Меню
Количка

Съдове за сос

Производител: Kela Модел: KELA 10964
Съд за сос в изработен от висококачествен материал и практични за използване. Тенджерите в серия Cailin са изработени от неръждаема стомана 18/10, полирани, с дебело дъно и дебелина на стената 0,6 mm. Тенджерите и тиганите са подходящи за газови, стъклокерамични, електрически и индукционни котлони и..
65 лв.
Производител: Silampos Модел: Low cost I glass 637122 - V71116L -100
Този съд за сос е подходящ за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони! Изработена изцяло от неръждаема стомана 18 / 10, капсулирано дъно, Impact Disc Plus за оптимално разпределение на температурата и максимална ефективност, с тази технология не е необходимо да готвите на максима..
65 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 10181
Серията готварски съдове Flavoria от KELA предлага изключително висококачествени продукти със стилно полиран външен вид и фино матирана вътрешност. Подходящи за различни видове котлони, включително индукционни, съдовете идват с практичен стъклен капак, предоставяйки удобство и функционалност при гот..
75 лв.
Производител: Silampos Модел: Low cost I glass 637122 - V71120L -100
Този професионален съд за сос е подходящ за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони! Изработен изцяло от неръждаема стомана 18 / 10, капсулирано дъно, Impact Disc Plus за оптимално разпределение на температурата и максимална ефективност, с тази технология не е необходимо да готви..
79 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 10182
Серията Flavoria от KELA представлява изключителни съдове за готвене с висококачествена изработка. Полирани отвън и фино матирани отвътре, тези съдове са функционални и естетично привлекателни. Подходящи за различни котлони, включително индукционни, разполагат с практичен стъклен капак с клапан за и..
85 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 916
Този съд за сос от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна служба..
89 лв.
Производител: SKK Модел: SKK 97316 NEW
Този съд за сос с капак е подходящ за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони. С над  30 годишна история немската фирма SKK произвежда висококачествени съдове за готвене. Всички съдове изработени от SKK разполагат с ISO 9000 сертификат и са напълно безвредни!Технически ..
125 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 816 - Z20B
Този съд за сос от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна с..
125 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 916 - Z20B
Този съд за сос от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна с..
129 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Съдове за сос за професионална кухня и за домашна употреба. Изработени от висококачествени материали и практични за употреба. С тях може да затопляте вода, да приготвяте малки количества храна или здравословни сосове и супи и да задушавате зеленчуци. Подходящи са за използване на газови, стъклокерамични, електрически и индукционни котлони. Модерна технология, елегантен дизай, безопасни за здравето. Разполагаме с различни големини и размери.

4.61 / 132
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.