Меню
Количка

Обръщателни тигани

Професионални обръщателни тигани,  с лесно накланяща се тава за изсипване на цялото съдържание. Тавата е изработена от неръждаема стомана със заоблени ъгли и дъно с дебелина 8мм. Може да избирате между електрически или газови тигани. 

Нидерландската марка - Maxima е един от основните наши партньори, с опита си в производството на професионално готварско оборудване започнал 1974 година и доказаното качество с милионите си продажби, предимно в западна Европа, Maxima ви гарантира най-добрата покупка спрямо качество - цена!

Производител: Maxima Модел: 09398145
Електрически обръщателен тиган с капацитет 50 л ви позволява бързо да печете и пържите големи количества храна едновременно.  С накланящата се тава и Лесен за използване механизъм за накланяне можете да източите целия тиган наведнъж. Дъното е изработено от неръждаема стомана с дебелин..
6,518 лв. 7,009 лв.
Производител: Maxima Модел: 09396012
Газов обръщателен тиган с капацитет 50 л ви позволява бързо да печете и пържите големи количества храна едновременно.  С накланящата се тава и Лесен за използване механизъм за накланяне можете да източите целия тиган наведнъж. Пиезо запалване и светлинен индикатор за температура на предния..
6,888 лв. 7,406 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.