Меню
Количка

За паеля

Производител: AMT Германия Модел: AMT 732
Тази тава за паеля от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорн..
249 лв.
Производител: SKK Модел: SKK 868
Тaзи тава за паеля е подходяща за газови, електрически и стъклокерамични котлони. С над  30 годишна история немската фирма SKK произвежда висококачествени съдове за готвене. Всички съдове изработени от SKK разполагат с ISO 9000 сертификат и са напълно безвредни!Технически параметри на..
269 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Тави за паеля, които се загряват изключително бързо, топлината се разпределя равномерно и храната запазва вкусовите и здравословните си качества. Позволяват готвене с малко мазнина. Удебеленото дъно предпазва от деформации при готвене на по-високи температури. Дръжките са от месинг и издържат до 260° С. Лесно се почистват, благодарение на незалепващото покритие. 

4.60 / 141
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.