Меню
Количка

Пълначки

Производител: Maxima Модел: 09300460
Професионална пълначка за месо с капацитет на пълнене 3 литра. С вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре затворе..
409 лв. 430 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300467
Висококачествена пълначка за колбаси с капацитет на пълнене 3 литра, с хоризонтално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре затворена с уплътнение. Изработена..
429 лв. 452 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300468
Висококачествена пълначка за колбаси с капацитет на пълнене 5 литра, с хоризонтално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре ..
443 лв. 467 лв.
Производител: Hendi Модел: 282571
Нашата машина за пълнене на колбаси представлява върховното съчетание от надеждност, удобство и функционалност. Изработена от висококачествена неръждаема стомана. С двускоростната си система за бавно и бързо пълнене, тази машината предоставя най-висок стандарт и качество в производството на колбаси...
460 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368051
Висококачествена пълначка за колбаси и чуроси с капацитет на пълнене 5 литра, с вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е доб..
491 лв. 517 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300461
Машинка за пълнене на наденици с капацитет на пълнене 5 литра. Вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре затворена с уп..
497 лв. 524 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368052
Пълначка за месо и чуроси с капацитет на пълнене 7 литра, с вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре затворена с ..
501 лв. 527 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300462
Висококачествена пълначка за суджук с капацитет на пълнене 7 литра. С вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре за..
506 лв. 533 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300469
Висококачествена пълначка за колбаси с капацитет на пълнене 7 литра, с хоризонтално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре ..
524 лв. 552 лв.
Производител: Hendi Модел: 282588
Добре дошли в света на иновативната кулинария с нашата машина за пълнене на колбаси. Съчетавайки здравина и практичност, този уред не само осигурява надеждност и дълготрайност, но и гарантира лесна поддръжка чрез сваляемите си части. С двускоростната си система за пълнене, предлагаме на нашите клиен..
537 лв.
Производител: Hendi Модел: 282090
Нашата машина за пълнене на колбаси представлява върховното съчетание от надеждност, удобство и функционалност. Изработена от висококачествена неръждаема стомана. С двускоростната си система за бавно и бързо пълнене, тази машината предоставя най-висок стандарт и качество в производството на колбаси...
583 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300463
Висококачествена пълначка за колбаси с капацитет на пълнене 10 литра, с вертикално пълнене, отговаряща напълно на строгите международни хигиенни стандарти. Две скорости на работа за перфектно дозиране. Притискащата плоча има отвор за обезвъздушаване и е добре ..
591 лв. 622 лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)

Винаги има начин за надграждане на кулинарното майсторство и усъвършенстване на ефективността в кухнята. Тук ви представяме поредния професионален помощник, който ще рационализира още един процес в професионалната кухня и ще оптимизира използването на нейните ценни човешки ресурси – качествени пълначки за месо.

Какви професионални пълначки за месо предлагаме

В MixHoReCa.com наблягаме на високото качество и цялостното посрещане на нуждите на бизнеса. За тази цел създадохме каталог, в който може да откриете:

  • Ръчни и автоматични пълначки за месо;
  • Хоризонтални и вертикални пълначки;
  • Пълначки за суджуци;
  • Пълначки за луканки;
  • Пълначки за колбаси;

И други сходни уреди, служещи за създаване на собствено производство майсторски месни продукти, които да завладеят вашите клиенти и/или гости.

Предлагаме професионално оборудване за обработка на храна, което е изработено от висок клас неръждаема стомана с компоненти, създадени да издържат на максимално натоварване и висока продължителност на експлоатация.

Конструкцията им е надеждна, а материалите – износоустойчиви и проектирани да издържат на тежките условия на продължителна ежедневна работа. Това ще ви спести време и пари в дългосрочен план и ще спечели уважението на вашите клиенти.

Когато избирате съответния уред, имайте предвид, че хоризонталните пълначки са подходящи за по-големи кухни, тъй като заемат повече пространство.

Оборудването е подходящо за месарски магазини и професионални кухни, в които всичко се приготвя на място.

Пълначка за собствено производство майсторски колбаси

Използването на пълначки за месо в кухнята повлияват значително на производителността и качеството на приготвената храна. То ще ви спести време и труд и ще ви помогне да постигате последователни, прецизни и очаквано отлични резултати. Осигуряването на пресен месен пълнеж дава възможност на готвача да експериментира с различни комбинации и да представи на гостите на заведението нови вълнуващи ястия, които не могат да бъдат открити другаде.

Една автоматична пълначка за суджук ще помогне за идеалното завършване на продукта и последващото му термично обработване и презентиране във финализираното ястие.

Собственото производство колбаси ще допринесе за създаване и поддържане на висока репутация на вашата кухня, в която всичко е приготвено на място с висока доза професионализъм и необходимата щипка любов. Употребата на професионални пълначки за месо в крайна сметка гарантира, че вашите клиенти ще получават винаги добре приготвени, вкусни и визуално привлекателни месни ястия.

4.62 / 118
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.