Меню
Количка

Ръчни Миксери/Пасатори

Производител: Maxima Модел: 08410000
Професионален пасатор с ергономична приставка, подходящ за  смесвате, пасирате, блендирате, смилате и разбивате.  С включена приставка с дължина 150мм, което ви позволява  да разбъркате всичко добре. Изработена от неръждаема стомана с остри стоманени остриета. Идеален за инт..
413 лв. 435 лв.
Производител: Maxima Модел: 08410100
Професионален пасатора с ергономична приставка, подходящ за  смесвате, пасирате, блендирате, смилате и разбивате.  С включена приставка с дължина 167 мм, което ви позволява лесно  да разбъркате всичко добре. Приставката е  изработена от неръждаема стомана..
518 лв. 545 лв.
Производител: Maxima Модел: 08410110
Професионален пасатора с ергономична приставка, подходящ за  смесвате, пасирате, блендирате, смилате и разбивате.  С включена приставка с дължина 235мм, изработена от неръждаема стомана с остри стоманени остриета. Идеален за интензивна ежедневна употреба. Има ..
522 лв. 549 лв.
Производител: Maxima Модел: 08410115
Професионален пасатора с ергономична приставка, подходящ за  смесвате, пасирате, блендирате, смилате и разбивате.  С включена приставка с дължина 305мм, изработена от неръждаема стомана с остри стоманени остриета. Подходящ за интензивна ежедневна употреба. Има..
524 лв. 551 лв.
Производител: Maxima Модел: 08410105
Професионален пасатора с ергономична приставка, подходящ за  смесвате, пасирате, блендирате, смилате и разбивате.  С включена приставка с дължина 200 мм., изработена от неръждаема стомана с остри стоманени остриета. С мощен мотор, идеален за интензивна ежеднев..
546 лв. 575 лв.
Производител: Maxima Модел: 08410120
Професионален пасатора с ергономична приставка, подходящ за  смесвате, пасирате, блендирате, смилате и разбивате.  С включена приставка с дължина 340мм, изработена от неръждаема стомана с остри стоманени остриета. С мощен мотор,  идеален за интензивна еже..
581 лв. 612 лв.
Производител: Maxima Модел: 08410125
Професионален пасатора с ергономична приставка, подходящ за  смесвате, пасирате, блендирате, смилате и разбивате.  С включена приставка с дължина 375мм, изработена от неръждаема стомана с остри стоманени остриета. С мощен мотор, идеален за интензивна ежедневна..
591 лв. 622 лв.
Производител: Hendi Модел: 224328
Този пасатор е висококачествен и издръжлив уред, предназначен за употреба в професионална среда. Корпус му е подсилен с влакна найлон, което го прави здрав и устойчив на всякакви удари и натоварвания. Валът и остриетата са изработени от неръждаема стомана, това гарантира дълготрайна употреба без ръж..
606 лв.
Производител: Hendi Модел: 224397
Пасатор Profi Line 400 е надежден и функционален инструмент, предназначен за професионални готвачи. Корпусът от подсилена с влакна найлон и вал и острие от неръждаема стомана, правят този пасатор издръжлив и устойчив на високи натоварвания.Електронният контролен панел на пасатора разполага с 9 скоро..
988 лв.
Производител: Hendi Модел: 224335
Професионалният пасатор представлява надеждно и усъвършенствано устройство, създадено за изискана кулинарна работа. Със своя подсилен корпус от влакна найлон, този пасатор гарантира изключителна здравина и издръжливост. Валът и острието са изработени от висококачествена неръждаема стомана, което оси..
992 лв.
Производител: Hendi Модел: 224359
Професионалният пасатор, със своите издръжливи материали и високи характеристики, е идеален за употреба в ресторанти, хотели и други гастрономически обекти. С корпус от подсилена влакна найлон, вал и острие от неръждаема стомана, този пасатор е създаден за  интензивното използване в професионал..
1,084 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)

Всеки човек, работещ  професионална кухня или собственик на такава, знае че осен талант и знания за готвене, за да са перфектни всички ястия е нужно и професионално оборудване в кухнята. Уредите, използван в процеса на готвене на различните ястия улесняват, спестяват време и помагат за постигане на перфектни текстури, баланс във вкуса и отличен външен вид на ястието.

Използването на миксери и пасатори е от съществено значение за приготвянето на супи, десерти и други изкушения в кухнята. Те са едни от уредите, които се използват най-често в професионалните кухни. Работата с тях е бърза, надеждна и ефективна за постигането на желаните текстури и еднородни смеси.

Какви са предимствата на продуктите, които ще намерите в категорията ръчни миксери и пасатори

Използването на професионален ръчен миксер или ръчен пасатор е от изключителна важност за това да приготвяте вкусни и красиви ястия. В категорията ръчни миксери и пасатори на нашия сайт MixHoReCa.com ви предлагаме богат избор от разнообразни миксери и пасатори, подходящи за всяка кухня и всяка цел.

Миксерите и пасаторите ни са мощни и са подходящи за смесване на съставки, смилане или пюриране. С тях можете да приготвят крем супи, десерти, сосове. Използването им гарантира, че каквото и да приготвяте ще е фино, гладко и без бучки, независимо дали е сос, основно или крем за десерт.

Продуктите ни са изработени от неръждаема стомана и са изключително устойчиви на натоварвания. Със здрави остриета и подходящи за ежедневно използване във всяка кухня. Регулируемите скорости на продуктите ни ви позволяват вие да избирате режима на работа и интензивността на разбиване.

Всичките ни миксери и пасатори са изключително удобни за хващане и работа с тях. Различите им размери ви позволяват да изберете най-подходящите спрямо удобството и нуждите ви и да приготвяте неустоими храни с тях.

Защо да ни се доверите и да пазарувате от нас

Ръчните миксери и пасатори, които ще намерите на нашия сайт предлагат качество, разнообразие, функционалност и със сигурност ще ви помагат в кухнята дълго време, заради здравата си изработка и поносимостта на натоварване  ежедневно използване.

Разнообразните им размери и степени на работа ги прави подходящи за всеки за приготвянето на различни ястия. Гарантираме ви и удобство при използването им, заради удобните им за работа дизайни.

Доверете се на доказаните издръжливост, качество и функционалност. Разгледайте предложенията ни още сега и изберете най-точния ръчен миксер или пасатор за вашата професионална кухня. Доставката ни  бърза, а поръката става за минути. Погрижете се за всички уреди в кухнята и изберете качеството!

4.60 / 115
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.