Меню
Количка

Грил

Грил тави за барбекю за бързо, лесно, вкусно и здравословно приготвяне на зеленчуци, месо и риба. Изработени от висококачесъвени материали. Различни размери. 

Производител: GEFU Модел: GEFU 89482
Практичнен тиган за барбекю за приготвяне на перфектните вкусни хапки като деликатни скариди, хрупкави зеленчуци на скара или сирене. Дръжката се отстранява много лесно и отново се закача за да сервирате.Приготвената храна може лесно да се извади от тигана с помощта на термоустойчивата шпатула.Техни..
29.00 лв.
Производител: GEFU Модел: GEFU 89415
Зеленчуци, риба, картофи ... всички те ще се сготвят перфектно в тавата и на скарата. Квадратните отвори в основата и стените позволяват оптимална циркулация на топлината. Подходяща за миене в съдомиялна машина.Технически параметри:Размери: 25х21,5 смВисочина: 5 смМатериал: неръждаема стоманаУдоб..
46.00 лв.
Производител: GEFU Модел: GEFU 89257
Перфорираната барбекю тава позволява здравословното приготвяне на пресни зеленчуци, риба и морски дарове. Отворите позволяват свободната циркулация на горещия въздух, което дава отлични резултати. Подходящ за миене в съдомиялна машина.Технически параметри:Размери: 33х19 смВисочина: 2,5 смМатериал: ..
52.00 лв.
Производител: GEFU Модел: GEFU 89416
Зеленчуци, риба, картофи ... всички те ще се сготвят перфектно в тавата и на скарата. Квадратните отвори в основата и стените позволяват оптимална циркулация на топлината.Технически параметри:Размери: 33 х 28 смВисочина: 7,5 смУдобни странични дръжкиМатериал: неръждаема стоманаЗа повече информаци..
59.00 лв.
Производител: GEFU Модел: GEFU 89258
Перфорираната барбекю тава позволява здравословното приготвяне на пресни зеленчуци, риба и морски дарове. Отворите позволяват свободната циркулация на горещия въздух, което дава отлични резултати. Подходяща за миене в съдомиялна машина.Технически параметри:Размери: 43х25смВисочина: 3 смМатериал: не..
69.00 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 63222
Тази тава от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна служба ..
225.00 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 64228
Тази тава от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна служба ..
275.00 лв.
Производител: SKK Модел: SKK 265
Тази тава е подходяща за газови, електрически печки. С над  30 годишна история немската фирма SKK произвежда висококачествени съдове за готвене. Всички съдове изработени от SKK разполагат с ISO 9000 сертификат и са напълно безвредни!Технически параметри на продукта:Размери: 42 х 28 см..
329.00 лв.
Производител: SKK Модел: SKK 2651
Тази тава овална е подходяща за газови, електрически, печки. С над  30 годишна история немската фирма SKK произвежда висококачествени съдове за готвене. Всички съдове изработени от SKK разполагат с ISO 9000 сертификат и са напълно безвредни!Технически параметри на продукта:Размери: 42..
395.00 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.