Меню
Количка

Стоманени

Производител: Kela Модел: KELA 10188
Тиган неръждаема стомана с диаметър 24 см е с  висококачествената изработка. Серия Flavoria за готвене е полирана отвън и фино матирана отвътре. Подходящи за газови, стъклокерамични, електрически и индукционни котлони.  Характеристики:  • Дръжките на тенджерата и дръжката на капака с..
99 лв.
Производител: Kela Модел: KELA 10189
Тиган неръждаема стомана с диаметър 28 см е с  висококачествената изработка. Серия Flavoria за готвене е полирана отвън и фино матирана отвътре. Подходящи за газови, стъклокерамични, електрически и индукционни котлони. Характеристики  • Дръжките на тенджерата и дръжката на ..
119 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Тигани, изработени от висококачествена неръждаема стомана, полирани отвън и леко матирани отвътре. Дръжките също са изработени изцяло от неръждаема стомана. Разполагат с енергоспестяващо многослойно дъно, което позволява перфектно сцепление, максимална устойчивост на температурни амплитуди и оптимално разпределение на топлината. Могат да се използват и във фурна до 220° С.

4.60 / 141
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.