Меню
Количка

Дехидратори

Производител: Hendi Модел: 229064
Този дехидратор се отличава с висока функционалност, удобство и прецизност предоставяйки перфектно обезводняване и дехидратация на хранителните продукти. Той е идеален за приготвяне на сушени плодове, зеленчуци, билки и други здравословни и вкусни домашни суровини.Сушилнята е с полипропиленов корпус..
364 лв.
Производител: Hendi Модел: 229033
Дехидраторът е създаден с цел перфектно обезводняване на хранителни продукти за запазване на техните хранителни стойности, както и уникален мирис и вкус за дълго време. С неговите уникални характеристики и функции, той е идеален за домашно ползване или за професионални нужди.Корпусът на дехидратора ..
409 лв.
Производител: Hendi Модел: 229026
Дехидраторът за храна Profi Line се отличава със своя надежден и издръжлив дизайн, цифров контролен панел и възможност за персонализация на времето и температурата на дехидратацията. Той е идеален избор за всеки, който желае да суши храни в домашни условия или в професионална кухня.Уредът е проектир..
755 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Дехидраторите са уреди за сушене на плодове, зеленчуци, подправки и други храни, без да променя вкусовите и полезните им качества.
4.62 / 113
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.