Меню
Количка

С приставка за пара

Производител: Kela Модел: KELA 10994
Класически стил, висококачествен материал и практични за използване: тиганите и тенджерите в серия Cailin са изработени от неръждаема стомана 18/10, полирани, с дебело дъно и дебелина на стената 0,6 mm. Почти всички съдове от серията са с висококачествен стъклен капак с дръжка от неръждаема стомана...
175 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 10190
Серията Flavoria от KELA е наистина открояваща се. Още от пръв поглед се вижда висококачествената изработка. Тази серия за готвене е полирана отвън и фино матирана отвътре. Съдовете от серия Flavoria са подходящи за газови, стъклокерамични, електрически и индукционни котлони. Към всяка тенджера е в..
195 лв.
Производител: SKK Модел: SKK 275
Тази тенджера УОК със стъклен капак е подходящ за газови, електрически и стъклокерамични котлони. С над  30 годишна история немската фирма SKK произвежда висококачествени съдове за готвене. Всички съдове изработени от SKK разполагат с ISO 9000 сертификат и са напълно безвредни!Техниче..
299 лв.
Производител: SKK Модел: SKK 2751
Тази тенджера УОК е подходяща за газови, електрически, стъклокерамични и индукционни котлони. С над  30 годишна история немската фирма SKK произвежда висококачествени съдове за готвене. Всички съдове изработени от SKK разполагат с ISO 9000 сертификат и са напълно безвредни!Технически ..
329 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Мултифункционални тенджери с приставка за готвене на пара, подходящи за интензивна употреба в професионални кухни и за домашна употреба. Готвенето с тези тенджери гарантира здравословно приготвяне на храната и оптимално разпределение на температурата. Позволяват готвене без грам мазнина. Устойчиви са на надраскване и износване. Разнообразие от размери и вместимост.

4.61 / 135
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.