Меню
Количка

Приставки за месомелачки

Производител: Maxima Модел: 09356275
Нож за месомелачка №12  (120кг) Нидерландската марка Maxima е доказана  във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Възможността за закупуване на части и консумативи значително удължава живота на продукта.Можете да направите запитв..
24 лв. 25 лв.
Производител: Maxima Модел: 09356101
Нож за месомелачка №22, 220 кг Нидерландската марка Maxima е доказана  във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Възможността за закупуване на части и консумативи значително удължава живота на продукта.Можете да направите запитване за него..
24 лв. 25 лв.
Производител: Maxima Модел: 09356201
Нож за месомелачка №32, 320 кгНидерландската марка Maxima е доказана  във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Възможността за закупуване на части и консумативи значително удължава живота на продукта.Можете да направите запитване за него ..
29 лв. 30 лв.
Производител: Maxima Модел: 09356245
Решетка за месомелачка с отвори с размери 10 мм, подходяща за месомелачка №12 (120кг) Нидерландската марка Maxima е доказана  във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Възможността за закупуване на части и консумативи значително ..
38 лв. 40 лв.
Производител: Maxima Модел: 09310153
Решетка за месомелачка с отвори с размери 10 мм, подходяща за месомелачка №22 (220кг) Нидерландската марка Maxima е доказана  във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Възможността за закупуване на части и консумативи значително ..
38 лв. 40 лв.
Производител: Maxima Модел: 09356231
Решетка за месомелачка с отвори с размери 3,5мм, подходяща за месомелачка №12 (120кг) Нидерландската марка Maxima е доказана  във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Възможността за закупуване на части и консумативи значително удълж..
38 лв. 40 лв.
Производител: Maxima Модел: 09356224
Решетка за месомелачка с отвори с размери 3мм, подходяща за месомелачка №12 Нидерландската марка Maxima е доказана  във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Възможността за закупуване на части и консумативи значително удължава живота на п..
38 лв. 40 лв.
Производител: Maxima Модел: 09310149
Решетка за месомелачка с отвори с размери 3мм, подходяща за месомелачка №22 (220кг)Нидерландската марка Maxima е доказана  във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Възможността за закупуване на части и консумативи значително удължава живота на..
38 лв. 40 лв.
Производител: Maxima Модел: 09356230
Решетка за месомелачка с отвори с размери 4мм, подходяща за месомелачка №12 (120кг) Нидерландската марка Maxima е доказана  във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Възможността за закупуване на части и консумативи значително удължав..
38 лв. 40 лв.
Производител: Maxima Модел: 09356103
Решетка за месомелачка с отвори с размери 4мм, подходяща за месомелачка №22 (220кг) Нидерландската марка Maxima е доказана  във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Възможността за закупуване на части и консумативи значително удължав..
38 лв. 40 лв.
Производител: Maxima Модел: 09356236
Решетка за месомелачка с отвори с размери 6 мм, подходяща за месомелачка №12 (120кг) Нидерландската марка Maxima е доказана  във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Възможността за закупуване на части и консумативи значително удължа..
38 лв. 40 лв.
Производител: Maxima Модел: 09310151
Решетка за месомелачка с отвори с размери 6 мм, подходяща за месомелачка №22 (220кг) Нидерландската марка Maxima е доказана  във времето, с 50 години опит в производството на оборудване за ресторанти и заведения. Възможността за закупуване на части и консумативи значително удължа..
38 лв. 40 лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)

В категорията „Приставки за месомелачки“ ви предлагаме аксесоари за машини за мелене на месо, които са предназначени за професионална обработка на месо. Приставките се използва като допълнения към основния уред, за да добавят разнообразие в обработката на различни видове месо.

По този начин се допълва функционалността на машините за мелене на месо и се подобрява ефективността им. Приставките за месомелачки се предлагат в различни форми и размери, за да предоставят разнообразие в подготовката на месото.

Тези аксесоари допринасят за професионалната подготовка на храната и правилното и приготвяне. Най-често се използва в кухните на ресторанти и заведения за хранене или в домашни условия от хора, които сами обработват месото, което консумират.

Подобно на всеки друг уред или професионално оборудване, приставките за месомелачки също имат определени характеристики, които допринасят за избора им. Следва да ви представим някои от основните качества на приставките за месомелачки, за да може да улесним покупката ви.

Как да изберете приставка за месомелачка

Категорията „Приставки за месомелачки“ включва различни размери и типове приспособления, съобразени с различните модели на месомелачките. По този начин приспособленията се използват за задоволяване на нуждите на всеки, който се занимава с приготвяне на месо.

Когато избирате приставка за месомелачка трябва да определите целта, за която ще е използвате. Това ще ви помогне да изберете предпочитаните от вас функционалности. Някои приставки се използват за нарязване на месото в определени форми, а други имат функцията на ренде. В зависимост от вашите нужди може да изберете най-добрата приставка и да подготвите месото по желания от вас начин.

Приставките за месомелачки са изработени от висококачествени материали, които предоставят издръжливост и устойчивост на дълготрайна употреба. Това прави аксесоарите за месомелачки надеждни и струващи си покупката.

Професионалните приставки за месомелачки са проектирани, за да осигурят също и безопасно използване на машините за мелене на месо. Аксесоарите, които ви предлагаме в портфолиото на MixHoReCa.com са съвместими с различни модели месомелачки, като това предоставя гъвкавост и възможност за актуализация на оборудването спрямо нуждите на бизнеса.

Видове приставки за месомелачки

Аксесоарите за месомелачки от този тип се делят на два вида ножове и решетки. От вида им зависи начина, по който ще бъде смелено месото. Решетките за месомелачки се използва за приготвянето на кайма. При нас ще намерите решетки с различна форма и големина, което ви предоставя възможност сами да изберете аксесоарите според вашите изисквания за месото.

Ножовете за месомелачки се използват за нарязване на месото на купчета с различни големина. Отново в нашето портфолио ви предлагаме ножове за месомелачки, с които да улесните приготвянето на месо.

4.60 / 131
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.