Меню
Количка

Стоманени

Производител: GEFU Модел: GEFU 89425
Практичните купички с капаци са идеални за съхранение на билки, нарязан на кубчета лук, билково масло, сосове и др.Капаци са изработени от висококачествена пластмаса и гарантират по-дълга свежест на продуктите.Подреждат се една в друга, за по-лесно съхранение.Технически детайли на продукта:Диаметър:..
21 лв.
Производител: GEFU Модел: GEFU 35025
Стоманена купа с капак от серията MUOVO на GEFU, Германия, подходяща за приготвяне, сервиране и съхраняване на храна.Технически детайли на продукта:Диаметър: 12 смВисочина: 8,6 смВместимост: 600млМатериал: неръждаема стомана/ висококачествена пластмасаХерметическо затваряне на капакаВътрешна ма..
37 лв.
Производител: GEFU Модел: GEFU 35030
Стоманена купа с капак от серията MUOVO на GEFU, Германия, подходяща за приготвяне, сервиране и съхраняване на храна.Технически детайли на продукта:Диаметър: 16 смВисочина: 11,2 смВместимост: 1 литърМатериал: неръждаема стомана/ висококачествена пластмасаХерметическо затваряне на капакаВътрешна..
49 лв.
Производител: GEFU Модел: GEFU 35040
Стоманена купа с капак от серията MUOVO на GEFU, Германия, подходяща за приготвяне, сервиране и съхраняване на храна.Технически детайли на продукта:Диаметър: 20 смВисочина: 13,2 смВместимост: 2,5 литраМатериал: неръждаема стомана/ висококачествена пластмасаХерметическо затваряне на капакаВътреш..
59 лв.
Производител: GEFU Модел: GEFU 35050
Стоманена купа с капак от серията MUOVO на GEFU, Германия, подходяща за приготвяне, сервиране и съхраняване на храна.Технически детайли на продукта:Диаметър: 24 смВисочина: 15 смВместимост: 4,5 литърМатериал: неръждаема стомана/ висококачествена пластмасаХерметическо затваряне на капакаВътрешна..
72 лв.
Производител: GEFU Модел: GEFU 28140
Изработена от висококачествена стомана, подходяща за месене на тесто, разбиване на десерти и други. Вместимостта и от 4 литра дава пълната свобода на действие, а удобните дръжки от силикон осигуряват безопасно задържане дори и с мокри ръце.Технически детайли на продукта:Диаметър: 24 смВместимост: 4 ..
82 лв.
Производител: GEFU Модел: GEFU 89430
Този комплект се състои от 3 бр купи от неръждаема стомана в различни размери. Капаци са изработени от висококачествена пластмаса и гарантират по-дълга свежест на храната.Подходящи за приготвяне, сервиране и съхраняване на храна.Подреждат се една в друга, за по-лесно съхранение.Технически детайли..
129 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
4.61 / 115
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.