Меню
Количка

Пълначки

Пълначки за пълнене на наденици и суджук, автоматични и ръчни модели. С различна вместимост – от 3 до 25 литра. Електрическите модели се управляват с крачен педал, освобождавайки ръцете на готвача. При ръчния модел се използва манивела. Хоризонталните пълначки заемат повече място и не са подходящи за малки кухни. И вертикалните и хоризонталните модели са изработени от масивна неръждаема стомана. 

Производител: Maxima Модел: 09300467
Висококачествена пълначка за колбаси с капацитет на пълнене 3 литра, с хоризонтално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре затворена с уплътнение. Изработена..
319 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300460
Професионална пълначка за месо с капацитет на пълнене 3 литра. С вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре затворе..
349 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300468
Висококачествена пълначка за колбаси с капацитет на пълнене 5 литра, с хоризонтално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре ..
366 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300461
Машинка за пълнене на наденици с капацитет на пълнене 5 литра. Вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре затворена с уп..
409 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368051
Висококачествена пълначка за колбаси с капацитет на пълнене 5 литра, с вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре з..
429 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300469
Висококачествена пълначка за колбаси с капацитет на пълнене 7 литра, с хоризонтално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре ..
439 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300462
Висококачествена пълначка за суджук с капацитет на пълнене 7 литра. С вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре за..
456 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368052
Пълначка за месо с капацитет на пълнене 7 литра, с вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре затворена с уплътнени..
489 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300464
Висококачествена пълначка за колбаси с капацитет на пълнене 12 литра, с вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре ..
609 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300463
Висококачествена пълначка за колбаси с капацитет на пълнене 10 литра, с вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре ..
613 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300465
Висококачествена пълначка за колбаси с голям цилиндър с капацитет на пълнене от 15 литра, с които лесно можете да правите големи количества наденица. Вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. ..
619 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368055
Висококачествена пълначка за месо с голям цилиндър с капацитет на пълнене от 15 литра, с които лесно можете да правите големи количества наденица. Вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране..
629 лв.
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.