Меню
Количка

Барбекю

Производител: GEFU Модел: GEFU 89250
Използването на правилните съдове за готвене е ключът към вашето перфектно и вкусно кулинарно изкушение! Ето защо тиганите на световно известната немска марка GEFU са мечтата на всеки готвач! Атрактивен дизайн, висококачествени материали, хигиенични, практични, дълготрайни! Това не само улесняв..
75 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT E285 BBQ - Z20B
Този тиган скара от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна ..
189 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 3524 BBQ - Z20B
Тoзи тиган барбекю от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорн..
199 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT 432 BBQ - Z20B
Тoзи тиган перфориран барбекю от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническ..
219 лв.
Производител: AMT Германия Модел: 432 BBQ - Z20B
Този тиган от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорна служба..
219 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT I-E285 BBQ - Z20B
Тoзи тиган барбекю от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техническата надзорн..
265 лв.
Производител: AMT Германия Модел: AMT I-3524 BBQ - Z20B
Тoзи тиган барбекю индукционен от AMT Германия е висококачествен съд за готвене подходящ за дома и професионална кухня! АМТ е удостоверена за висококачествен производител на готварски принадлежности според немската асоциация на готвачите. АМТ поддържат редовен контрол от Техничес..
279 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Професионални тигани за барбекю от известни немски марки, доказали се на пазара със своите висококачествени продукти. Отговарят на европейските изисквания за качество и безопасност за здравето. Изработени от неръждаема стомана с незалепващо покритие от 4 слоя. Разполагат с мобилна, подвижна дръжка. Подходящи са за миене в съдомиялна машина.

4.56 / 129
Този уебсайт използва бисквитки(cookies), тъй като те са важни за работата му. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.