Проектирането на кухни е процес, през който трябва да премине всеки собственик на заведение за хранене. В него основната част не са просто масите, на които клиентите ще се хранят. Задължително условие е да имате и професионална кухня, в която да можете да извършвате ежедневни задачи по подготовка, готвене и довършителни дейности по ястията, които предлагате. Но направата на тази кухня не е най-лесната задача, която ви очаква. Тя изисква обособяване на отделни зони за подготовка на разнообразни хранителни продукти. Изисква също и осигуряване на достатъчно място за съхранение, на достатъчно уреди за готвене и т.н. Всичко това означава, че трябва да обмислите много неща при проектирането на кухнята си.

 

Не всеки, обаче, може да направи това сам. Затова на сцената излизат професионалистите. Работата в ресторантьорската индустрия включва не просто притежаването на заведение, а и извършването на помощни действия по осъществяване на тези ваши мечти. Именно с това се занимават професионалистите в Mixhoreca. Те се грижат да изпълните мечтата си възможно най-качествено, бързо и удобно за бюджета ви.

 

Тук ще намерите опитни служители, които знаят от какво има нужда всяка кухня. Основните неща – хладилници, работни маси, фризери, базовите уреди за готвене, може и да са еднакви, но разположението им ще се различава, в зависимост от условията на заведението. При това, в редица случаи са необходими и специализирани инструменти, като уреди за рязане, за смесване, белене и пълнене и т.н. Професионалистите в Mixhoreca знаят всички тези неща в големи подробности. Те имат богат опит, който им позволява да взимат най-добрите решения (заедно с вас) съобразно спецификата на заведението, което ще отваряте, на помещението, с което разполагате, и на бюджета ви, разбира се.

 

Проектирането на кухни е сложен процес, с който те се справят отлично. В Mixhoreca се държи на възможно най-качествено и персонално обслужване на всеки клиент и се взимат предвид всички особености на индустрията, желанията на клиента, възможностите му, наличното помещение, специализацията на заведението, бюджета, най-добрите продукти на пазара и т.н. С оглед на всичко това виждате, че този процес никак не е лесен. Вероятно най-доброто ви решение би било да се доверите на професионалистите да се погрижат за плавното му протичане. Препоръчваме опитните служители на Mixhoreca, заради техния личен подход към всяко едно заведение.

 

Тук ще намерите не просто професионалисти, които вършат чудесна работа, а такива, които вършат чудесна работа заедно с вас. Съответно, вашите желания ще бъдат взети предвид във всяка една стъпка от този процес. Дизайнът, оформлението, уредите и обстановката ще се съобразят и с желанията ви, и със спецификите на помещението, и с най-добрите практики в ресторантьорската индустрия. Проектирането на кухни с Mixhoreca е лесно, удобно, сигурно и удовлетворяващо решение. При това идва при клиента с изключително бюджетни цени, които няма да затруднят прекомерно финансите, налични за откриване на вашето заведение. Опит, качество, цена и персонален подход – в Mixhoreca определено знаят как да се погрижат за своите потребители.