Меню
Количка

Месене на кайма

Производител: Maxima Модел: 09300440
Професионална машина за месени на кайма  с капацитет до 7,5 кг месо.  Корпус изработен от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане.  Смесителя за кайма е оборудван със сачмени лагери с уплътнение. Възможност за въртене в две..
416 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368010
Професионална Механична Месобъркачка  с капацитет до 7,5 кг месо.  Корпус изработен от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане.  Оборудван със сачмени лагери с уплътнение. Възможност за въртене в две посоки. Подходящ за сме..
443 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368011
Професионална Механична Месобъркачка  с капацитет до 16 кг месо.  Корпуса и остриетата са изработени от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане. Функция за накланяне със заключващи се позиции.  Оборудван със сачме..
483 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300442
Професионална Механична Месобъркачка  с капацитет до 22,5 кг месо.  Корпус изработен от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане.  Оборудван със сачмени лагери с уплътнение. Възможност за въртене в две посоки...
533 лв.
Производител: Maxima Модел: 09300441
Професионална Механична Месобъркачка  с капацитет до 15 кг месо.  Корпус изработен от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане.  Оборудван със сачмени лагери с уплътнение. Възможност за въртене в две посоки. П..
560 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368012
Професионална Механична Месобъркачка  с капацитет до 25 кг месо.  Корпуса и остриетата са изработени от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане. Функция за накланяне със заключващи се позиции.  Оборудван със ..
626 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368013
Миксер за кайма, с капацитет до 35кг подходящ за смесване на месо и риба с билки и подправки.Осигурява здравина и устойчивост на всякакви натоварвания с корпус, остриета и капак  изработени от неръждаема стомана.Миксерът може да се върти в две посоки, позволявайки оптимално смесване на съставки..
679 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368001
Професионална  Месобъркачка  с капацитет до 30 кг месо.  Корпус изработен от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане. Миксера е оборудван с двойна ос, благодарение на което работи още по-ефективно и изис..
699 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368000
Професионална  Месобъркачка  с капацитет до 22,5 кг месо.  Корпус изработен от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане. Миксера е оборудван с двойна ос, благодарение на което работи още по-ефективно и изисква по-м..
701 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368002
Професионална  Месобъркачка  с капацитет до 37,5 кг месо.  Корпус изработен от неръждаема стомана.  Лесен за употреба, благодарение на устойчивата и удобна дръжка за завъртане. Миксера е оборудван с двойна ос, благодарение на което работи още по-ефективно и из..
766 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368014
Миксерът за омесване на кайм с накланящ се контейнер е подходящ за смесване на до 43 кг месо или риба. С изработените от неръждаема стомана корпус, остриета за смесване и капак, той може да издържи на големи натоварвания.Управлява се ръчно и е удобен за употреба като може да се върти в две посо..
779 лв.
Производител: Maxima Модел: 09368015
Миксерът за омесване на кайма с накланящ се контейнер е подходящ за смесване на до 55 кг месо или риба. С изработените от неръждаема стомана корпус, остриета за смесване и капак, той може да издържи на големи натоварвания.Управлява се ръчно и е удобен за употреба като може да се върти в дв..
849 лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)

Машините за месене на кайма на Maxima спестяват време и усилия. Благодарение на тях, можете да добавите собствени подправки към кайма или към риба. Също така може да ги използвате и за зеленчуци и ядки. От Maxima са се погрижили да осигурят машини за месене на кайма с различна вместимост – от 10 до 60 литра. Уредите са изработени чрез корпус от неръждаема стомана и гумени крачета, които да го задържат стабилно. Задвижват се ръчно, чрез удобна дръжка.

4.58 / 152
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.