструменти на GEFU е дълъг. Наградите включват национални и международни отличия. GEFU е избрана и за любима марка от немските потребители. Няма по-голямо признание за една немска компания, от това да е оценена от специалистите в собствената си страна.Подчертаване на традициите


GEFU е компания, която е тясно свързана с региона и местоположението. Собствениците и по-голямата част от служителите са родени по тези земи и правят всичко необходимо да се грижат за родното си място. През 2016 г. предприятието инвестира в изграждането на изключително модерна централа на компанията. Не са много компаниите, които предпочитат местното производство пред изнесеното такова. Това е символ на ангажимент към местоположението и знак, че силните корени и смелостта за иновации осигуряват устойчив растеж. Благодарение на това, продажбите на компанията се увеличават непрекъснато.


Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.